Ostatni raz w tym sezonie!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 20:34

Szymon pisze:Stara śpiewka!!!! Pomóżmy, pokażmy, podopingujmy..
A jak przychodzi co do czego, to pomagają te same twarze, a reszta hali tylko wzdycha!!!!!

Niewątpliwie masz rację ale i tak skończy się na tym, że to znowu te same stare twarze będą sie najbardziej udzielać.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 20:36

Anonymous pisze:Nasze koszykarki zdobyły już kilka medali.Wiem że to nie jest walka o złoty medal ale chciałbym by wszyscy kibice na naszej hali pomogli aby nasze koszykarki zdobyły ten brązowy medal Pokażmy że jesteśmy z drużyną nawet jeśli jest to tylko mecz o brązowy medal.

Nieważne o jaki medal to jest mecz. Masz rację. fajnie by było gdyby wszyscy pokazali, że są z drużyną. Niestety obawiam się, że dla niektórych ten sezon już się skończył.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 01 maja 2005, 20:39

Temat brzmi:

"OSTATNI RAZ W TYM SEZONIE"

i mój komentarz do tematu:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 01 maja 2005, 20:42

Edzia pisze:Temat brzmi:

"OSTATNI RAZ W TYM SEZONIE"

i mój komentarz do tematu:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Chyba nie zrozumiałe :) .

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 02 maja 2005, 13:03

POWODZENIA Włókniarze!!! Wczoraj Trojan zabierał się do organizacji obecności Olimpiaków na jutrzejszym meczu o medal... nie wiem, jak się udało - ja bym bardzo chętnie Was wspomógł, ale "zaniemogło biedactwo" :( Z tego co wiem Wilson też chory... więc nam pozostanie raczej zaciskanie kciuków za Was z Poznania... ehhh... ale myślę, że DACIE RADĘ!!!

DO BOJU WŁÓKNIARZ! Zróbcie piekło na sali! Pozdrowienia dla Przyjaciół z Pabianic.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 maja 2005, 13:20

Hmmmmm..... co do Pana T. Chyba jeszcze wszystko nie jest stracone. Nie odzywał się jeszcze do mnie, więc pewnie coś jeszcze załatwia!
A Wy- "biedactwa", się kurujcie!!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIBICÓW OLIMPII POZNAŃ!!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

USZAT
Nowy na forum

Postautor: USZAT » 02 maja 2005, 15:38

Niech każdy zagada ze swoimi kumplami, a niech ci zagadają z innymi i przyjdźmy na hale!!!
Walczyć, Włókniarz walczyć!!!!!

Wzdychacz

Sektor A

Postautor: Wzdychacz » 03 maja 2005, 11:48

Reszta hali wzdycha, a sektor A jest po to, by siedzący tam ludzie dali przykładny doping i rozruszali całą resztę!!! Kto ma wziąć odpowiedzialność za jakość dopingu jak nie Wy Szymon? Dotychczas na meczach sprawdzały się tylko piosenki na Mirka, a nie jakościowy prawdziwy DOPING!!!! Wiemy że potraficie, tylko trzeba się zebrać dobrą paczką, wziąć jakiś bęben, albo kilka i dać czadu!!! :roll:

USZAT
Nowy na forum

Postautor: USZAT » 03 maja 2005, 12:34

Musim spisać się na medal!!!!
Walczyć, Włókniarz walczyć!!!!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Sektor A

Postautor: Szymon » 03 maja 2005, 12:36

Wzdychacz pisze:Reszta hali wzdycha, a sektor A jest po to, by siedzący tam ludzie dali przykładny doping i rozruszali całą resztę!!! Kto ma wziąć odpowiedzialność za jakość dopingu jak nie Wy Szymon? Dotychczas na meczach sprawdzały się tylko piosenki na Mirka, a nie jakościowy prawdziwy DOPING!!!! Wiemy że potraficie, tylko trzeba się zebrać dobrą paczką, wziąć jakiś bęben, albo kilka i dać czadu!!! :roll:

Ekkkhhhhh...... szkoda słów!!!! Sektor A jest od dawania przykładu???? Jasne, wielokrotnie dawaliśmy przykład i jakoś reszta hali nie kwapiła sie z włączeniem do dopingu!!!! No ale skoro według Ciebie, wychodziły nam tylko "piosenki na Mirka" to powodzenia życzę!!!!!!

