Duda Tęcza Leszno - Nova Trading Toruń 96:72

Moderator: patrese

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Duda Tęcza Leszno - Nova Trading Toruń 96:72

Postautor: patrese » 09 lutego 2007, 20:56

Mecz 21 kolejki FGE pomiędzy zespołami Duda Tęcza Leszno a Nova Trading Toruń nie zostanie rozegrany w planowanym terminie 24-25 lutego z uwagi na odbywającą się w tym okresie wystawę psów w Trapezie.
Termin rozegrania meczu, który będzie miał ogromne znaczenie dla obu ekip walczących o utrzymanie się w ekstraklasie, wstępnie wyznaczono na środę 28 lutego.
- Zaproponowaliśmy toruniankom poniedziałek, 26 lutego. Czekamy na odpowiedź - powiedział Zbigniew Król, kierownik Tęczy Leszno.

www.gazetaabc.pl

No comments... :shock:
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2007, 22:36 przez patrese, łącznie zmieniany 2 razy.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 09 lutego 2007, 21:05

ja tylko spytam :P czyte psy chociaz warte sa przekladania meczu ?? :idea:

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 09 lutego 2007, 21:06

Zgadzam sie z toba patrese... takie sytuacje nie powinny miec wogole miejsca... jak nasze miasto wyglada teraz w oczach innych klubów... normalnie szkoda mi tych co na tak glupi pomysl z przelozeniem meczu wpadli... i wstyt mi za nich
sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 09 lutego 2007, 21:09

ale spójrz tez iz 24 - 25 to weekend i na halę moglo by wejśc wieksza liczba osób niz w dni takie jak poniedziałek czy środa

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 09 lutego 2007, 21:11

no o to tez chodzi... jesli ktos chcialby obejzec sobie dobry meczyk to teraz moze sobie isc oblukac na psy :x

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 09 lutego 2007, 21:47

Zawsze myślałem, że miejsce dla psa jest w budzie. Czasami w domu.
A teraz po halach już się rozbijają... :roll:
Z tym przełożeniem meczu na dzień po wystawie radziłbym się wstrzymać, bo jak psy w weekend obsrają nam halę, to w poniedziałek będzie smród nie do wytrzymania... :wink:
Pomijam fakt, że podczas meczu są problemy z przetarciem parkietu mopem, więc nie wiem jak sobie poradzą z uprzątnięciem tych wszystkich gów.... do poniedziałku. :lol:

Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 lutego 2007, 12:37

hheh patrese chyba zaduzo fantazji w glowie ... mozeszz mi uwierzyc ze psy raczej nie sraja gdzie popadnie zwlaszcza te ulozone, a i na pewno poloza jakies dywany na parkiet zeby sie niezniszczyl a co do przelozenia meczu no fakt nie fajnie ale jest druga strona o ktorej zapominacie czas dziala teraz na nasza korzysc im pozniej tym lepiej a to ze wzgledu ze torun moze byc naszym przeciwnikiem w play out a dobrze by bylo zeby Budnik i Rivers byly na ten mecz (niezwykle wazny dla nas) dobrze przygotowane !
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 15 lutego 2007, 10:19

Mecz pomiędzy zespołami Duda Tęcza Leszno a Nova Trading Toruń został ostatecznie przełożony na poniedziałek 26 lutego 2007 r. godz. 18.00.

Obrazek

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

co tak cicho?

Postautor: Ali_G » 23 lutego 2007, 20:19

Do bardzo ważnego meczu pozostało raptem 3 dni, a tu cisza...
Przede wszystkim mam bardzo złe wieści.. z nogą Nany jest źle :( ..leczenie nie pomogło (odczuwa nadal bóle)..Nana dostała zastrzyk rozkurczający i jeśli to nie pomoże prawdopodbonie zostanie wysłana do domu :( :(

Brak słów!!!! moim zdaniem ewidentna wina leczących (zła diagnoza)
porażka..
Nikita Bell- I love this game!
Tęcza Leszno!

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Re: co tak cicho?

Postautor: wlodi9 » 23 lutego 2007, 20:32

Ali_G pisze:Do bardzo ważnego meczu pozostało raptem 3 dni, a tu cisza...
Przede wszystkim mam bardzo złe wieści.. z nogą Nany jest źle :( ..leczenie nie pomogło (odczuwa nadal bóle)..Nana dostała zastrzyk rozkurczający i jeśli to nie pomoże prawdopodbonie zostanie wysłana do domu :( :(

Brak słów!!!! moim zdaniem ewidentna wina leczących (zła diagnoza)
porażka..

zgadzam sie!! to jest po prostu śmieszne!!!! skad takie wiadomosci?? :( :(
T Ę C Z A
L E S Z N O

Longerinho
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Longerinho » 23 lutego 2007, 20:38

Niechce mis ie wierzyc w tą wiadomosć ,a le zobaczymy co bedzie , Nana jestesmy z toba , jestes nam potrzebna
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem

clownn
Nowy na forum

Postautor: clownn » 23 lutego 2007, 20:54

hmmm mi tez jakos w to sie nie chce wierzyc zobaczymy w poniedzialek
a skad taka info ?

Ali_G
Amator
Kontaktowanie:

niestety to jest prawda...

Postautor: Ali_G » 24 lutego 2007, 14:28

Info prosto z klubu a dokładnie od kierownika drużyny pana Króla..pozostaje tylko czekać. Moim zdaniem wielkim błędem było to, że Nana nie miała już na początku założonego opatrunku gipsowego..sam miałem jeszcze gorszy uraz jak ona (także przy grze w kosza) i po miesiącu było już ok (na okres 3 tygodni miałem założony gips)..Nana była na badaniach w Poznaniu (podobno) i lekarze nie potrafią powiedzieć dlaczego nadal ja boli...jednym słowem PARTACZE!
Pozdrawiam
Nikita Bell- I love this game!

Tęcza Leszno!

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 24 lutego 2007, 19:02

Rzeczywiście nie jest za wesoło w drużynie. Wiele dziewczyn narzeka na mniejsze lub większe urazy więc ciężko jest im skompletować dwie piątki na trening. Ale obiecują ambitną walkę, bo są świadome, jak ten mecz jest ważny. Leczenia zawodniczek już nie będę komentować, bo robiłem to wiele razy. Widzę, że nic się nie zmieniło... Amatorszczyzna działaczy wychodzi wszędzie. Najlepiej chyba byłoby przesunąć w czasie cały ten sezon, bo jesteśmy do niego kompletnie nieprzygotowani.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2007, 19:41 przez patrese, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 24 lutego 2007, 19:36

ja zaczal bym od zatrudnienia pozadnego rehabilitanta... bo ten nasz to sie nadaje chyba tylko na asystenta lekarza a nie na funkcje ktora teraz pelni...

Wróć do „Tęcza Leszno”