Leszczyńskie piekiełko.

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 stycznia 2007, 21:48

Kolejny mecz z Łomiankami przyniósł przełom. Jest fanklub! 30 chłopa (a raczej chłopca) wznosi doping dla Dudy. A czasami nawet i dla Tęczy! Przez prawie cały mecz śpiewane są różne przyśpiewki choć nuta melodyczna raczej podobna. Chłopcy są jeszcze przed mutacją, a niektórzy nawet już w fazie jej trwania stąd bywają problemy z wyciągnięciem niektórych dźwięków. Ale to w końcu debiut. Za kilka lat będą naprawdę dobrzy. Poważnie. Ale teraz lepiej byłoby naprawdę przestać śpiewać a więcej pokrzyczeć, bo to już lepiej wychodzi. No i druga sprawa - są szaliki! Piękne, dwustronne - oblepione z dwóch stron reklamami. Ale są i to jest najważniejsze! A wiecie gdzie je można kupić? Nie, oczywiście że nie w hali razem z biletami, nie w żadnym sportowym sklepie. Ale za to w sklepie fotograficznym w pewnym centrum handlowym! Nie wiem czy to jakaś końcówka serii czy co ale w każdym razie ja się załapałem. No i trzecia sprawa. Dziewczyny mają nowe piękne litewskie stroje-sukienki firmy Tuta. Rewelacja! Szkoda, że zarząd klubu znowu zafundował nam inne barwy niż mamy. Po niebiesko-białych teraz gramy w biało-czerwonych. Chociaż pewną logikę zauważam. W końcu nazywamy się Tęcza więc chyba musimy grać we wszystkich kolorach tęczy... Ciekawe kiedy przyjdzie czas na kolory klubowe tj. zielono-żółte. Ale ze względu na innowacyjność tych strojów, gdzie ich częścią są majtki czasami widoczne dla publiczności to może dziewczyny we własnym zakresie same zmieniłyby cokolwiek w tej kwestii ubierając choćby jakieś zielone lub żółte majtki? Byle nie stringi...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2007, 22:18

Filmiki miło widziane.
Piękne, dwustronne - oblepione z dwóch stron reklamami.
:shock: :shock: jak to reklamami? Żartujesz. Powiedz że żartujesz :shock:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 20 stycznia 2007, 22:32

No z reklamami naszych "możnych" sponsorów. Po jednej stronie DUDA Polski Koncern Mięsny, a po drugiej Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Lesznie im. Jana Komeńskiego (wszystko zmieścili na szaliku tak jak napisałem!) Choć obawiam się, że pominęli nazwisko rektora i będzie gnój.
A w środku jest napis Tęcza czy coś tam... Nikt takich nie ma. :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2007, 22:39

To fakt szalik z koncernem mięsnym to prawdziwa nowość. Zamiesc gdzies fotkę, koniecznie!
Obrazek

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 20 stycznia 2007, 22:39

ja wiem ze nie ma w ogole co porownywac klimatow, ale po mojemu z tymi szalikami powinno sie zrobic to samo co stalo sie z szalikami Legii gdy klub chcial im zmienic herb.

a produkcja prawdziwych szali, a nie banerow reklamowych, powinni zajac sie kibice.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 20 stycznia 2007, 22:43

Każdy się uczy na blędach. Zobacz jak w Polkowicach sie wyrobili... niektórzy aż za bardzo :wink:
A tak na powaznie to rzecz jasna taki szalik z mięsem niech sobie założy prezes :wink: . Zrobienie pasiaka z barwami klubu Tecza nie powinno sprawić większych trudnosci.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 21 stycznia 2007, 00:32

siema,
specjalnie dla Was zrobilem foto... obrobka cienka robiona na szybko:P:P

rewelacji nie ma ale jest dobrze... na poczatek:)

ocencie sami..

Obrazek
Obrazek

pozdro
Ostatnio zmieniony 21 stycznia 2007, 00:39 przez bartas, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 21 stycznia 2007, 00:33

To fakt szalik z koncernem mięsnym to prawdziwa nowość. Zamiesc gdzies fotkę, koniecznie!

