Memoriał im. Małgorzaty Kozery - Gliszczyńskiej
Moderator: Moderatorzy
no w memoriale nie
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
No wiesz, Gwynbleidd, nie wszyscy mogą urwać się z pracy (jak Ty np ze szkoły) i pójść sobie na meczyk...
Choć mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie... i mecze będą jednak mocno od popołudnia (15? 16?
).
Już jutro się okaże...
Choć mam nadzieję, że aż tak źle nie będzie... i mecze będą jednak mocno od popołudnia (15? 16?
Już jutro się okaże...
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Plany
Hmm..... żadne tam plany.... wkuźwia mnie tylko to, że (jeśli te daty są autentyczne) ktoś w klubie nie pomyślał, że co niektórzy w tygodniu pracują i niebędą mogli być obecni na hali
Miałbym to w dupie gdyby chodziło o mecz ligowy, ale Memoriał dla uczczenia pamięci jednej z najwybitniejszych polskich koszykarek (dla mnie NAJWYBITNIEJSZEJ
) powinien odbywać się w weekend

Miałbym to w dupie gdyby chodziło o mecz ligowy, ale Memoriał dla uczczenia pamięci jednej z najwybitniejszych polskich koszykarek (dla mnie NAJWYBITNIEJSZEJ
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Widziałam się dziś z p.Grzanką. to, co się dowiedziałam nie jest fajne
.
Otóż w Memoriale najprawdopodobniej zagrają 2 zespoły... My i ŁKS... Reszta z zaproszonych klubów (m.in. Lotos, Jelenia, CCC) odmówiły, bo grają w innych turniejach. Wychodzi zatem, że albo będą dwa mecze - turniejowy i sparingowy (pt-sob), albo jeden - turniejowy (w pt popołudniu).
Świetnie...

Otóż w Memoriale najprawdopodobniej zagrają 2 zespoły... My i ŁKS... Reszta z zaproszonych klubów (m.in. Lotos, Jelenia, CCC) odmówiły, bo grają w innych turniejach. Wychodzi zatem, że albo będą dwa mecze - turniejowy i sparingowy (pt-sob), albo jeden - turniejowy (w pt popołudniu).
Świetnie...
"Oto jest miłość.
Po ś.p. "Zawsze z Mistrzem" widzę, że kolejny przedsezonowy klasyk "wypływa" z naszej aglomeracji... - brawo OZKosz za pomoc... - a zaczęło się od nie zaproszenie... ŁKS (
) na "zawsze..." - a swoją drogą za spraw(ką)ą lotosu nota bene - znaczy... trzeba się dobrze zastanowić kogo się i gdzie zaprasza (no i po co...)
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ehhh......
Smutne jest to, że tak "wielkie" i "renomowane"
zespoły jak Polkowice i Jelenia mają w dupie udział w turnieju upamiętniającym pamięć tak WSPANIAŁEJ koszykarki jak ś.p. Małgorzata Kozera - Gliszczyńska
. Widać że co niektórym już się zupełnie w tyłkach poprzewracało........
Choć z drugiej strony można się było tego chyba spodziewać...... takie czasy, Pieniądze już dawno wyparły pierwotne nazwy klubów, zaprzestano organizować wspomniany wcześniej przez Simona KULTOWY turniej "Zawsze z Mistrzem" a teraz usuwają w cień pamięć o dawnych GWIAZDACH koszykówki...........
Ehh....... delikatnie mówiąc - NIE PODOBA mi się to
P.S. Mimo wszystko, uważam że panowie działacze powinni "zagęścić ruchy" i bardziej się postarać o obsadę Memoriału
Bo przecież ś.p. Małgorzata Kozera-Gliszczyńska swoim jakże krótkim życiem zasłużyła sobie by Memoriał Jej imienia miał GODNĄ obsadę

Smutne jest to, że tak "wielkie" i "renomowane"
Choć z drugiej strony można się było tego chyba spodziewać...... takie czasy, Pieniądze już dawno wyparły pierwotne nazwy klubów, zaprzestano organizować wspomniany wcześniej przez Simona KULTOWY turniej "Zawsze z Mistrzem" a teraz usuwają w cień pamięć o dawnych GWIAZDACH koszykówki...........
Ehh....... delikatnie mówiąc - NIE PODOBA mi się to
P.S. Mimo wszystko, uważam że panowie działacze powinni "zagęścić ruchy" i bardziej się postarać o obsadę Memoriału
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Ehhh......
Smutne jest to, że tak "wielkie" i "renomowane"![]()
zespoły jak Polkowice i Jelenia mają w dupie udział w turnieju upamiętniającym pamięć tak WSPANIAŁEJ koszykarki jak ś.p. Małgorzata Kozera - Gliszczyńska
. Widać że co niektórym już się zupełnie w tyłkach poprzewracało........
Ehh....... delikatnie mówiąc - NIE PODOBA mi się to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Mimo wszystko, uważam że panowie działacze powinni "zagęścić ruchy" i bardziej się postarać o obsadę Memoriału![]()
![]()
Bo przecież ś.p. Małgorzata Kozera-Gliszczyńska swoim jakże krótkim życiem zasłużyła sobie by Memoriał Jej imienia miał GODNĄ obsadę
![]()
![]()
Mądre słowa Szymonie, bardzo mądre
Ostatnio zmieniony 26 września 2006, 19:23 przez Maru, łącznie zmieniany 1 raz.