Belfer pisze:Trenejro pisze: A ja faszyzm utożsamiam z Hitlerem, taka była między tymi tworami symbioza...
Mało tego jesteś zwykłym przestępcą, ponieważ pisząc "p... KRAJU" naruszyłeś artykuł 133 kk -
KTO PUBLICZNIE ZNIEWAŻA NARÓD LUB RZECZOSPOLITĄ POLSKĄ, PODLEGA KARZE POZBAWIENIA WOLNOŚCI DO LAT 3. Kim ty jesteś aby obrażać Naszą Ojczyznę? Dla takich jak ty nie ma miejsca w tym kraju, może niedoskonałym ale ojczystym.
Radzę ci abyś więcej nie obrażał Naszej Ojczyzny, dla twojego dobra (nie jest to żadna groźba, sprawdź w kk)
Wspaniałe jest to, źe głos zabierasz tylko w momentach EFEKCIARSKICH, gdy można komuś dosrać, pokazać się i lansować.
Szkoda, że KKF jest dla Ciebie takim narzędziem, bo Twoich wpisów dotyczących zawodniczek i gry w kosza nie widziałem za wiele..........
Pisząc p... KRAJ autor miał na myśli ironiczne podejście do tworzących Polskę ludzi, pseudokibiców, morderców, skorumpowanych urzędników itd (m.in. rasistów/skrajnych nacjonalistów/faszystów), którzy z Mojego Ukochanego Kraju tworzą kraj nielubiany przez resztę Europy i kraj wyśmiewany niejednokrotnie na forum światowym.
I nie chcąc się powtarzać mówiąc o p... KRAJU myślę o wszystkich ludziach, włącznie z Wami wszystkimi, którzy niszczą dobro w drugim człowieku, których jedynym celem jest wywołanie sensacji, najlepiej przemocą, obrazą, czy innymi nie mającymi z dobrem nic wspólnego działaniami.
Polska to nazwa. Kraj tworzą ludzie, naród,, a ponieważ coraz więcej u nas wykolejeńców poglądowych, takich jak lucky, kraj staje przed coraz to trudniejszymi zadaniami wychowawczymi.
I zniewaga o której piszesz powołując się na paragraf, bardziej odniósł bym do Ciebiepodobnych, którzy wywróconymi poglądami i systemie wartości niszczą nasz kraj.
Jak śmiesz pisać, że "obrażam Naszą Ojczyznę"??? To Ty, lucky i reszta wystawiacie ohydną, publiczną cenzurkę Polsce i Pabianicom - mam nadzieję, że niewiele osób to czytało...
Kochać Świat, Kochać Ludzi, żyć dobrze ze wszystkimi i dla wszystkich
!!!
Pozdrawiam Cię KAE!!!!
Mam nadzieję, że paru wyrostków nie zmieni Twojej opinii o Polsce i Pabianicach. Graj dobrze, tego Ci życzę w imieniu wszystkich Polskich Obywateli Świata!!!
KAE, si lo leas, te pido, que no des importancia a lo todo.
Esperamos, que tu vas a jugar mejor posible para ayudar a Pabianice ganar la medalla de oro y mas como tu eres una chica simpatissima. Espero que nos encontraremos pronto!!!