Dlaczego przegraliśmy z Wisłą?
Moderator: Moderatorzy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ale musisz przyznać, że krawaciki z naszej hali są wyjątkowe! Jak patrzę jak się panoszą ze swoimi bilecikami, jak przeganiają porządnych obywateli
, którzy śmieli zająć ich miejsca, a potem wygodnie sie rozsiadają i wpieprzają kilogramy chipsów to krew mnie zalewa

BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Gienek pisze:Gdy jestem na meczu i widzę dopingujące sektory B i C, to mi się żygać chce![]()
![]()
Ci państwo przychodzą na mecze chyba tylko dlatego że im się w domu nudzi. Zatem cała sala oprócz "A" - WYPAD
![]()
![]()
na renty
![]()
![]()
Wasze miejsce jest po drugiej stronie ulicy
Faktycznie, krzyczą niesamowicie ale żeby ich zaraz na cmentarz wysyłać
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Mikey pisze:Szymon pisze:.... a potem wygodnie sie rozsiadają ...wygodnie??????? hahahaa chyba nie masz na myśli tych krzesełek gdzie nogami nakrywasz uszy gdy zdołasz tam zasiąsć
Ty cwaniaczku z malinowymi uszkami. Bo akurat Ty siedzisz na tych krzesełkach
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Szymon pisze:.... a potem wygodnie sie rozsiadają ...wygodnie??????? hahahaa chyba nie masz na myśli tych krzesełek gdzie nogami nakrywasz uszy gdy zdołasz tam zasiąsć
Jak sie ma ogromny tyłek to każde krzesełka są niewygodne

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Odezwał się ten co ma szczupłą, żeby nie rzec kościstą dupęSzymon pisze:Mikey pisze:Szymon pisze:.... a potem wygodnie sie rozsiadają ...wygodnie??????? hahahaa chyba nie masz na myśli tych krzesełek gdzie nogami nakrywasz uszy gdy zdołasz tam zasiąsć
Jak sie ma ogromny tyłek to każde krzesełka są niewygodne![]()
![]()
![]()
![]()
.. Nie czepiaj się! Lepiej weź szmatke i wyczyść ławeczki na Waszej hali!!!
![]()
P.S.Nasza hala nasz kurz

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Odezwał się ten co ma szczupłą, żeby nie rzec kościstą dupęSzymon pisze:Mikey pisze:Szymon pisze:.... a potem wygodnie sie rozsiadają ...wygodnie??????? hahahaa chyba nie masz na myśli tych krzesełek gdzie nogami nakrywasz uszy gdy zdołasz tam zasiąsć
![]()
![]()
![]()
![]()
Nogi tez mam za długie?? Kolanami uszy zasłaniam jak tam siadam czasem gościnnie
![]()
P.S.Nasza hala nasz kurz
No wiesz, moja sie mieści w krzesełkach i ja nie narzekam!!1 Wprzeciwieństwie do Twoich gabarytów
Co do Waszego kurzu. Hmmm.... skoro jest Wasz to powinniście go jak najszybciej usunąć. No ale skoro nie uważasz za stosowne by to zrobic.... hmmmm..... to tylko źle o Tobie świadczy!!!!

Mikey pisze:Odezwał się ten co ma szczupłą, żeby nie rzec kościstą dupęSzymon pisze:Mikey pisze:Szymon pisze:.... a potem wygodnie sie rozsiadają ...wygodnie??????? hahahaa chyba nie masz na myśli tych krzesełek gdzie nogami nakrywasz uszy gdy zdołasz tam zasiąsć
![]()
![]()
![]()
![]()
Nogi tez mam za długie?? Kolanami uszy zasłaniam jak tam siadam czasem gościnnie
![]()
P.S.Nasza hala nasz kurz
Ja jak czegos nie chce słyszeć to uszy rękoma zasłaniam. Dziwne zwyczaje tam u Ciebie panują
-
sympatyk
dlaczego przegralismy
Powód pierwszy i najważniejszy - to fatalny trener. Gdyby był doskonałym fachowcem został by w męskiej koszykówce. Tymczasm zostal wyrzucony z roboty w czarnych słupsk za brak wyników. Po prostu jest stary i nie potrafi poprawodzic meczu.
Rok temu w druzynie nie bylo panti, tomy, julki, da costy perlinskiej, itp wynalazków, a Irek potrafił w czterech meczach ograć Polkowice, ktory w tych rozgrywkach wzmocniła tylko Olga Żytomirska. Nic dodać nic ująć.
Fatalna postawa zawodmniczek w koncowce sezonu to wylącznie zle przygotowanie druzyny przez Aleksandrwoicza. Należy sie tylko dziwić, że prezes MKT nie postapil jak jego koledzy z Krakowa i nie wyrzucił na bruk Aleksandrwicza. Mięta nie chciał Konieckiego i teraz ma pewny srebny medal. My kochamy Tadka i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zostaniemy poza pudłem.
Rok temu w druzynie nie bylo panti, tomy, julki, da costy perlinskiej, itp wynalazków, a Irek potrafił w czterech meczach ograć Polkowice, ktory w tych rozgrywkach wzmocniła tylko Olga Żytomirska. Nic dodać nic ująć.
Fatalna postawa zawodmniczek w koncowce sezonu to wylącznie zle przygotowanie druzyny przez Aleksandrwoicza. Należy sie tylko dziwić, że prezes MKT nie postapil jak jego koledzy z Krakowa i nie wyrzucił na bruk Aleksandrwicza. Mięta nie chciał Konieckiego i teraz ma pewny srebny medal. My kochamy Tadka i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zostaniemy poza pudłem.