Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 07 marca 2006, 23:48

Wojteg pisze:
KaRaTeKa EwElInKo pisze:stary! chcialbys:P:P:P ona jest tylko dla wyjatkowych facecikow hehe<lol>:P:P:P buzki EwElInKo:*:*:* (Ja Bardziej kocham kosha:P)

No więc tak - STARY :lol:. Słuchaj bo nie będę powtarzać :!:. Jeśli nie umieścisz foty ten temat idzie do kasacji :!: :P

Mówie poważnie. :!: Czekam do końca tygodnia :P

Stanowczo się nie zgadzam na kasowanie tego tematu :!: :!: :!: W tematach poświęconych innym koszykarkom również nie ma zdjęć, więc według mnie to nie problem.
Poza tym, Panna Ewelina Gala zasługuje na temat poświęcony swojej osobie :!: :!: :!:

P.S. Oczywiście, jeśli w tym temacie będą pojawiały się p... i głupoty to trzeba będzie wtedy działać, więc apeluję o rozwagę przy pisaniu :!: :!: :!:

P.S.2. W kwestii formalnej, to zdjecia Panny Eweliny mogłyby się pojawić :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 07 marca 2006, 23:57

Szymon pisze:
Wojteg pisze:
KaRaTeKa EwElInKo pisze:stary! chcialbys:P:P:P ona jest tylko dla wyjatkowych facecikow hehe<lol>:P:P:P buzki EwElInKo:*:*:* (Ja Bardziej kocham kosha:P)

No więc tak - STARY :lol:. Słuchaj bo nie będę powtarzać :!:. Jeśli nie umieścisz foty ten temat idzie do kasacji :!: :P

Mówie poważnie. :!: Czekam do końca tygodnia :P

Stanowczo się nie zgadzam na kasowanie tego tematu :!: :!: :!: W tematach poświęconych innym koszykarkom również nie ma zdjęć, więc według mnie to nie problem.
Poza tym, Panna Ewelina Gala zasługuje na temat poświęcony swojej osobie :!: :!: :!:

P.S. Oczywiście, jeśli w tym temacie będą pojawiały się p... i głupoty to trzeba będzie wtedy działać, więc apeluję o rozwagę przy pisaniu :!: :!: :!:

P.S.2. W kwestii formalnej, to zdjecia Panny Eweliny mogłyby się pojawić :!: :!: :!:

A ja swoje zdanie podtrzymuje. Nie będzie zdjęcia, nie będzie tematu :P :P Póki co są tu same p..., żadnych konkretów. :P

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 08 marca 2006, 08:19

Uwazam ze bedac sportowcem jest sie osoba publiczna tak wiec zdjecie jak najbardziej powinno sie pojawic , przeciez to nic zlego co by wkraczalo w sfere prywatnosci

stary! chcialbys:PRazzRazz ona jest tylko dla wyjatkowych facecikow hehe<lol>RazzRazzRazz buzki EwElInKo:*:*:* (Ja Bardziej kocham kosha:P)

a ja ci nie mam zamiaru jej zabierac cos mi sie wydaje ze za mloda dla mnie tak wnioskuje po twoim stylu pisania "StAJlEm"
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 08 marca 2006, 15:14

Spoko spoko Pani ewelina jest wspaniała :wink:

I juz niedługo moze ostro zabłysnac w EKSTRAKLASIE :D

A własnie trza podpis skombinowac :wink:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
KaRaTeKa EwElInKo
Nowy na forum

Postautor: KaRaTeKa EwElInKo » 09 marca 2006, 13:52

Nio to ja uważam tak: spytam się jej czy moge zamontować tu jej fotke, jak się zgodzi to nie ma problemu, ale jak nie będzie chciała to to nie zarzuce, bo ona może sobie nie życzyć żeby wszyscy oglądali jej foto:P:P:P A jak tobie "Wojteq" tak bardzo przeszkadza ten temat to nie musisz wcale do niego zaglądać!:D Nie rozumiem Cie koleś! Czy ty zawsze czepiasz się wszystkich szczegółów?:/ Pozdrowionka Ewelina:*:*:*

Awatar użytkownika
KaRaTeKa EwElInKo
Nowy na forum

Postautor: KaRaTeKa EwElInKo » 09 marca 2006, 14:55

I oto Ona(po lewej stronie):):):):*:*:*
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 09 marca 2006, 15:03

no ladna fotka a tyle bylo halo czy wklejac czy nie :P

stalo sie cos??

takie fotki to jets dopiero promocja zenskiego basketu! :lol:
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 09 marca 2006, 15:35

KaRaTeKa EwElInKo pisze:A jak tobie "Wojteq" tak bardzo przeszkadza ten temat to nie musisz wcale do niego zaglądać!:D Nie rozumiem Cie koleś! Czy ty zawsze czepiasz się wszystkich szczegółów?:/ Pozdrowionka Ewelina:*:*:*

Po pierwsze - koleś :lol: Nie Wojteq tylko Wojteg :P

Po drugie. Temat mi nie przeszkadza, ale dyskusja w nim na kiepskim poziomie. To jest forum przede wszystkim koszykarskie, a nie miłosne. Więc miłość do Eweliny możesz wyznać tutaj co najwyżej raz, a dalej pisz o jej umiejętnościach koszykarskich - które są bardzo duże.

