A tak w ogóle to z tymi strojami jesteś do tyłu. Od soboty gramy w biało-czerwonych... Więc uważam to już za skandal choć stroje-sukienki bardzo mi się podobają. Ale jak można było kolejny raz zamówić stroje w barwach innych niż klubowe
Leszczyńskie piekiełko.
Moderator: patrese
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Niby zmiany idą na lepsze choć takie przykłady jakie dałeś powyżej w ogóle nie powinny mieć nigdy miejsca. Więc jeśli odbijamy się z takiego właśnie dna to nawet wprowadzenie w przerwach na parkiet tańców towarzyskich byłoby zmianą na lepsze...
A tak w ogóle to z tymi strojami jesteś do tyłu. Od soboty gramy w biało-czerwonych... Więc uważam to już za skandal choć stroje-sukienki bardzo mi się podobają. Ale jak można było kolejny raz zamówić stroje w barwach innych niż klubowe
Nie ma kolorów zielono-żółtych? Przecież to jest kompletne lekceważenie symboli klubowych przez władze Tęczy. Tym samym kpina z nas - kibiców, dzięki którym ten klub w ogóle istnieje. Pozdrawiam.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
patrese ty chyba masz kompleksy... nie wiem co masz na celu iszac jakies smieszne posty o naszym KK... ale watpie zebys byl prawdziwym kibicem skoro potrafisz tylko gadac co ci sie nie podoba i co robimy zle... sam zarazem nie robisz nic (prucz gadania) aby doping na meczu wygladal inaczej... wiec zastanow sie najpierw czy Ty robisz wszystko poprawnie a pozzniej jesli dojdziesz do wniosku ze kibicujesz na miare swoich mozliwosci mozesz dawac wskazowki innym... pozdro
heh dondeks a skad ty jestes?? mi nie przeszkadza ze kolega dzieli sie swoimi doswidczeniami bardzo nawet dobrze do tego jest forum zeby kazdy mogl wyrazic swoja opinie i ewentualnie pogadac w kulturalny sposob, a ty tu czlowieku jakies jazdy na kogos robisz, nie na tym rzecz polega ...jesli jestes pewny tego ze robisz wszystko ok to rob dalej a na tym co kto napisal nie powinno ci zalezec no chyba ze jestes kibicem sezonowym jak ja to mowie ktory chce sie tylko pobawic... odpusc sobie
p.s (prucz) chyba sie pisze inaczej co nie?
p.s (prucz) chyba sie pisze inaczej co nie?
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mozarthio - dzięki! Twoje wpisy świadczą tylko o tym, że jesteś kolejnym rozsądnie myślącym w naszym "leszczyńskim piekiełku"...
don.deks00 - celem moich wypowiedzi nigdy nie było wyśmiewanie kk. Ale skoro sami się ośmieszaliście to musiało to tak wyglądać. Chciałem tu wraz z kibicami innych klubów otworzyć wam oczy na pewne sprawy, do których w ogóle nie przywiązywaliście znaczenia. Zależy mi, żeby Leszno nie odstawało od innych koszykarskich ośrodków i również na tym, aby z was w przyszłości się nie wyśmiewano. Pozdrawiam.
don.deks00 - celem moich wypowiedzi nigdy nie było wyśmiewanie kk. Ale skoro sami się ośmieszaliście to musiało to tak wyglądać. Chciałem tu wraz z kibicami innych klubów otworzyć wam oczy na pewne sprawy, do których w ogóle nie przywiązywaliście znaczenia. Zależy mi, żeby Leszno nie odstawało od innych koszykarskich ośrodków i również na tym, aby z was w przyszłości się nie wyśmiewano. Pozdrawiam.

bartas pisze:tak na margienesie w kwestii barw i szalikow, otoz niewiem czy wiecie ale leszo przede wszytskim slynie z zuzla. nasz odwieczny rywal falubaz zielona gora z ktora juz dziesiatki lat toczymy boje, kibice sie nie nawidza, to jest wiekwsza wojna niz legia widzew itp.
pozdro
Nie przesadzaj... Napewno nie jest to większa wojna niż np. Widzew-ŁKS...
Pozdro dla chłopaków z Leszna
czyja wiem Bartek wieksza historie np w zuzlu mamy my leszczyniacy z zielona , leszno zawsze zielonej nie lubilo i teraz to sie przenioslo na ogolna niechec
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Co tylko świadczy o tym ze póki co macie lajtowo-albo nikt się na razie nie liczyz Waszą ekipą (bez urazy, nie stanowicie wyzwania dla bardziej kumatych)i nie traktuje Was jako potencjalnych rywali albo troche szczęścia mial ow ziomek, szczęścia które moze kiedyś sie odwrocić.clownn pisze:Patrese: Ostatnio jechalismy do brzegu mialem szalik na szyji
i ziomek odrazu mnie sie pytal kogo mam szalik
powiedzialem Tecza Leszno a on no to spoko

- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Muszę dopisać kolejny wpis do naszej "telenoweli", bo wiele się zmieniło od jej powstania. Dziś na meczu z Lotosem doping kk był naprawdę dobry. Hasło "Duda" zniknęło właściwie już bezpowrotnie, "Tęcza" króluje. I tak trzymać. Reszta hali również zaczyna dopingować. Szkoda, że najbardziej, gdy wynik jest na styku tak jak to było w pierwszej kwarcie. Ale idzie na pewno ku lepszemu. Jeszcze gdy uzupełni się oprawę muzyczną, która aktualnie jest tragiczna jednak jest w trakcie załatwiania to będziemy naprawdę mieli widowiska na wysokim poziomie. Mam nadzieję, że wszyscy to zobaczą na żywo i w telewizji w meczu z Polkowicami.
Podsumowując - postęp jest naprawdę ogromny. Pozdrawiam.
Podsumowując - postęp jest naprawdę ogromny. Pozdrawiam.