Micaela Martins Jacintho-co wy na to????

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 05 lutego 2006, 09:16

LUCKY pisze:Wiec usiadz z nami kibicami tylko ciekawi mnie dlaczego wlasnie na te mecze z Wisla czy z Lotosem.Ja wiem ,ze na tych spotkaniach jest wieksza adrenalina sa ciekawsze i berdziej zaciete.Tylko nie rozumie dlaczego nie ma cie na sektorze z ligowymi "przecietniakami".Boisz sie? Wstydzisz? Ze zauwazy cie jakis znajomy,beda sie z ciebie smiali?Wiem ,na tych meczach latwiej sie ukryc za kogos plecami,bo sektor jest pelny.W drodze po MP wazne sa wszystkie mecze nie tylko te z "czolowka" bo dla "tabeli" nie ma roznicy czy punkty zostaly zdobyte z Wisla czy Chelmem.2 punkty to 2 punkty.

zgadzam sie w 100% :!: dać mu wódki :!: :lol:

Ps.ja dzisiaj nie wytrzymam :roll: Koko Dżaaaaambo :!: :P

pozdrawiam 8)
Pabianice Pabianice ŁKS!!!

Wachu
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Wachu » 05 lutego 2006, 09:36

lol
jak dla mnie postawa marna
zeby sie Wam ta duma Adolfa nie odbiła na sukcesach sportowych

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 05 lutego 2006, 11:17

Szymon pisze:
Kowalik pisze:

Przecież to było pewne, ze temat zejdzie na kolor skóry koszykarki.

Mogli ściągnąć normalną, białą zawodniczkę i nie byłoby takiej dyskusji :!: :lol: :wink:

Wiesz co Szymon, to co piszesz, to nie jest nietolerancja. To jest właśnie rasizm. I zostaw Mahometa, muzułmanów, pedofilię... Obrażasz drugiego Człowieka...
Jordan i Pippen pewnie też byli nienormalni bo "niebiali", Tiger Woods tez nienormalny do kwadratu...
Ciekawe co byś zrobił, gdybyś wyjechał z Pabianic i znalazł się przez przypadek wśród samych czarnych, któzy wiedzieliby co wypisujesz na SWOIM BIAŁYM FORUM...
Fajnie krzyczeć, mając poparcie z tyłu innych RASISTÓW - Micaela nie będzie miała takiego poparcia, gdy będzie chciała obrazić Ciebie, np, ze jej sie nie podoba Twoja skóra, bo jest piegowata i cała w krostach.........................................

Jak się teraz czujesz? Napisałem to wbrew sobie, bo to nie jest wolność słowa - chcę żebyś wiedział, że obrażasz drugiego człowieka takimi tekstami, beszcześcisz jego dobre imię i będąc silny w grupie, bo taka sytuacja panuje, uważasz, że możesz sobie o innych ludziach wypisywać co Ci się podoba!!!!!!!!!!
Martwi mnie tylko tak niski odzew tych NORMALNYCH NIERASISTÓW... Nagle nabraliście wody w usta?

Awatar użytkownika
db_d
Nowy na forum

Postautor: db_d » 05 lutego 2006, 11:44

Nie kazdy "NORMALNY NIERASISTA" ma dostep do internetu, ala badz spokojny jest nas sporo i mamy sie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 05 lutego 2006, 11:46

LUCKY pisze:
Gdy czytam te wypociny, jakiegoś gościa, który z histori zapamiętał tylko Hitlera, bo resztę lekcji przewagarował, a hasło white power powtarza, bo usłyszał gdzieś wśród innych pseudokibiców, choć pewnie z angielskiego zna tylko słowo FUCK, to robi mi się po prostu nie dobrze.

Co do moich lekcji historii to szlo mi calkiem niezle za to tobie przydalyby sie korepetycje.Dla mnie faszyzm to ustroj polityczny,a nie Hitler.Jezyka angielskiego nie uzywam,bo po co mowic fuck jesli jestem z Polski
I wstyd. Wstyd, że żyjemy w tak p... kraju

Odnosnie Polski ja nie uwazam by byla p... jak to ujoles.Jest w niej bajzel to faky.Jedna z przyczyn jest panujaca anarchia,czyli kazdy h.. na swoj stroj
ZERO ANARCHI IDEAŁ POLSKI

A ja faszyzm utożsamiam z Hitlerem, taka była między tymi tworami symbioza...
A co do angielskiego, to chyba go używasz mówiąć white power....

