Leszczyńskie piekiełko.

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 22 lutego 2007, 17:44

Proponuję skończyć już te kłótnie. Naprawdę fajnie, że jedni stworzyli kk Tęcza, jeżdżą za drużyną po Polsce, dopingują i w ogóle poświęcaja tyle czasu drużynie. Chwała wam za to. Choć chyba idealni też nie jesteście, prawda? Myślę, że należy się również trochę szacunku dla wszystkich innych, którzy tak licznie wypełniają Trapez i wielu z nich stara się też na swój sposób dopingować drużynę. Wierzę, że można to jeszcze poprawić. Więcej prostych okrzyków podczas meczu, gdzie wynik jest na styku i na pewno hala też się poderwie. Nie można oczekiwać cudów w pierwszym sezonie ekstraklasy. Chcielibyście, żeby na meczu było z 50 osób w młynie a reszta hali pusta? Idealnie nigdy nie będzie, ale nie jest wcale aż tak źle. Jeszcze możemy zatęsknić do tych czasów. I to może szybciej niż niektórzy się spodziewają. Obym był złym prorokiem...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 22 lutego 2007, 18:06

wiesz jak 1000 osob dopinguje Tecze ?? tym ze kupia bilet nic po za tym bo na to samo by wyszlo gdyby polozyc za miast ich kartonowe ludziki . ale leszno zawsze takie bedzie ale gdy bys nie chcial zauwazyc chodzaz raz w meczu jest wykrzyczany tekst " hala cos wy tak CIcho " czy cos w tym stylku a tak w ogole gdy przyjechala wisla i po 2 kwarcie bylo 39 39 i hala co hala Cicho ;/ wiec wiesz nawet moze byc remis to ludzie nie pokrzycza.
mowie biznesem zycia bedzie na meczu sprzedawanie kielbasek z grilla

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 22 lutego 2007, 18:06

Nikt nie jest idealny. A wiadomo hala niech bedzie pełna , ale wiadomo kibice mogli by sie przyłączyc , ale wiekszaci nawet klaskac sie niechce , jestem tego samego zdania zeby zakonczyc ten temat.
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 lutego 2007, 18:11

Jasne, ze idealnie nie jestesmy. nikt chyba tego nie powedzial, szacunek nalezy sie wszystkim kiboloem niewazan czy dra morde ile wlezie czy sobie siedza i spokojnie ogladaj mecz, tylko wiesz..troche szkoda ze niechca sie wlaczyc do dopingu ale to jest druga sprawa, mysle ze teraz w poniedzialek nasz kk moze sie milo rozczarowac, co prawda watpie zeby hala pekala w szwaych jak to ostatnio bywalo ale.... to bedzie praktycznie najwazniesszy mecz sezonu dla nas, jesli mecz bedzie dosc wyrownany z lekka przewaga naszych dziewczyn sadze ze ludzie beda sie wlaczac chociazby poprez klaskanie. cudow tez nikt nie oczekuje w koncu nie od razu krakow zbudowali :D to jest nas pierwszy sezon w ekstraklasie, jesli sie utrzymamy a wierze ze tak sie stanie, napewno wszystko bedzie szlo ku lepszemu. nikt o obecnych piknikowcow przeciez nie kupi sobie od razu szala i bedzie nim wymachiwac nie znajac wogole zawodniczke naszego zespolu (moze sie myle ale tak mi sie wydaje ze czesc ludzi na meczach w trapezie nie wie gdzie jest). mama nadzizeje ze tecza dopiero zaczela zapisywac sobie karty historii i tak szybko tego nie skonczy. na wszystko potrzeba czasu. my jako kk jednak liczymy ze z biegiem czasu i stopniowo beda siadac w naszych sektorze chetne sobie troche pokrzyczec i pomoc naszym dziewczynom.

pozdro

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 lutego 2007, 18:11

umiem czytac ze zrozumieniem juz dosc dawno skonczylem szkole gdzie mnie nauczyli czytac innego watku nie podjelem bo to mnie tylko z tym piknikiem zainteresowalo... coz ja tam snie zamierzam sie klocic ale gdzie w poslce na hali jest taka atmosfera ze wszyscy dopinguja ? chetnie was wyslucham i z gory mowie ze nei wiem bo nigdzie na meczach teeczy nie bylem wiec nie mam poorownaia jak jest w lesznie a jak np w polkowicach itp ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 lutego 2007, 18:20

