Polkowice!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
zawodniczka
- Żak
Z faktem Carli zeby juz jej nie bylo masz racje do niej dalabym jeszcze tome fakt palke mozna wyroznic ale jej gra mnie az tak nie zachwycala tak samo jak gra krupy krupe wyroznilabym w koncowce trenejro kiedys mowil o instynkcie zabojcy w tym meczy dziewczyny pokazaly ze potrafia walczyc o pilke chociaz te podawania na obwodzie (matko swieta) koncowka to seria podan bez sensu (fakt jest tez ze ccc przycisnelo nasze zawodniczki)Jedna akcja bezsensowna pani Tomy zostaly 3 sekundy do konca rozegrania pilki a ona oddala pilke szpili dobrze ze ta wcelowala i kolejny 3 punkty na nasze konto a takto pozal sie panie boze Hekciak powiedzial ze w tym sezonie mamy medal na 100% oki trzymam cie za slowo
LUCKY pisze:Jak mielismy spiewac ze nic sie nie stalo jak sie stalo!!!!JEszcze troche to bedziemy spiewac WYPIER.... po kazdym przegranym meczu.Nie ma litosci
LITOSC TO ZBRODNIA
Prawdziwy kibic WŁÓKNIARZA. Tak trzymaj stary
edit: Szymon
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Neofik pisze:Powiem krótko
Mam nadzieję, że to ostatni sezon w tym klubie pań:
1. Krupa - to co wyprawiał w półfinałąch i dzisiaj zakrawa o zgrozę. K...a szkoda wogól pisać
2. Karla - out (może zrozumie)
3. Leo - dość balang w tym mieście - powiem wprost WYNOCHA.
Rozpieprzyć całe to Towarzystwo wzajemnej adoracji w pi.du.
![]()
![]()
Wypad wszystkie! Zaorać!
1. Krupa za beznadzieję w rozegraniu!
2. Sylwia za brak zaufoania trenera!
3. Karla za złe ustawienie przez trenera!
4. Panti za kontuzję!
5. Szpila za brak zaangazowania i walki o miejsce!
6. Jacitnho za nietrafione kosze!
7. Leo za balangi z zespołem!
8. Gabi za nietrafione kosze!
9. Pałka za opieprzanie się w obronie!
10. Anita, Marta i Małgosia za mało gry!
Brawo Kibice, brawo Neofik... Będą lepsze czasy w Pabianicach, lepsze zawodniczki, "kibicuj" tak dalej a napewno zawodniczki w tym zespole podbudujesz i Włókniarz wygra ZŁOTO!
A ja powiem Tobie - powiedz wynocha w 4 oczy! Tak nie mówi się osobie, która gra dla Twojego zepołu, która wygrywa brązowy medal...
- Trenejro
- Młodzik
- Kontaktowanie:
LUCKY pisze:Jak mielismy spiewac ze nic sie nie stalo jak sie stalo!!!!JEszcze troche to bedziemy spiewac WYPIER.... po kazdym przegranym meczu.Nie ma litosci
LITOSC TO ZBRODNIA
Zaśpiewaj to co napisałeś a czego moderator jeszcze nie wyłapał... To będzie świadczyło tylko o Tobie, jeżeli jesteś choć na tyle inteligentny by to zrozumieć...
pOZDRAWIAM!
-
neo
Trenejro pisze:Neofik pisze:Powiem krótko
1. Krupa - to co wyprawiał w półfinałąch i dzisiaj zakrawa o zgrozę. K...a szkoda wogól pisać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wypad wszystkie! Zaorać!
4. Panti za kontuzję!
7. Leo za balangi z zespołem!![]()
![]()
![]()
Brawo Kibice, brawo Neofik... Będą lepsze czasy w Pabianicach, lepsze zawodniczki, "kibicuj" tak dalej a napewno zawodniczki w tym zespole podbudujesz i Włókniarz wygra ZŁOTO!
A ja powiem Tobie - powiedz wynocha w 4 oczy! Tak nie mówi się osobie, która gra dla Twojego zepołu, która wygrywa brązowy medal...![]()
![]()
A spier....
