ME 2011 w Polsce

Forum poświęcone zbliżającym się ME w Polsce

Moderatorzy: ann, BARTOLINO, rzymi, Ałgaja, Kuba, elen

Awatar użytkownika
Shavo
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: ME 2011 w Polsce

Postautor: Shavo » 24 czerwca 2011, 21:02

Brawo dla Czarnogóry! Grajcie tak dalej! ;-)
Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje,ale nikt do końca jej nie rozumie...

http://www.wnba-basketball.com/ - jedyny polski serwis poświęcony WNBA (informacje o Ewelinie Kobryn, historia oraz kluby WNBA, ciekawostki i wiele innych)

shineonball
Żak

Postautor: shineonball » 24 czerwca 2011, 22:34

Koszykarz (Toruń) pisze:Perovanović to póki co dla mnie MVP ME . Zajebiście gra. Polkowice będą mieli wiele pożytku z niej.
Strzał w ,,10'' .

fejsbukowo: LUBIE TO!
;-)
..zgadzam się, w stu%

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 czerwca 2011, 00:41

Strasznie ciężko się ogląda mecze naszej repry. Jedna Ewka meczu nie wygra, nawet przy niewielkim ale jednak wsparciu Mowlik i Szott.

Żurowska jest cienka jak dupa węża, a jej zmiany z Kaczmarczyk są efektywne niczym chińczyki z A2, k... można dostać.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 25 czerwca 2011, 10:57

Obrazek
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 25 czerwca 2011, 11:18

Obrazek
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

feri
Młodzik

Postautor: feri » 25 czerwca 2011, 12:34

Oczywiście Perovanović rewelacja, ale dla mnie MVP ME to jak na razie mózg Czarnogóry - Skera. Jak ona gra na tych ME! Zawsze wie jak zagrać, jak wykorzystać potencjał Anny, czy Perovanović, w odpowiednim momencie rzucić trójkę, czy wejść pod kosz..
Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???

flash
Młodzik

Postautor: flash » 25 czerwca 2011, 12:47

feri pisze:Oczywiście Perovanović rewelacja, ale dla mnie MVP ME to jak na razie mózg Czarnogóry - Skera. Jak ona gra na tych ME! Zawsze wie jak zagrać, jak wykorzystać potencjał Anny, czy Perovanović, w odpowiednim momencie rzucić trójkę, czy wejść pod kosz..
Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???

nasze talenty w tym czasie ucza sie bycia gwiazdami w sms-ie lomianki. :lol:
bball

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 25 czerwca 2011, 12:51

flash pisze:nasze talenty w tym czasie ucza sie bycia gwiazdami w sms-ie lomianki. :lol:

w tym sęk,a już wkrótce następne panie dołączą do amatorskiej I ligi. Skera wydaje się,jak wino 8),a gra Ann to rzeczywiście słowa ann z tego forum. Mając takie panie w piątce Ivie nie wypada partolić. 8)
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
Jack Napier
Amator

Postautor: Jack Napier » 25 czerwca 2011, 13:01

feri pisze:Odkrycie tych mistrzostw to 17-letnia Turcinovic. Jak ona pewnie czuje się na parkiecie przeciwko Hiszpankom, czy Francuzkom to masakra. Gdzie my mamy jakiś nasz 17-letni talent???

Turcinovic zadebiutowala w juniorskiej kadrze w wieku 13 lat. Ktos mial tez duze jaja aby wlaczyc ja do seniorskiej kadry w wieku 16 lat (co ciekawe nie ma dzis w kadrze jej 4 lata starszej siostry, ktos wie dlaczego?). U nas najmłodsza w kadrze jest 22 letnia Kaczmarczyk, debiutująca na tym Eurobaskecie i niemiłosiernie wyszydzana w Internecie za to, ze popełnia błędy. :roll:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 25 czerwca 2011, 13:09

I jeszcze taka lakoniczna różnica ADF w przeciwieństwie do jednej z "gwiazd" polskiej reprezentacji po oddanym rzucie nie poprawia sobie zbyt często kitka. 8)
PS.A może to nałóg,bo miałem na przykład kolegę,który podczas meczu piłki nożnej ciągle zaglądał pod swoje.....podeszwy. :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 czerwca 2011, 15:37

Ogladajac mecze Brytyjek Leedham z przyjemnoscia zobaczylbym jeszcze raz w koszulce AZS-u :)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 25 czerwca 2011, 15:41

Endrju pisze:Ogladajac mecze Brytyjek Leedham z przyjemnoscia zobaczylbym jeszcze raz w koszulce AZS-u :)

poznaj moje chamskie serce. Dziś spełnię Twe życzenie:

Obrazek
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 25 czerwca 2011, 15:48

Dzieki :mrgreen:

Heh ale ciekawy jestem gdzie zagra : ) i nie zdziwilbym się wcale gdyby to byl jakis polski "podbieracz" ; D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 25 czerwca 2011, 18:31

Przed chwilą wysłuchałem dosyć długiego wywiadu z Dariuszem Maciejewskim dla bydgoskiego radia PiK........
Wypowiedź nie co nostalgiczna po której zrobiło mi się trochę żal trenera reprezentacji. Panie Darku z wieloma sprawami się zgadzam,ale kilku selekcji przed mistrzostwami i decyzji na samym parkiecie naprawdę nie rozumiem,ale jeszcze raz podkreślam szkoleniowe umiejętności cały czas szanuję.
PS.Władze PZKosz muszą też na spokojnie wszystko przemyśleć. Podjąć pracę z tym materiałem to spore wyzwanie. Ja też powoli "chłodzę głowę" po tym wszystkim. Trzymałem kciuki za tą drużynę,jak za każdą inną polską reprezentacją.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 26 czerwca 2011, 10:20

Aukcja charytatywna!

http://allegro.pl/pilka-molten-autograf ... 97071.html

Do kupienia m.in piłka z autografami reprezentacji Polski.

Wiem że nieco nie związane z tematem, jednak szczytny cel i mam nadzieję ze moderatorzy będą wyrozumiali :).

Ponadto zapraszamy do innych aukcji :)

Wróć do „EUROBASKET-ME KOBIET W POLSCE ( UWAGA: za kilka dni podforum będzie przeniesione do działu Europa/Świat )”