Więc publikuję to "cudo". Mam nadzieję, że w konkursie na szalik roku 2007 mam wasze głosy zapewnione... :wink:

http://www.speedyshare.com/896672648.html

Obrazek

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 21 stycznia 2007, 00:39

patrese pisze:

Więc publikuję to "cudo". Mam nadzieję, że w konkursie na szalik roku 2007 mam wasze głosy zapewnione... :wink:

http://www.speedyshare.com/896672648.html

dlaczego "cudo" co Ci nie pasuje?!?! lepsze to niz nic!!
po co kupowales jak narzekasz?? Ty jestes z leszna czy z kad ze tylko krytykujesz!!

z ta motacja to chyba troche przesadziles kolego.. fakt jest tam pare dzieci, no ale ci to sie zawsze znajda, ale wiekszosc jest juz pelnoletnia, nie narzekaj tylko ruszylbys sie i pomogl a nie tylko siedzisz i krytytkujesz.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 21 stycznia 2007, 00:45

bartas pisze:

dlaczego "cudo" co Ci nie pasuje?!?! lepsze to niz nic!!
Czasem niekoniecznie 8) Ale coz wasz szalik wasza sprawa, choc na waszym miejscy czym prędzej projektowałbym nowy wzór, zamówił 30 sztuk i nie wygłupiał się z tym koncernem mięsnym :wink: Ale zrobicie jak uważacie, choć ja sobie nie wyobrażam szalika ŁKS z napisem AGD i symbolem lodowki na przyklad :wink:
Obrazek

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 21 stycznia 2007, 00:58

Myslalem ze bedzie gorzej, ale i tak najlepiej nie jest 8) Tak jak napisal Mikey, w niektorych kwestiach lepsze 'nic' niz badziewne 'cos', ale to wasze podworko.

Pasiaki bylaby dla was idealne, latwe w realizacji, gustowne, i do tego idealnie sprawdzaja sie w sytuacjach gdy klub ma dwie barwy (bo np nasze pasiaki to juz mnie osobiscie niespecjalnie leza)
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 stycznia 2007, 01:21

patrese pisze:No i trzecia sprawa. Dziewczyny mają nowe piękne litewskie stroje-sukienki firmy Tuta. Rewelacja!
:D :D :D :D no to już dwie drużyny - czekamy na kolejne ;-) Może mamy jakieś fotki z sukienkami Tęczy ?

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 21 stycznia 2007, 10:38

Podaję linki gdzie można obejrzeć zdjęcia nowych strojów Tęczy :

http://portal.elka.pl/index.php?option= ... Itemid=208
http://panorama.media.pl/coppermine/thu ... ?album=582

Obrazek

Awatar użytkownika
BartekO
Żak

Postautor: BartekO » 21 stycznia 2007, 11:55

Szalik z mięsem... padłem :lol:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 21 stycznia 2007, 12:04

tak na margienesie w kwestii barw i szalikow, otoz niewiem czy wiecie ale leszo przede wszytskim slynie z zuzla. nasz odwieczny rywal falubaz zielona gora z ktora juz dziesiatki lat toczymy boje, kibice sie nie nawidza, to jest wiekwsza wojna niz legia widzew itp. maja identyczne barwy, i niechcemy sie upodabniac do falubazow gdyz prawie wszystkim to sie nie podoba, jasne ze pasiaki bylyby najlepsze ale bylby pasiaki zolto zielone, u nas to nie przejdzie wszystkim to sie kojarzy z zielona, to jest wlasnie ten maly problem co do naszych barw, pewnie powiecie ze to inna druzyna inny sport, ale wiecie jak jest w lesznie.. wszyscy zyja zuzlem i jesli ktos zobaczy barwy zolto-zielone od razu nasywa sie tylko jedna mysl - falubaz, nie ma co ukrywac mamy z tym maly problem...

pozdro

Wróć do „Tęcza Leszno”