Kto wygra???

Moderator: Moderatorzy

Kto wygra??

Włókniarz
15
88%
Gdynia
2
12%

Liczba głosów: 17

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 16 listopada 2005, 17:53

BEZ ZASTANOWIENIA: WŁÓKNIARZ PABIANICE :!: :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 16 listopada 2005, 19:40

Zobaczymy po sobocie :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 19 listopada 2005, 23:40

simon pisze:Bez namysłu - Włókniarz! Nie tylko dlatego, że tak chciałbym - tylko dlatego, że Gdynia jest zdecydowanie słabsza.
W ogóle uważam, że przesadą jest stwierdzenie "mecz na szczycie"...

no i "strary" jak zwykle wiedział "co jest grane" +22 i dziękuję...

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 23 listopada 2005, 19:47

Bez urazy, ale 11% nie zna się na baskecie!!!:) Przecieżto było pewnie że wygramy :!: :!: :!: 8)

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 23 listopada 2005, 21:46

Trenejro pisze:Bez urazy, ale 11% nie zna się na baskecie!!!:) Przecieżto było pewnie że wygramy :!: :!: :!: 8)

Dobrze To Powiedziałeś Oczywiście Że Wygramy Ten Meczyk Chociaż Nigdy Nie Można Być Pewnym Na 100 % Bo Zawszę Może Wię Coś Nieporządanego Zdarzyć i Byłby Problem Ale Oczywiście Że Wygra Włókniarz Pabianice A Tak Wogóle To PZU Polfa Pabinice heh PozDro
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 23 listopada 2005, 21:49

Ziomek pisze:
Trenejro pisze:Bez urazy, ale 11% nie zna się na baskecie!!!:) Przecieżto było pewnie że wygramy :!: :!: :!: 8)

Dobrze To Powiedziałeś Oczywiście Że Wygramy Ten Meczyk Chociaż Nigdy Nie Można Być Pewnym Na 100 % Bo Zawszę Może Wię Coś Nieporządanego Zdarzyć i Byłby Problem Ale Oczywiście Że Wygra Włókniarz Pabianice A Tak Wogóle To PZU Polfa Pabinice heh PozDro

Hehe... Ale ja pisałem o BYŁYM już meczu z Lotosem Gdynia w Pabianicach... :lol:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 25 listopada 2005, 17:29

Trafna uwaga o byłym meczu :D

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 25 listopada 2005, 18:31

Spox Wiem
Byłem Chyba Pijany Jak To Pisałem Albo Nie Wiem Dlaczego Taką Bzdurę napisałem Ale Juz Trudno
Sorcia Wszystkich
POZDRO :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Wróć do „Archiwum”