A Polska, którą kocham, jest popieprzona, ze względu na takich ludzi jak Ty i tylko przez takich jak Ty jest mi wstyd za ten kraj, i za Pabianice...

A Twoja rada, że jak mi się nie podoba, to żebym wyjechał i zmienił obywatelstwo to jak rada mordercy, który stojąc na ambonie mówi do ludzi - ja będę zabijał, jak się komuś nie podoba, niech wyjedzie...

Dociera to do Ciebie, że gadasz bzdury i w tej dyskusji to ty jesteś ten zły?

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 05 lutego 2006, 11:47

db_d pisze:Nie kazdy "NORMALNY NIERASISTA" ma dostep do internetu, ala badz spokojny jest nas sporo i mamy sie dobrze :wink:

Uspokoiłeś mnie, bo w tym nawale rasistowskich wpisów czułem się osamotniony...

STOP RASIZMOWI I RASITOM!!!

Awatar użytkownika
db_d
Nowy na forum

Postautor: db_d » 05 lutego 2006, 11:54

Licze, ze jak dojdzie do przejawow rasizmu to 2/3 sektora bedzie w stanie zareagowac i przekrzyczec "wszechpolakow" :D

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 05 lutego 2006, 12:21

Trenejro pisze: A ja faszyzm utożsamiam z Hitlerem, taka była między tymi tworami symbioza...

Człowieku widać, że masz olbrzymie braki w wykształceniu, jeśli faszyzm utożsamiasz z Hitlerem.
Mało tego jesteś zwykłym przestępcą, ponieważ pisząc "p... KRAJU" naruszyłeś artykuł 133 kk - KTO PUBLICZNIE ZNIEWAŻA NARÓD LUB RZECZOSPOLITĄ POLSKĄ, PODLEGA KARZE POZBAWIENIA WOLNOŚCI DO LAT 3.
Kim ty jesteś aby obrażać Naszą Ojczyznę? Dla takich jak ty nie ma miejsca w tym kraju, może niedoskonałym ale ojczystym.
Radzę ci abyś więcej nie obrażał Naszej Ojczyzny, dla twojego dobra (nie jest to żadna groźba, sprawdź w kk)
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

WIERNY

Postautor: WIERNY » 05 lutego 2006, 12:37

ja jestem normalnym nierasistą i chetnie przybiję piątkę z Trenejro.bede na meczu i bede dopingowł włokniarz obojetnie kto wnim gra

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 05 lutego 2006, 12:55

Trenejro pisze: A ja faszyzm utożsamiam z Hitlerem, taka była między tymi tworami symbioza...

Faszyzm stworzony został przez Benito Mussoliniego........ :roll: Troszeczke historii nie zaszkodzi :roll:

pozdrawiam wszystkich rasistów , antyrasistów i całe forum 8) i jedziemy:Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię w moim sercu Włókniarz i na dobre i na złe :!: :lol:

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 05 lutego 2006, 14:50

majkel* pisze:

Faszyzm stworzony został przez Benito Mussoliniego........ :roll: Troszeczke historii nie zaszkodzi :roll:

Utożsamiać nie równa się stwarzać... Utożsamianie znaczy kojarzenie ze sobą dwóch elementów...
Tobie polecam naukę języka ojczystego...

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 05 lutego 2006, 15:06

Belfer pisze:

Mało tego jesteś zwykłym przestępcą, ponieważ pisząc "p... KRAJU" naruszyłeś artykuł 133 kk - KTO PUBLICZNIE ZNIEWAŻA NARÓD LUB RZECZOSPOLITĄ POLSKĄ, PODLEGA KARZE POZBAWIENIA WOLNOŚCI DO LAT 3.
Kim ty jesteś aby obrażać Naszą Ojczyznę? Dla takich jak ty nie ma miejsca w tym kraju, może niedoskonałym ale ojczystym.
Radzę ci abyś więcej nie obrażał Naszej Ojczyzny, dla twojego dobra (nie jest to żadna groźba, sprawdź w kk)

Wspaniałe jest to, źe głos zabierasz tylko w momentach EFEKCIARSKICH, gdy można komuś dosrać, pokazać się i lansować.
Szkoda, że KKF jest dla Ciebie takim narzędziem, bo Twoich wpisów dotyczących zawodniczek i gry w kosza nie widziałem za wiele..........