- FAIR PLAY
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Trenejro pisze:...
2. Sylwia za brak zaufoania trenera!![]()
3. Karla za złe ustawienie przez trenera!![]()
![]()
4. Panti za kontuzję!![]()
![]()
![]()
![]()
...
6. Jacitnho za nietrafione kosze!![]()
![]()
...
8. Gabi za nietrafione kosze!![]()
![]()
...
10. Anita, Marta i Małgosia za mało gry!![]()
![]()
A ja powiem Tobie - powiedz wynocha w 4 oczy! Tak nie mówi się osobie, która gra dla Twojego zepołu, która wygrywa brązowy medal...![]()
![]()
ciekawa wizja zespolu w nastepnym sezonie. a moze cos z p. Tomaszem nie tak...
Trenejro pisze:Neofik pisze:Powiem krótko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wypad wszystkie! Zaorać!
4. Panti za kontuzję!
7. Leo za balangi z zespołem!![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze nie wygrała to po pierwsze.
Grając w takiej drużynie brąz to jest minimum bez największego wkłady pracy ale z odrobiną woli walki. A tu Krystofova Leona 17 4 1 2 50 0 0 2 2 100 0 3 3 0 3/0 0 0 2
17 minut i 4 pkt -SUPER REWELACYJNA GRA
No nie rozwalaj mi serca chłopie
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
Kowalik pisze:Nie wiem dlaczego akurat czepiasz się Leo![]()
Może i zdobyła mało punktów ale 3 zbiórki miała, dwa bloki też. Zwróć tez uwagę, że jak juz zaczynała sie rozkręcać to Herkt zdejmował ja z boiska.
Troche obiektywizmu proszę
Nie no sorry,
to ile ona potrzebuje na rozkręcenie, bo zawsze w ten sposób ją bierzecie w obrone.
To niech chociaż rozkręci się w jednym meczu a w drgim niech w końcu zagra, albo niech wyjdzie, przed wejsciem na boisko, do innej sali sobie pograć.
J...ć Ogólnopolski Związek Fryzjerów, Ich Matki, Żony i Kochanki - Taka refleksja po meczu
Kowalik pisze:I według Ciebie wszystkiemu jest winna Leo![]()
![]()
![]()
Bo ja widziałem pare innych rzeczy które przyczyniły się do naszj porażki
To kto jest winny z zawodniczek to napisałem dużo wcześniej, tu tylko wypowiedziałem swoje zdanie na temat Leo (choć jak do nas przeszła to b. ją lubiłem, ale coś się zaczyna i coś się kiedyś kończy i uważam, że jej czas w tej drużynie dobiega końca)
Neofik pisze:Kowalik pisze:I według Ciebie wszystkiemu jest winna Leo![]()
![]()
![]()
Bo ja widziałem pare innych rzeczy które przyczyniły się do naszj porażki
To kto jest winny z zawodniczek to napisałem dużo wcześniej, tu tylko wypowiedziałem swoje zdanie na temat Leo (choć jak do nas przeszła to b. ją lubiłem, ale coś się zaczyna i coś się kiedyś kończy i uważam, że jej czas w tej drużynie dobiega końca)
Ok. Szanuje Twoje zdanie tylko zwróć uwagę na jedną rzecz. W sezonie zasadniczym Leo była drugim strzelcem zespołu i wtedy wszystko było cacy. Teraz przestała rzucać ( a w zasadzie to grać bo wchodzi na kilka, góra kilkanaście minut) i juz jest BE i trzeba ją wywalić z zespołu.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
Kiedyś Seba powiedział mi słowa, które do dziś mi dźwięczą w uszach:
"Pamiętaj Marek jak przyjdzie do Was Herkciany to rozpieprzy cały klub tak jak zrobił to u nas (a dla przypominienia niektórym Seba jest Kibicem Oimpii)
Czyżby Seba był prorokiem
"Pamiętaj Marek jak przyjdzie do Was Herkciany to rozpieprzy cały klub tak jak zrobił to u nas (a dla przypominienia niektórym Seba jest Kibicem Oimpii)
Czyżby Seba był prorokiem