KTO JEST W STANIE ODPOWIEDZIEC???
Moderator: Moderatorzy
-
scooby_13
Odwiedzajcie Forum Włókniarza Pabianice !!! ZAPRASZAMY !!!!
www.mrks.prv.pl
Przecież Włókniarz i Polfa to jeność
www.mrks.prv.pl
Przecież Włókniarz i Polfa to jeność
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
abigailX pisze:SŁUCHAJ VIALLOS. CO DO DZIAŁANIA JESLI UCZYNISZ DLA KIBICOWANIA TYLE CO JA TO BĘDZIESZ WIELKI (ALE MYŚLĘ ŻE CI ŻYCIA PRĘDZEJ BRAKNIE).
SZYMON. WYDAJE MI SIĘ ŻE WIESZ DOBRZE CO MAM NA MYŚLI PRZEZ WYRAŻENIE "KLUB KIBICA", A TWOJE ZDENERWOWANIE WYNIKA Z TEGO ZE CHYBA POWIEDZIAŁEM O WAS TROCHE PRAWDY. I POKAŻ MI JAKIEGOŚ MŁODEGO KTÓRYBY Z WAMI PRZEBYWAŁ I MIAŁ OKAZJĘ SIĘ OD WAS UCZYĆ. UWAŻAM TAKŻE ŻE LUDZIE POWINNI SIĘ NAUCZYĆ KIBICOWANIA PRZEDE WSZYSTKIM U NAS A POTEM PRÓBOWAĆ SWYCH SIŁ NA OBCYM TERENIE.![]()
![]()
I znów głupoty wypisujesz.
Po pierwsze: Młodzi nie przebywają z nami gdyż ja nie będę tych młodych wciągał w picie piwa np:po meczu.
Po drugie: W zeszłym sezonie wzieliśmy dwóch 12-latków na wyjazd aby pokazać im klimat i inne historie. Co wiecej, po powrocie odprowadziliśmy ich ładnie do domu. Więc kolejny Twój argument odpada!
Po trzecie: My uczymy młodych kibicowania. Wydrukowaliśmy mini śpiewnik, rozdalismy go ludziom. Tylko co z tego skoro jedni je pogubili, inni nie raczyli się nauczyć piosenek!
Po czwarte: To nie jest tak że nie dajemy dojść młodym do głosu. Wielokrotnie namawiałem ich aby prowadzili doping, no ale ich stać tylko było na krecenie syreną i walenie w bębenek.
Wiec jak widzisz znów twoje argumenty obaliłem!!!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:No no chłopaki widze ze ostra dyskusja na waszym podwórku, można rzec pokoleniowaNie lepiej wam się połaczyć razem niż napinac sie na siebie w necie, przeciez wszyscy jesteście z Włókniarza.
Widzisz Mikey, ja wiele razy wyciągałem rękę żeby się jak to mówisz połączyć. Problem jest tylko taki że część jest wielkimi "kibicami" Polfy którzy "kibicuja" w milczeniu i skupieniu! I oni nie będą "wyć i krzyczeć" razem z kibicami WŁÓKNIARZA!!!

-
Scooby_12
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Scooby_12 pisze:Mam nadzieje że wszscy zjawicie się na pierwszym meczu Włóniarza, to już w Sobote 7 sierpnia o godz. 18.00 !!!!!
Szymon mam nadzieje że zaszczycisz nas swoją obecnością i zgrabnie poprowadzisz doping![]()
![]()
![]()
![]()
???
Pożyjemy, zobaczymy. Nie wiem jeszcze co bedzie sie ze mna działo w sobotę. To szmat czasu.

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: UMS
[quote="SCOOBY13"][color=red][b]Liczymy na Ciebie Szymon
bez ciebie to lipa jest.
[quote]
a tak poważnie to doskonale wiem że lipa jest jak mnie nie ma
No skoro tak na mnie liczycie to może wpadne?
[quote]
No skoro tak na mnie liczycie to może wpadne?

-
SCOOBY13
-
SCOOBY13
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
SCOOBY13 pisze:Już za 5 godzin rozpocznie się pierwszy mecz !!!!!! JA SIE JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ!!!!!!!! Ludze pomóżcie nam w dopingu !!!! przyjdzcie na stadion dziś o 18.00 !!!! i pomagajcie nam stworzyc wspaniałą atmosfere podczas tego pierwszego meczu !!!!!!!!
IV ligę mamy - teraz na III czekamy !!!!!
Zajebiście że tak się tym emocjonujesz, ale to jest Forum Koszykówki Kobiet. I taka wskazówka na przyszłość. Jest wątek o naszych piłkarzach więc tam umieszczaj wszystkie wpisy dotyczące futbolu.
Pozdro.

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Kto oprócz Szymona należy do tej trójki pijaków na meczah Polfy?
Ooooooo widzę że kolega z koloni wrócił????
Rozbrajają mnie te Twoje teksty! No ale dobra, ponieważ mam dobry humor( prawie) wiec Ci opowiem o tym kto u nas pije.
Musisz wiedzieć że u nas piją............. wszyscy

Szymon pisze:MARAS pisze:Kto oprócz Szymona należy do tej trójki pijaków na meczah Polfy?
Ooooooo widzę że kolega z koloni wrócił????
Rozbrajają mnie te Twoje teksty! No ale dobra, ponieważ mam dobry humor( prawie) wiec Ci opowiem o tym kto u <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> pije.
Musisz wiedzieć że u <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=nas&v=56">nas</a> piją............. wszyscy. I skład tej trójki bywa różny. Fakt, przeważnie w tej trójce jestem, ale to już nie moja wina. Jest też często w tej trójce taki jeden mój kolega, który może się niedługo tutaj odezwie.
Mówisz .. masz. Oto i ja. Drugi z tej trójki, który zazwyczaj w niej bywa. Powiem tak: w tej trójce to raczej trzeci się zmienia częściej niż nas dwóch!!!
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
Gość