ZAGRAJCIE DZIEWCZYNY O TEN BRĄZ!
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka
- Żak
-
EwElInKa#11
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
zawodniczka
- Żak
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
A ja mam takie pytanie - chcecie wyrzucić Leo, ale np. Karli (sor Karla za branie Ciebie za przykład) nie, choć sporo osób napisało, że i Ona zawiodła. Więc może taka zbiorowa chcica wyrzucenia Leo z klubu nie wiąże się aż tak do końca z Jej słabszą postawą od początku tego roku? (Bo przypominam, że do grudnia grała naprawdę świetnie !!).
Ja bardzo lubię obie zawodniczki. I choć wiem, że obie nie zawsze, nie często, nie cały czas, nie stale etcetera spisywały się, to być może dałabym Im szansę. Być może przerwa wakacyjna Je odświeży, zregeneruje, da do myślenia. A być może nic się nie zmieni? Być może nie należy Ich zostawiać. Ja tego po prostu nie wiem !! Od takich spraw jest trener - to On decyduje o tym, kto najbardziej przyda się w sezonie. Jeśli zna się na fachu - to najczęściej ma rację.
Pewna byłam nieprzydatności Tamary Ruzić. Kiedyś (na początku sezonu) Gabi Tomy - i co? Chyba wszystkich zaskoczyła.
Zatem kończąc, proponuję zająć się samym ocenianiem gry/postawy/waleczności/zaangażowania naszych koszykarek, a nie zwalnianiem którejś z Nich.
Ja bardzo lubię obie zawodniczki. I choć wiem, że obie nie zawsze, nie często, nie cały czas, nie stale etcetera spisywały się, to być może dałabym Im szansę. Być może przerwa wakacyjna Je odświeży, zregeneruje, da do myślenia. A być może nic się nie zmieni? Być może nie należy Ich zostawiać. Ja tego po prostu nie wiem !! Od takich spraw jest trener - to On decyduje o tym, kto najbardziej przyda się w sezonie. Jeśli zna się na fachu - to najczęściej ma rację.
Pewna byłam nieprzydatności Tamary Ruzić. Kiedyś (na początku sezonu) Gabi Tomy - i co? Chyba wszystkich zaskoczyła.
Zatem kończąc, proponuję zająć się samym ocenianiem gry/postawy/waleczności/zaangażowania naszych koszykarek, a nie zwalnianiem którejś z Nich.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
-
zawodniczka
- Żak