Leszczyńskie piekiełko.
Moderator: patrese
Przykro mi, ale to wina KK, że nie ma wstępu na treningi. Przykłady: Jessica Kern na pierwszym treningu, cały KK wtargnął na parkiet żeby ją obściskiwać, no i ostatnio na treningu "Happy Birthday Nikita" no i pozamiatane... Byliście zbyt natarczywi no to macie papa, albo Królowa lub Grześczykowa zazdrościła popularności Amerykankom i papapa, a tak w ogóle to cały ten Zarząd, trener i stare zawodniczki traktują kibiców jak zło konieczne
a skad wiesz ze im odwala ta przyslowiowa palma? a co jesli np to ktos inny sie poskarzyl ze nie moze grac w takich warunkach rownoczesnie to moze byc kazda z zawodniczek ale ty chyba jestes w zarzadzie druzyny albo jestes jasnowidzem skoro znasz dokladnie przyczyny tego ze hala zostanie na czsa treningow zamknieta bo jak wynika z twoich tu chorych teorii przyczyna jest to ze klub kibica podczas treningu przywital jessice kern albo to ze nikita na urodziny dostala kwiaty bravo :]
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
uwazaj troche na slowa i nie obrazaj mnie!!
skoro jest tak jak mowisz, to w takim razie gratuluje glopoty..zarzadowi, jednak wydaje mi sie troche dziwne ze to przez to ze powitalismy jessice w lesznie kwiatami i zrobilismy sobie pare fotek, bynajmniej nikt sie z nia nie sciskal:) co do ostatniego piatku to tez nie widze nic zlego w zlozeniu zyczen, wreczenia kwiatow, i zaspiewania nikicie happy birthday zwlaszcza ze to bylo jeszcze przed treningiem i na sali na bylo nikogo poza nikita.. a tak na marginesie to kim Ty jestes bond999?
skoro jest tak jak mowisz, to w takim razie gratuluje glopoty..zarzadowi, jednak wydaje mi sie troche dziwne ze to przez to ze powitalismy jessice w lesznie kwiatami i zrobilismy sobie pare fotek, bynajmniej nikt sie z nia nie sciskal:) co do ostatniego piatku to tez nie widze nic zlego w zlozeniu zyczen, wreczenia kwiatow, i zaspiewania nikicie happy birthday zwlaszcza ze to bylo jeszcze przed treningiem i na sali na bylo nikogo poza nikita.. a tak na marginesie to kim Ty jestes bond999?
powiem tak bond999 masz doczynienia jesli chodzi o mnie ze zwyklym kibicem teczy leszno nie naleze do kkforum i nie jestem jakims ich wielkim zwolennikiem ale tez nie mam nic do nich bo mi to nieprzeszkadza co robia rrobia swoje coraz lepiej im to wychodzi ucza sie ... zastanow sie co mowisz ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mnie też martwi brak profesjonalizmu władz klubowych w wielu sprawach. Bond- dobrze, że poruszasz te kwestie. A kk zrobił znaczne postępy i trzeba im pomagać, a nie wciąż krytykować. Robią co mogą i chwała im za to. Z tymi zamkniętymi treningami nie wiem o co chodzi - może jakaś tajna broń jest szykowana na Polkowice...
Niech mają spokój jeśli tak tego pragną - akurat co do tego ruchu władz nie mam pretensji. Zobaczymy efekty...
Czuken - jak oprawa muzyczna? Czy nasza "megagwiazda" da się przekonać do trochę bardziej "skocznej" muzyki? Bo jeśli nie to opiszemy niedługo całą skandaliczną sytuację tutaj, a na Polkowicach urządzimy sobie 100 minut ciszy...
Najwyższy czas skończyć z beznadziejną muzyką przed meczem i jej brakiem w przerwach. To na pewno dobry sposób na rozkręcenie całej hali w dopingu.
Niech mają spokój jeśli tak tego pragną - akurat co do tego ruchu władz nie mam pretensji. Zobaczymy efekty...
Czuken - jak oprawa muzyczna? Czy nasza "megagwiazda" da się przekonać do trochę bardziej "skocznej" muzyki? Bo jeśli nie to opiszemy niedługo całą skandaliczną sytuację tutaj, a na Polkowicach urządzimy sobie 100 minut ciszy...
Najwyższy czas skończyć z beznadziejną muzyką przed meczem i jej brakiem w przerwach. To na pewno dobry sposób na rozkręcenie całej hali w dopingu.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