odejsc powinna Gabi, Korzeniewska, Ivilieva.
Jakie wzmocnienia na następny sezon a z kim się żegnać?
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Szymon pisze:Anonymous pisze:
a może tak przed zmianami w klubie by pomóc i dopingować klub w meczach wyjazdowych w polkowicach
Hmmmm..... może uda się to zrealizować
Życzę powodzenia
A dziękuję bardzo!!! A może pomożesz w realizacji tego przedsięwzięcia????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Kowalik pisze:Szymon pisze:Anonymous pisze:
a może tak przed zmianami w klubie by pomóc i dopingować klub w meczach wyjazdowych w polkowicach
Hmmmm..... może uda się to zrealizować
Życzę powodzenia
A dziękuję bardzo!!! A może pomożesz w realizacji tego przedsięwzięcia????
Mało przwdopodobne a powiedziałbym nawet, że nierealne. Mam już plany na przyszły weekend i nie zamierzam ich zmieniać.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
Loża Szyderców
Wielkie BUM!!
Jeszcze raz Wam piszę - zburzyć wszystko, zaorać i zasiać bułki tartej. Nawet Trzech Świętych Mikołajów nam już nie pomoże. Jestem trzeźwy i aż głupio mi pisać, ale wierzę w 5 mecz i 3:2 dla Nas. Ostatni mecz w sezonie w Pabianicach i chyba wreszcie przyjadę
.
A tak na koniec - PTC 1906 Pabianice - Potęga i Basta!! Jesteśmy Najstarsi!!

A tak na koniec - PTC 1906 Pabianice - Potęga i Basta!! Jesteśmy Najstarsi!!
Re: Wielkie BUM!!
Loża Szyderców pisze:Jeszcze raz Wam piszę - zburzyć wszystko, zaorać i zasiać bułki tartej. Nawet Trzech Świętych Mikołajów nam już nie pomoże. Jestem trzeźwy i aż głupio mi pisać, ale wierzę w 5 mecz i 3:2 dla Nas. Ostatni mecz w sezonie w Pabianicach i chyba wreszcie przyjadę.
A tak na koniec - PTC 1906 Pabianice - Potęga i Basta!! Jesteśmy Najstarsi!!![]()
![]()
Co do tego ma PTC
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: Wielkie BUM!!
Loża Szyderców pisze:Jeszcze raz Wam piszę - zburzyć wszystko, zaorać i zasiać bułki tartej. Nawet Trzech Świętych Mikołajów nam już nie pomoże. Jestem trzeźwy i aż głupio mi pisać, ale wierzę w 5 mecz i 3:2 dla Nas. Ostatni mecz w sezonie w Pabianicach i chyba wreszcie przyjadę.
A tak na koniec - PTC 1906 Pabianice - Potęga i Basta!! Jesteśmy Najstarsi!!![]()
![]()
A może tak "Pan nauczyciel" by sie zarejestrował na forum
Pozdro
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Mikey pisze:Pewnie ma randez vous z kurczakamiSzymon pisze:Kowalik pisze:Tajemnica
Kolega coś widzę TAJEMNICZY się ostatnio zrobił???? Cóż to się z panem dzieje, PANIE KOWALIK ????????
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre, naprawde
![]()
![]()
Tylko teraz nie wiem czy będą Ci się "promocje" należeć
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie jestem taki żeby się zaraz obrażać
-
Gość
Uszanowanko Panowie w śmiesznych czerwonych ubrankach i białych brodach. Masz rację Szymon, nawet bez Renatki, Sylwii i Alicji finał MUSIAŁ być!!?? Naprawdę boję się że zwalą winę na np. Marzenkę, że nie uniosła tego ciężaru jaki ją obarczono (po kontuzjach Sylwii i Alicji). Wiesz jaką wersję dzisiaj słyszałem - sam w to nie mogę uwierzyć, ale w każdej bajce jest zawsze trochę prawdy ... Ponoć zmieniły się przepisy FIBA co do wymiarów sali, nasza nie spełnia nowych wymogów więc po co grać o złoto - jeszcze trzeba by było zagrać w Eurolidze!!!!! Tylko gdzie!!!! W Ksawerowie!!!! A może "u mnie"!!! Nie wiem co o tym myśleć, jeśli to prawda to jest k...a lepiej niż na filmach typu Miś, Alternatywy 4 czy Zmiennicy. Ale z drugiej strony w Pabianicach jest wszystko możliwe!!! Co o tym myślisz, trzym się
Pozdrowienia dla Mordercy Kurczaków i Kierownika Eugeniusza