słowo!-co sądzicie o policji i jej stosunku do kibiców?

Moderator: Moderatorzy

M-R-K-S

słowo!-co sądzicie o policji i jej stosunku do kibiców?

Postautor: M-R-K-S » 28 lipca 2005, 12:04

Jak kiedyś na osiedlu błąkał się stary człowiek który wyraźnie nie wiedział gdzie jest ani co sie z nim dzieje poprosiliśmy go aby usiadł z nami na ławkach.Po kilku minutach rozmowy okazało się że jest chory na Altzhaimera.Zadzwoniliśmy na policję , co często się raczej nam nie zdarza , ale wiadomo jaka była sytuacja.Przedstawiliśmy sytuację dyspozytorce i poprosilismy o przysłanie patrolu w celu ustalenia tożsamości tego Pana.Wiecie za ile przyjechali kundle z Pabianic?Wcale k****!!!Stalismy dwie godziny na ulicy i czekaliśmy na "słoneczy patrol".W końcu nadjechał.Jak zaczęliśmy machać żeby stanął to k***s na fotelu pasażera psa przeładował giwerę i mierzył do nas , a byliśmy z dziewczynami i rodzicami jednego z chłopaków.I wiesz co?Chuja wiedzieli o sprawie!Szczęscie ze rodzina tego faceta szukała i że go zatrzymaliśmy bo był już na drugim końcu osiedla od swojego domu i tyle psie chuje zdziałały że przywieźli tych ludzi 200 metrow do nas bo wcześniej oni się pytali Ich o dziadka.
A jak , k**** rok później w tym samym miejscu malowaliśmy duży ładny napis WŁÓKNIARZ PABIANICE RZGÓW żeby gówniarze i inne skejty nie mazały na osiedlu bzdur to żeśta co 5 minut byli pseudo-stróże prawa.
Jak żyję nie spotkałem mądrego policjanta , który na zadane grzecznie pytanie odpoiwedziałby inaczej niż "nie wiem" "spierdalaj" albo jeszcze coś.Dlaczego?Bo z definicji jesteśmy dla Nich tępymi debilami w szalikach.Więc Oni są dla mnie też z definicji psami , k... i j... robotami :twisted: Policja, policja... Z czym oni mi się kojarzą...

Psiaki.

A dlaczego? A kto inny potrafi tak węszyć i znaleźć nawet śladową ilość trawki i dojebać komuś za to 3 lata. Podczas, gdy w innym miejscu jakiś debil bezkarnie wyrywa babciom torebki? No kto? PSY!

k****.

A dlaczego? A kto za parę złotych puszcza najebanych kierowców, a z drugiej strony potrafi dać mandat 100zł za niezapięte pasy na polnej drodze? Sprzedajne dziwki.

Pedały.

A dlaczego? Parada równości pokazała, kto jest w waszej koalicji...

Reasumując:
"Być stróżem prawa to jest pomysł durny. p... wszyscy razem policyjne k****!" :D

M-R-K-S

Postautor: M-R-K-S » 28 lipca 2005, 12:14

Kiedys spisywal mnie taki jeden KUNDEL w Gdansku za konsumpcje piwa na przystanku. Chwile z nim pogadalem, rozmowa wyglada mniejwiecej tak:

On: To z Pabianic koło Łodzi jestescie?
Ja: Tak.
On: I co tam robicie?
Ja: Chodzimy na mecze(Włókniarz i ŁKS)
Od razu spojrzal sie na mnie i widac bylo ze bardzo go zainteresowala moja odpowiedz:
Oo naprawde?? Oj ile ja tam sie napalowalem na tej Galerze,wszyscy sie wyrywali na obstawe meczow zeby tylko was ponapierdalac, zawsze bylo wiecej chetnych niz wolnych miejsc, stare dobre czasy.
Z mojej strony milczenie...
On: No to piszemy mandacik.
Zeby pokazac jaki jest dobry wypisal za 50zl zamiast 100!Chciałem z nim wpaść w dyskusje ale patrzac na jego wielkie wasy i burakowata twarz watpilem czy uda mi sie z nim wejsc w merytoryczna dyskusje. On wiedzial swoje a ja swoje, zadna polemika by tu nic nie dala, najwyzej bym dostal mandat 200zl albo i wiecej Rolling Eyes.Tyo tyle :wink:

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 28 lipca 2005, 12:21

M-R-K-S pisze:Kiedys spisywal mnie taki jeden KUNDEL w Gdansku za konsumpcje piwa na przystanku. Chwile z nim pogadalem, rozmowa wyglada mniejwiecej tak:
......

w Gdańsku musi być porządek :!:
zakaz picia piwa na przystanku dla przyjezdnych :!:
{potem miejscowi nie mają gdzie pić ;) } ;) :lol:

a na temat policji napisze jedno większymi głupkami są ludzie ze straży miejskiej do policji nic nie mam pomimo tego , że pomylili mnie z sąsiadem i przyszli na rozmowe do mnie zamiast do niego musiałem to wyjaśniać przez 15 minut ale w sumie to nie ich wina mieszkanie numer 9 i 10 są koło siebie :wink: :lol: :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 28 lipca 2005, 12:36