Tomasz Herkt

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 26 września 2005, 17:40

Odkąd jestem kibicem uczestniczę w sezonie przygotowawczym pabianiczanek. Jak był Trześniak to w sumie nie wiele mi to dawało, poza obserwacją nowych graczy. Rok temu miałam możliwość podpatrzenia pracy Aleksa przed rozgrywkami i wyrobienia sobie jakieś opinii. W tym roku z przyczyn mało ode mnie zależnych, przyjemność ta ominęła mnie. I memoriał był pierwszym spojrzeniem na Herkta. Muszę przyznać, że kilka powszechnych opinii..., a raczej usłyszanych opinii od kilku osób nie potwierdza się, na razie. Podoba mi się to, że zgrał zespół także poza taktyką - rozmawiają na rozgrzewce, wygłupiają się itepe, a także wspierają już w grze. Mam nadzieję, że taka postawa i atmosfera w zespole zaowocuje!!, czego i koszykarom, i kibicom, i sobie życzę :D.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

EWElina

Postautor: EWElina » 24 października 2005, 11:17

[

co wy piszece to bardzo dbry trener i dal juz szanse mlodym zawodniczkom i szkoli je jak nalepiej jak nie wiecie to nie piszczie

Ewelina

Postautor: Ewelina » 24 października 2005, 11:21

nie piszczie ze nie dal szansy mlodym zawodniczom bo jest to bzdura!!!dal ja i szkoli je jak mozeale znow bez przesady nie mze sie to ogrywac na 1ligowycvh zawdniczkach jezeli zaczya sie liga...to bardzo dbry trener!!:))

Wróć do „Archiwum”