clownn pisze:wiesz jak 1000 osob dopinguje Tecze ?? tym ze kupia bilet nic po za tym bo na to samo by wyszlo gdyby polozyc za miast ich kartonowe ludziki . ale leszno zawsze takie bedzie ale gdy bys nie chcial zauwazyc chodzaz raz w meczu jest wykrzyczany tekst " hala cos wy tak CIcho " czy cos w tym stylku a tak w ogole gdy przyjechala wisla i po 2 kwarcie bylo 39 39 i hala co hala Cicho ;/ wiec wiesz nawet moze byc remis to ludzie nie pokrzycza.
mowie biznesem zycia bedzie na meczu sprzedawanie kielbasek z grilla

z tym akurat do konca sie nie zgoodze, od 2-3 meczy kibicujac rozgladam sie po chali patrzac jak ludzie reaguja na nasz doping i powiem Wam ze wcale az tak zle nie jest, szkoda tylko ze na poczatku, najlepsze przyklady 1 kwarty w meczach z lotosem i CCC, gdzie ludzie naprawde sie wlaczali w klasaknie do naszych przyspiewek i wcale to nie byly pojedyncze osoby, poczatki meczy naprawde wygladaj fajnie pod tym wzgledem, duzo jest gorzej z kwart na kwarty, gdzie prawdopodobnie jest to spowodowane wynikiem bo zarowno w meczach z lotosem i CCC juz od drugiej kwarty systematycznie tracilismy dystans, nie wspomne co sie dzialo na meczu a jelenia pierwsze dwie kwarty byly po prostu gdy nasze stopniowo odjezdzaly gosiom to z kazdym koszem na trybunach po prostu...ekstaza :D szkoda tylko ze takie zachowanie owych "piknikowcow" jest tylko w dobrych momentach, czemu sie nie dziwie, tak juz jest w tym biznesie i niewazne czy sa to kibice kosza, zuzla, pilki czy wyscigow konnych :D na to nic nie poradzimy, takie cos wymaga czasu, duzo czasu, poziomu np. ŁKS-u zapewne nigdy nie osagniemy ale napewno mozna to poprawic, jednak powtarzam potrzebny jest czas.

pozdro

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 22 lutego 2007, 18:21

Powiem , tak to nie jestes obeznany w sprawy kibicowskie , ale spójrz na hale ŁKS-u , tam wszyscy nawet dzidek po 70 klaszcze albo skacza , ale fakt oni działają dosc długo , wiec nie ma narazie co stekac ze u nas tak nie jest , dobra niechcem sie kłócic dalej , dajmy spokój tym naszym wypowiedzia
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 22 lutego 2007, 18:27

bartas masz racje tak zawsze jest napoczatku jest ten entuzjazm wsrod zwyklych kibicow bo zyjemy nadzieja ale w miare oddalania sie wyniki od tego ktory by nam sprzyjal wszyscy traca nadzieje i ja tez tak mam niestety ale przezywam to w pewien sposob wkurza mnie poprostu pozniej ta gra naszych i tyle :/ ja caly czas czekam na taki mecz w lesznie gdzie bedzie atmosferka przez caly mecz taki mecz caly czas na styku jak nasza wygrana wtedy 49:50 wtedy bylo ekstra :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 22 lutego 2007, 18:31

Mozarthio pisze:bartas masz racje tak zawsze jest napoczatku jest ten entuzjazm wsrod zwyklych kibicow bo zyjemy nadzieja ale w miare oddalania sie wyniki od tego ktory by nam sprzyjal wszyscy traca nadzieje i ja tez tak mam niestety ale przezywam to w pewien sposob wkurza mnie poprostu pozniej ta gra naszych i tyle :/ ja caly czas czekam na taki mecz w lesznie gdzie bedzie atmosferka przez caly mecz taki mecz caly czas na styku jak nasza wygrana wtedy 49:50 wtedy bylo ekstra :)

taaa gdyby teraz przy pelnej hali byla powtorka z meczu z polfa mmmm....bajka oczywiscie z happy endem dla nas :D

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 22 lutego 2007, 19:08

Mozarthio pisze:umiem czytac ze zrozumieniem juz dosc dawno skonczylem szkole gdzie mnie nauczyli czytac innego watku nie podjelem bo to mnie tylko z tym piknikiem zainteresowalo... coz ja tam snie zamierzam sie klocic ale gdzie w poslce na hali jest taka atmosfera ze wszyscy dopinguja ? chetnie was wyslucham i z gory mowie ze nei wiem bo nigdzie na meczach teeczy nie bylem wiec nie mam poorownaia jak jest w lesznie a jak np w polkowicach itp ...

na ŁKSie wszyscy ludzie właczają sie w doping!!! i miejmy nadzieje że w Lesznie też tak bedzie!!!! chociaz to Tęęęęczaaaa Leeeesznoooo!!!!! zobaczymy z Toruniem!!!! :D :D
T Ę C Z A
L E S Z N O

Wróć do „Tęcza Leszno”