OLGA PANTELEJEVA

Moderator: Moderatorzy

koala

Postautor: koala » 13 lutego 2006, 18:04

Panti zdrowiej jak najszybciej MATKO!!!!!!!!!!!!!!!oby to nic powaznego :?

WŁÓKNIARZ PABIANICE

Postautor: WŁÓKNIARZ PABIANICE » 19 lutego 2006, 16:20

A nie wiecie na ile Olga musi pauzowac po tej kontuzji?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 lutego 2006, 18:26

min 3 tydzie - raczej na Play Off powinna być zwarta i gotowa :D
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 19 lutego 2006, 22:34

pamietam jak wspolnie z Krupa tworzyły świetny atak, jeszcze za czasów poznańskiego StareGO BRowaRu :) swietna dziewczyna...
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 20 lutego 2006, 18:36

Panti wracaj do zdrowia :D sysko bedzie dobrze :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 26 lutego 2006, 15:45

Ziomek pisze:Według mnie Panti przede wszystkim jest najskuteczniejszą zawodniczką i co za tym idzie pokrywa się to z jej grą.
no w 100% sie z toba zgadzam olga to najlepsza snajperka no i wlasnie wtedy gdy zpala kontuzje i gdy przegralysmy z lotosem odbilo sie to ze pabianicka koszykowka jest podstawiona pod olge :( a nie pod inne zawodniczki

Gość

Postautor: Gość » 02 marca 2006, 17:41

Co się dzieje z Panti. Kiedy wróci do gry?

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 02 marca 2006, 17:43

Panti ma kontuzję, ale wiązadła w stawie kolanowym nie są zerwane.
Nie ma już szyny, chodzi o 'własnych siłach', jest wprowadzana stopniowo do gry. Jeszcze jakiś ból związany jest z torebką, ale raczej w po będzie grać. Czy w I rundzie? Trener twierdzi, że tak, ale może lepiej niech jeszcze odpocznie?
"Oto jest miłość.

GOSC

Postautor: GOSC » 03 marca 2006, 19:30

edzia coraz to ladniejszy obrazek

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 03 marca 2006, 19:36

GOSC pisze:edzia coraz to ladniejszy obrazek

wiosna idzie, nie 8) (:roll:)
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 04 marca 2006, 14:48

Mam nowe info dotyczące Panti - niestety, kolejne badania w Poznaniu okazały się bardzo złe. Wiązadła zerwane jednak są (fuck !! - dobrzy ci pierwsi lekarze...) i 10 marca będzie mieć operację.

Ehh... ciężko widzę play off...

Panti !! 3maj się !!
"Oto jest miłość.

Gość

Postautor: Gość » 04 marca 2006, 15:30

O nie masakra!!!! kur** no to super!Panti bez ciebie nie bedzie tak dobrze jak bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior

Postautor: Edzia » 04 marca 2006, 15:37

hmm..., w sumie dziś dały sobie radę..., ale faktycznie... teraz bardziej boję się półfinałów..

Ale trudno - będziemy musieli dać sobie radę, a Panti niech się wyleczy całkowicie !!
"Oto jest miłość.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 04 marca 2006, 23:45

Bardzo niedobrze sie stało :cry: . Pozostaje miac nadzieję że dziewczyny będą w stanie bez Panti grać na najwyższym poziomie.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 marca 2006, 00:22

Kowalik pisze:Bardzo niedobrze sie stało :cry:

A ja po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że może się okazać że dobrze się stało iż Pantelejevej braknie w dalszej części sezonu :!:
Dotychczas gra była oparta o tą zawodniczkę i w meczach z trudnymi rywalami gdy Pantelejevej "nie szło", to była klapa i porażka. Poza tym w nerwowych końcówkach niemal wszystkie zawodniczki bały się podjąć ryzyko i wszystkie piłki szły właśnie do Pantelejevej, co zresztą nie zawsze kończyło się dla nas pomyślnie (pamietacie KTO nie trafił ostatniego rzutu rok temu w piątym meczu półfinału :?: :twisted: ).
Teraz gdy nie będzie tej zawodniczki, reszta koszykarek ma niepowtarzalną okazję by udowodnić że mają charakter, że potrafią grać na wysokim poziomie, że są zdolne walczyć o najwyższe laury :!: :!: :!: Najwyższy czas by o wynikach meczy zaczęła decydować Szpila :!: Najwyższa pora by przebudziła się Karla, która przecież potrafi zdobywać dużo punktów (pamiętacie półfinały w zeszłym sezonie :!: ). Już dziś w PP Krupa pokazała że potrafi wziąść ciężar gry na siebie, niech w jej ślady pójdzie w końcu Sylwia Wlaźlak :!: Niech "trzy wieże" zaczna w końcu zdobywać zgodnie po kilkanaście punktów (wiem że w przypadku Tomy to niemal science fiction.... ale kto wie, może nas zaskoczy przyjemnie :? :?: ) A może ta nowa zawodniczka z Brazylii poprowadzi tą drużynę :?: :?: :?:

Jeśli się stanie tak jak wyżej napisałem, to będziemy mogli się cieszyć. Zawodniczki udowodnią nam a przede wszystkim sobie że potrafią grać i walczyć bez dotychczasowej liderki. A przecież niewiadomo czy PAntelejeva wróci po tej kontuzji, niewiadomo czy nie zmieni drużyny :?: Więc nie ma się co oglądać i żalić że Pantelejevej brakuje, TYLKO TRZEBA WALCZYĆ I GRAĆ :!: :!: :!: :!:

P.S. Przypomniała mi się taka sytuacja z sezonu 1991-92. Wówczas w lidze prym wiodła również Wisła. Gonił ją Włókniarz Pabianice. W sezonie zasadniczym przed spotkaniem w Pabianicach między tymi drużynami ze składu wypadła Gosia Urbankowska (jak zwykle kolano :? ) i bodajże Marzena Laskowska. Czy w związku z tym w nasze szeregi wkradło się zwątpienie i strach :?: NIE :!: :!: :!: Dziewczyny wyszły na parkiet i walczyły jakby się nic nie stało :!: Wygraliśmy ten mecz..... nie pamiętam ile, ale w każdym bądź razie było to pewne i przekonywujące zwycięstwo :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”