Zmiany.

Moderator: Moderatorzy

USZAT

Postautor: USZAT » 18 listopada 2004, 13:23

Według mnie dobrym krokiem było zwolnienie pana Mirosława Trześniewskeigo. Złym krokiem było zwolnienie pana Mirosława Trześnewskiego dopiero w końcówce tamtego sezonu.

mlody kibol

Postautor: mlody kibol » 16 lutego 2005, 17:49

a ja se mysle ze najlepszym krokiem bylo kupienie tej naszej brazylijeczki carli. super ona jest. ladnie podaje i rzuca, i tez ladnie wyglada.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 lutego 2005, 12:43

Nie można się nie zgodzić z Młodym Kibolem. Karla naprawdę jest (bedzie) wzmocnieniem naszego zespołu. Już pokazała że potrafi rzuczć za trzy ale co, według mnie wazniejsze, jak wiele widzi na parkiecie. Podania ma rewelacyjne i jak sie zgra z reszta zespołu to bedzie super :!: :!: :!: Jedyna rzecz jaka mnie martwi w tym wszystkim to to, że Jarzynia straciła miejsce i nie gra juz nawet przez chwilkę :( .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 lutego 2005, 12:49

Faktycznie, ściągnięcie Karli było dobrym krokiem "naszych" działaczy. Rzut za trzy, przegląd pola i te rewelacyjne podania! Według mnie panowie działacze powinni już mysleć o przedłużeniu kontraktu!
Jeśli zas chodzi o Jarzynkę, to też mi smutno że nie gra :( . Mam jednak nadzieję, że jeszcze pokaże w tym (a może też w następnym) sezonie że jest wartościową zwodniczką!
MARZENA, KIBICE WŁÓKNIARZA ZAWSZE Z TOBĄ !!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”