Na koniec życze Ewelinie i pozostałym kadetkom wysokiej formy na najbliższym finale strefowym w Zgierzu. Mam nadzieje, że pokonacie w końcu Zgierz oraz pozostałe drużyny i awansujecie dalej.

Pozdro

P.S Temat oczywiście zostaje :P Mam nadzieje jednak, że jeśli będziesz miał inne zdjęcia i jeśli Ewelina pozwoli :D to zamieścisz je w tym wątku :)

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 marca 2006, 16:01

Chyba zaczne chodzić na mecze kadetek :lol: :lol: :lol:

PS. Zauważyliście może na tym zdjęciu jedna wspólną cechę z pierwszym zespołem :?: Na meczach w ekstraklasie dziewczyny tez maja niesamowity bałagan pod ławką :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 09 marca 2006, 16:06

Kowalik pisze:

PS. Zauważyliście może na tym zdjęciu jedna wspólną cechę z pierwszym zespołem :?: Na meczach w ekstraklasie dziewczyny tez maja niesamowity bałagan pod ławką :lol: :lol: :lol:

To nie byl mecz ekstraklasy, tylko puchar we Wroclawiu.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 09 marca 2006, 16:49

Kowalik pisze:PS. Zauważyliście może na tym zdjęciu jedna wspólną cechę z pierwszym zespołem :?: Na meczach w ekstraklasie dziewczyny tez maja niesamowity bałagan pod ławką :lol: :lol: :lol:

Uczą się od najmłodszych lat od bardziej doświadczonych zawodniczek :lol: :lol: :wink:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
KaRaTeKa EwElInKo
Nowy na forum

Postautor: KaRaTeKa EwElInKo » 09 marca 2006, 18:13

Wojteg pisze:
KaRaTeKa EwElInKo pisze:A jak tobie "Wojteq" tak bardzo przeszkadza ten temat to nie musisz wcale do niego zaglądać!:D Nie rozumiem Cie koleś! Czy ty zawsze czepiasz się wszystkich szczegółów?:/ Pozdrowionka Ewelina:*:*:*

Po pierwsze - koleś :lol: Nie Wojteq tylko Wojteg :P

Po drugie. Temat mi nie przeszkadza, ale dyskusja w nim na kiepskim poziomie. To jest forum przede wszystkim koszykarskie, a nie miłosne. Więc miłość do Eweliny możesz wyznać tutaj co najwyżej raz, a dalej pisz o jej umiejętnościach koszykarskich - które są bardzo duże.

Na koniec życze Ewelinie i pozostałym kadetkom wysokiej formy na najbliższym finale strefowym w Zgierzu. Mam nadzieje, że pokonacie w końcu Zgierz oraz pozostałe drużyny i awansujecie dalej.

Pozdro

P.S Temat oczywiście zostaje :P Mam nadzieje jednak, że jeśli będziesz miał inne zdjęcia i jeśli Ewelina pozwoli :D to zamieścisz je w tym wątku :)

Słuchaj Wojteg!
Po pierwsze Sorki za "Wojteq'a"
A po drugie to ja jej nie wyznaje miłości na tym forum bo po trzecie to byłoby głupie wyznawać mi jej miłość bo jeszcze dobrze jej nie znam, a po czwarte nawet jakbym miał to zrobić to nie zrobiłbym tego na tym forum tylko osobiście!

No i po ostatnie to zakończmy tą śmieszną kłótnie bo to forum jest dla rozrywki a nie żeby się sprzeczać! hehe:):)

Pozdro ziomek i buziaczki dla Aniolka:*:*:*

Awatar użytkownika
KaRaTeKa EwElInKo
Nowy na forum

Postautor: KaRaTeKa EwElInKo » 10 marca 2006, 09:57

Dzisiaj mają ten ciężk mecz ze zgierzem:/ Ale napewno wygrają! Trzymajmy wszyscy kciuki:):):):) :*

<EwElInKA>#11

Postautor: <EwElInKA>#11 » 10 marca 2006, 10:58

siemanko wszystkim:) mam pytanko czy nasi wierni kibice mykaja na meczyk...??badzmy dobrej mysli ale jestesmy bez Izy:(:( buzka 4all:*:**:*

EwELiNkA#11

Postautor: EwELiNkA#11 » 10 marca 2006, 10:59

AHA i Edziu do mnie mozesz normalnie mowic:P:P"EwElINA":ppp:p

Wróć do „Archiwum”