OLGA PANTELEJEVA
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
zawodniczka
- Żak
no w 100% sie z toba zgadzam olga to najlepsza snajperka no i wlasnie wtedy gdy zpala kontuzje i gdy przegralysmy z lotosem odbilo sie to ze pabianicka koszykowka jest podstawiona pod olgeZiomek pisze:Według mnie Panti przede wszystkim jest najskuteczniejszą zawodniczką i co za tym idzie pokrywa się to z jej grą.
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Panti ma kontuzję, ale wiązadła w stawie kolanowym nie są zerwane.
Nie ma już szyny, chodzi o 'własnych siłach', jest wprowadzana stopniowo do gry. Jeszcze jakiś ból związany jest z torebką, ale raczej w po będzie grać. Czy w I rundzie? Trener twierdzi, że tak, ale może lepiej niech jeszcze odpocznie?
Nie ma już szyny, chodzi o 'własnych siłach', jest wprowadzana stopniowo do gry. Jeszcze jakiś ból związany jest z torebką, ale raczej w po będzie grać. Czy w I rundzie? Trener twierdzi, że tak, ale może lepiej niech jeszcze odpocznie?
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Mam nowe info dotyczące Panti - niestety, kolejne badania w Poznaniu okazały się bardzo złe. Wiązadła zerwane jednak są (fuck !! - dobrzy ci pierwsi lekarze...) i 10 marca będzie mieć operację.
Ehh... ciężko widzę play off...
Panti !! 3maj się !!
Ehh... ciężko widzę play off...
Panti !! 3maj się !!
"Oto jest miłość.
-
Gość
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Kowalik pisze:Bardzo niedobrze sie stało![]()
A ja po głębszym zastanowieniu stwierdzam, że może się okazać że dobrze się stało iż Pantelejevej braknie w dalszej części sezonu
Dotychczas gra była oparta o tą zawodniczkę i w meczach z trudnymi rywalami gdy Pantelejevej "nie szło", to była klapa i porażka. Poza tym w nerwowych końcówkach niemal wszystkie zawodniczki bały się podjąć ryzyko i wszystkie piłki szły właśnie do Pantelejevej, co zresztą nie zawsze kończyło się dla nas pomyślnie (pamietacie KTO nie trafił ostatniego rzutu rok temu w piątym meczu półfinału
Teraz gdy nie będzie tej zawodniczki, reszta koszykarek ma niepowtarzalną okazję by udowodnić że mają charakter, że potrafią grać na wysokim poziomie, że są zdolne walczyć o najwyższe laury
Jeśli się stanie tak jak wyżej napisałem, to będziemy mogli się cieszyć. Zawodniczki udowodnią nam a przede wszystkim sobie że potrafią grać i walczyć bez dotychczasowej liderki. A przecież niewiadomo czy PAntelejeva wróci po tej kontuzji, niewiadomo czy nie zmieni drużyny
P.S. Przypomniała mi się taka sytuacja z sezonu 1991-92. Wówczas w lidze prym wiodła również Wisła. Gonił ją Włókniarz Pabianice. W sezonie zasadniczym przed spotkaniem w Pabianicach między tymi drużynami ze składu wypadła Gosia Urbankowska (jak zwykle kolano
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS