10.11 wszyscy na hale!
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
10.11 wszyscy na hale!
W sobote 10 listopada zagramy z viceliderem I ligi z KS Żyrardowianka Żyrardów, każdy kto może niech wpadnie tylko mam jedno pytanie co z dopingiem? czekam na odpowiedź 
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2007, 17:36 przez Siero, łącznie zmieniany 1 raz.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
zawodniczka
- Żak
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
pietrek pisze:...w sumie moglbym isc, a na sektorze juz sie dogadamy jak mamy dopingowac... .
A ty jaki masz plan co do dopingu
Zaproponuj coś
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Gość
... a mialo byc tak pieknie, a nic z tego nie wyszlo. W sumie sie nie dziwie, ze nikt nie dopingowal jako Włokniarz. Na meczu byly osoby z szalami W. ale wlozyli je chyba raczej tylko ku pamieci i czci Włókniarzowi.
Lecz na przyszlosc, to troche wstyd, ze klub, ktory mialby grac w ekstraklasie (jesliby awansowaly) nie ma kibicow do dopingu. Ale jak nie ma sukcesow (ktore nam odebrali) - nie ma kibicow.
Po meczu mozna miec optymistyczne nastroje. Wygraly 90 pare do 50 cos (nie pamietam dokladnie ile to bylo).
Lecz na przyszlosc, to troche wstyd, ze klub, ktory mialby grac w ekstraklasie (jesliby awansowaly) nie ma kibicow do dopingu. Ale jak nie ma sukcesow (ktore nam odebrali) - nie ma kibicow.
Po meczu mozna miec optymistyczne nastroje. Wygraly 90 pare do 50 cos (nie pamietam dokladnie ile to bylo).
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
co miałem w 2 spiewać :/ ja chciałem było z 4-5 osób:/pietrek pisze:... a mialo byc tak pieknie, a nic z tego nie wyszlo. W sumie sie nie dziwie, ze nikt nie dopingowal jako Włokniarz. Na meczu byly osoby z szalami W. ale wlozyli je chyba raczej tylko ku pamieci i czci Włókniarzowi.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Dokladnie bylo 95:53 .
Ja siedzialem na sektorze z 3 kumplami, a ze nikt nie pokierowal...
Ale nawet w szostke to se bysmy mogli...
Jak na przyszlosc nie bedzie min. 15 osob to sie nie oplaca.
A nawet nie wiem co tak w ogole mielibysmy krzyczec i kogo dopingowac - wiadomo Pabianice, ale jaki klub? Chyba na pewno nie PTK. Czy Włókniarza, ku pamieci, ktory sie skonczyl wraz z upadkiem MTK? Najwazniejsze, zebysmy o nim nie zapomnieli.
A nawet nie wiem co tak w ogole mielibysmy krzyczec i kogo dopingowac - wiadomo Pabianice, ale jaki klub? Chyba na pewno nie PTK. Czy Włókniarza, ku pamieci, ktory sie skonczyl wraz z upadkiem MTK? Najwazniejsze, zebysmy o nim nie zapomnieli.
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
pietrek pisze:Ja siedzialem na sektorze z 3 kumplami, a ze nikt nie pokierowal...
No to ty pokieruj skoro nie ma chętnych
Parę osób na A siedziało.
Kilku nawet coś krzyczało (Polfa chyba)
Alo oni mogli nie wiedzieć
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
pietrek pisze:
.
No ja j...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak coś takiego czytam to z chęcią bym morde obił!!!!!!
Człowieczku ..... lepiej się nie pokazuj, lepiej odpuść sobie przychodzenie na halę a tym bardziej do sektoa A!!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

lepiej odpuść sobie przychodzenie na halę a tym bardziej do sektoa A!!!!!
a dlaczego niby?
co ja takiego zlego napisalem? ze byloby nas za malo? przeciez nie bylo widac chetnych. ja czekalem na propozycje. chodzilo mi o to, ze jakby bylo tylu to ja bym sie nie przylaczyl, bo mam za slabe gardlo i tyle i to moja sprawa. nic nikomu nie narzucam, nie zabraniam tylko powiedzialem, ze DLA MNIE to za malo, a reszta moze sobie krzyczec. kazdy ma przeciez prawo do wypowiedzi, z ktorego skorzystalem.
Szymon, podaj dokladnie moj argument, ktory cie zesloscil (jak tak to bardzo przepraszam, wyrazalem tylko swoja opinie), zebym na przyszlosc wiedzial co nie tak.
BasketFan pisze:No to ty pokieruj skoro nie ma chętnych![]()
![]()
Na pewno sa do tego bardziej kompetentni ludzie ode mnie. Moze sie ktos znajdzie w niedalekiej przyszlosci. Moze beda chetni, moze akurat w sobote nie mogli.
a ci co krzyczeli "Polfa" to byli chyba z Widzewa i nie bardzo wiedzieli co robia, bardziej chyba tak dla jaj to robili (ale nie wiedzieli o tym, ze Polfa juz nie sponsoruje)