Według mnie sprawa wygląda tak. Dopinguje u nas tylko sektor A, reszta hali właśnie sobie siedzi i wzdycha!!!! Jednak na internecie to właśnie "wzdychacze" się najbardziej produkują!!!! Każdy potrafi tylko p... głupoty, oceniać i dawać rady!!!!! Gorzej sprawa wygląda jeśli trzeba wspomóc koszykarki swoim gardłem. Jak dotąd dołączył do nas tylko Wojteg!!!! A co z resztą????
Żeby nie było że tylko gadam. Chcesz pomóc koszykarkom dzisiaj, to zapraszam do sektoru A!!!!! Sądzę, że wiesz kim jestem, więc jeśli podejdziesz i się przedstawisz - "wzdychacz", to złamię swoje postanowienie i poprowadzę dziś doping!!!!
Wchodzisz w to ??????
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Re: Sektor A

Postautor: Kowalik » 03 maja 2005, 15:00

Wzdychacz pisze:Reszta hali wzdycha, a sektor A jest po to, by siedzący tam ludzie dali przykładny doping i rozruszali całą resztę!!! Kto ma wziąć odpowiedzialność za jakość dopingu jak nie Wy Szymon? Dotychczas na meczach sprawdzały się tylko piosenki na Mirka, a nie jakościowy prawdziwy DOPING!!!! Wiemy że potraficie, tylko trzeba się zebrać dobrą paczką, wziąć jakiś bęben, albo kilka i dać czadu!!! :roll:

Nie przesadzaj. Piosenke o Mirku śpiewaliśmy ledwie pare razy (prawda, że fajna) a poza tym kiedy to było. Łatwo jest napisać o bębnach ale trochę trudniej je zdobyć. Wierz mi, że próbowaliśmy. Zapraszam do sektoru dzisiaj a my już damy z Szymonem przykład jak dopingować (chyba :lol: ).

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 04 maja 2005, 20:27

Kowalik pisze:
Szymon pisze:Stara śpiewka!!!! Pomóżmy, pokażmy, podopingujmy..
A jak przychodzi co do czego, to pomagają te same twarze, a reszta hali tylko wzdycha!!!!!

Niewątpliwie masz rację ale i tak skończy się na tym, że to znowu te same stare twarze będą sie najbardziej udzielać.

Trocę to dziwne,że w takim sporym mieście jak Pabianice nie może się skrzyknąć grupa 20-30 młodych chłopaków i pośpiewać trochę raz w tygodniu na meczu. Czym ta młodzież dzisiaj sie interesuje? Dragi i wóda. Nie biorą ich sportowe emocje? Wspominam czasy kiedy do sektora A nie można się było dopchać, bo tylu było chętnych. A tak swoją drogą to może by tak super sponsor Polfa lub PZU zainwestował trochę grosza w klub kibica. Jakiś bęben, jakieś jednolite koszulki w barwach klubowych. Dla takich "kolosów" to nie byłyby wielkie pieniądze.Kibice z Polkowic prezentowali się zdecydowanie lepiej od naszych. Pomijam fakt,że było ich "troche więcej".

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 04 maja 2005, 20:32

Tylko widzisz, rzecz w tym że sponsorzy zaoferują koszulki, bębny itepe ze swymi logo. A to już prawdziwa tragedia i hańba dla kibiców. :?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 maja 2005, 20:44

Edzia pisze:Tylko widzisz, rzecz w tym że sponsorzy zaoferują koszulki, bębny itepe ze swymi logo. A to już prawdziwa tragedia i hańba dla kibiców. :?

Edzia nie piernicz głupot. Bo w tej chwili nie masz całkowicie racji. Nie wiesz jakie były rozmowy ze sponsorami.

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 04 maja 2005, 21:00

Przypominam sobie rozmowy z prezesem i polfą przed wyjazdowym meczem w Wilnie, we wrześniu 1998 r. Koszulki miały być nawet z nazwiskami koszykarek, takie w jakich grały w Pucharach. I co mam już 7 lat więcej na karku a koszulki jak nie widziałem tak nie widzę. Ci wszyscy sponsorzy to jedna wielka banda, myślą że jesteśmy ich pachołkami, pamiętam jakiegoś kretyna po 50-tce, który siadał w naszym sektorze i skandował polfa,polfa - idiota był ździwiony że sam krzyczy!!! To nie polkowice, gdynia czy chełm - My mamy tradycję i historię. Moim skromnym zdaniem jeśli zaczniemy wykrzykiwać nazwę sponsorów to będzie już koniec, co innego koszulka z logo sponsora ALE MUSI K...A BYĆ KONIECZNIE NAPIS WŁÓKNIARZ. A tak na zakończenie, na szaliczku MTK (który nieskromnie powiem że projektowałem) znajdują się słowa NAJWIĘKSZEGO POLAKA W HISTORII - MARSZAŁKA JÓZEFA KLEMENSA PIŁSUDSKIEGO, brzmią one tak - "KTO NIE UMIE PRZETRWAĆ KLĘSKI, TEN NIE JEST WART ZWYCIĘSTWA". Był to rok 1995, zajeliśmy 5 miejsce po meczu z Gorzowem, i z dumą mogę o NAS powiedzieć JESTEŚMY WARCI ZWYCIĘSTWA. CZEŚĆ.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Wróć do „Archiwum”