Pisząc p... KRAJ autor miał na myśli ironiczne podejście do tworzących Polskę ludzi, pseudokibiców, morderców, skorumpowanych urzędników itd (m.in. rasistów/skrajnych nacjonalistów/faszystów), którzy z Mojego Ukochanego Kraju tworzą kraj nielubiany przez resztę Europy i kraj wyśmiewany niejednokrotnie na forum światowym.
I nie chcąc się powtarzać mówiąc o p... KRAJU myślę o wszystkich ludziach, włącznie z Wami wszystkimi, którzy niszczą dobro w drugim człowieku, których jedynym celem jest wywołanie sensacji, najlepiej przemocą, obrazą, czy innymi nie mającymi z dobrem nic wspólnego działaniami.
Polska to nazwa. Kraj tworzą ludzie, naród,, a ponieważ coraz więcej u nas wykolejeńców poglądowych, takich jak lucky, kraj staje przed coraz to trudniejszymi zadaniami wychowawczymi.
I zniewaga o której piszesz powołując się na paragraf, bardziej odniósł bym do Ciebiepodobnych, którzy wywróconymi poglądami i systemie wartości niszczą nasz kraj.

Jak śmiesz pisać, że "obrażam Naszą Ojczyznę"??? To Ty, lucky i reszta wystawiacie ohydną, publiczną cenzurkę Polsce i Pabianicom - mam nadzieję, że niewiele osób to czytało...

Kochać Świat, Kochać Ludzi, żyć dobrze ze wszystkimi i dla wszystkich
!!!

Pozdrawiam Cię KAE!!!!
Mam nadzieję, że paru wyrostków nie zmieni Twojej opinii o Polsce i Pabianicach. Graj dobrze, tego Ci życzę w imieniu wszystkich Polskich Obywateli Świata!!!

KAE, si lo leas, te pido, que no des importancia a lo todo.
Esperamos, que tu vas a jugar mejor posible para ayudar a Pabianice ganar la medalla de oro y mas como tu eres una chica simpatissima. Espero que nos encontraremos pronto!!!

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 05 lutego 2006, 15:16

Trenejro pisze:Utożsamiać nie równa się stwarzać... Utożsamianie znaczy kojarzenie ze sobą dwóch elementów...
Tobie polecam naukę języka ojczystego...

Trenejro z całym szacunkiem ale raczej z faszystami powinieneś utożsamiać Mussoliniego,a nazizm był ideologią Hitlera :roll: to własnie w faszyzmie są pomijane sprawy rasy,to własnie w Hitleryzmie dochodziły one niemal do obsesji zwłascza jeśli chodzi o żydów :wink: jak myle pojecia to mnie poprawcie :oops: :?

pozdrawiam 8)

LUCKY
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: LUCKY » 05 lutego 2006, 15:20

Fajnie krzyczeć, mając poparcie z tyłu innych RASISTÓW - Micaela nie będzie miała takiego poparcia, gdy będzie chciała obrazić Ciebie, np, ze jej sie nie podoba Twoja skóra, bo jest piegowata i cała w krostach.........................................

Jak to nie bedzie miala?Ja tu od 3 dni czytam,ze ona to juz ma cala rzesze wielbicieli i obroncow.Chyba,ze jestescie tacy madrzy tylko z za swojego monitora.A prawda jest tak ty pustaku,ze ona ma was wszystkich
gleboko w swojej czarnej dupie.Przyjechala tu zrobic kase i sie zmyc.Za
jakis czas (kiedy stad odejdzie i oby to bylo jak najpredzej)nawet nie bedzie umiala wypowiedziec nazwy klubu w ktorym grala,a Wy "obroncy praw czlowieka"wyjdziecie na idiotow
Szalik-25zl ,koszulka-30zl , byc kibicem WŁÓKNIARZA -bezcenne

Awatar użytkownika
majkel*
Amator

Postautor: majkel* » 05 lutego 2006, 15:27

LUCKY pisze: Jak to nie bedzie miala?Ja tu od 3 dni czytam,ze ona to juz ma cala rzesze wielbicieli i obroncow.Chyba,ze jestescie tacy madrzy tylko z za swojego monitora.A prawda jest tak ty pustaku,ze ona ma was wszystkich
gleboko w swojej czarnej dupie.Przyjechala tu zrobic kase i sie zmyc.Za
jakis czas (kiedy stad odejdzie i oby to bylo jak najpredzej)nawet nie bedzie umiala wypowiedziec nazwy klubu w ktorym grala,a Wy "obroncy praw czlowieka"wyjdziecie na idiotow

tyle w tym temacie :D :lol:

skończcie tą idiotyczną dyskusje :!: szykujcie sie na mecz :!: po zawodach na forum znów bedzie"dyskusja"
pozdro LUCKY 8)

Wróć do „Archiwum”