Dlaczego w ten temat wpisujecie wszystko
A jest bardzo mozliwe ze w przyszlym sezonie trzeba bedzie zrobic temat "zespol juniorsko-seniorski"
Moderator: Moderatorzy
Anonymous pisze:FANATYK89 pisze: ja za to chodziłem w tym sezonie, bylem na kazdym meczu...Ty za to w polowie sezonu olales sprawe i nie chodziles ani nei jezdziles na juniorki, takze nei porownuj tego sezonu do tamtego... Ja jako kibic jestem zadowolony i dumny z klubu,.
Ooo..... wyjazdowicz sie odezwal!!! hahahaha
Moze jeszcze powiesz ze objechales Polske wszerz i wzdłuż za drużyną?? hahaha
I pytanie takie... jakiego klubu?? Włókniarza czy Widzewa??
A odnośnie Gwynblida to w sumie jest czasem dziwny i jego zachowanie takie tez jest ale nie mozna mu odmowic jednego.
JEST KIBICEM JEDNEGO KLUBU - WŁÓKNIARZA i poswiecil temu klubowi serce.
I w przeciwienstwie do ciebie Fanatyku (od siedmiu bolesci) nie jest CHORĄGIEWKĄ która raz jest za Włokniarzem a raz za Widzewem. Do piet mu nie dorastasz i tyle!!!
I z tego co mi wiadomo to jesli bedzie przyszly sezon koszykarski w Pabianicach to moze cie spotkac i wszystkich innych widzewiakow i elkaesiakow (ktorzy przychodza do mlyna Włokniarza) NIESPODZIANKA!!! hahaha
ale o tym to pewnie poinformuja inni
Belfer pisze:No i dobrze, lepiej mniej a prawdziwych niż więcej a chorągiewek.
Ooo..... wyjazdowicz sie odezwal!!! hahahaha
Moze jeszcze powiesz ze objechales Polske wszerz i wzdłuż za drużyną?? hahaha
I z tego co mi wiadomo to jesli bedzie przyszly sezon koszykarski w Pabianicach to moze cie spotkac i wszystkich innych widzewiakow i elkaesiakow (ktorzy przychodza do mlyna Włokniarza) NIESPODZIANKA!!! hahaha
ale o tym to pewnie poinformuja inni
z UKS-em zawsze były baty a teraz brawo dziewczynyBasketFan pisze:
UKS Jordan Łódź - MTK Pabianice 59:66
Jak tak dalej będą dziewczyny grały, to...
zdrowie dziewczyn ja wierze, że medal będzieUzi pisze:Ale jaja..
Zawsze byly baty i to po 20pkt. bo podobno ja panu Sadlowskiemu zle sedziowalem![]()
![]()
To teraz pojechal i lepiej mu pog..... widac![]()
![]()
Bardzo sie ciesze z tego wyniku![]()
Brawo dla dziewczyn.
I juz sobota bedzie fajniejsza![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości