kibice

Moderator: Moderatorzy

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 03 czerwca 2006, 09:54

#11 pisze:ok ja nie mowie byly lepsze wygraly.kibibce ...bnez komentarza.pa

Widzisz. Mecz trwał 40 minut a ty masz możesz napisac o nim jedno :o zdanie. Jedno zdanie o 4 kwartach. o meczu który bez watpienia wszyscy obecni zapamietają na długie lata. Ot ,,były lepsze,,. A o kibicach referat padł. Dobrze,że Oni nie piszą o Was takich farmazonów. bo byłoby o czym. I chyba dsama przyznasz ,że tak byłoby. ale moze zastanów się dlaczego nie zrobili tego??? I chwała im za to. dla tych 4 co siedzieli obok mnie i krzyczeli ,,Włókniarz Pabianice,, a ja razem z nimi.

EwElInKA#11

Postautor: EwElInKA#11 » 03 czerwca 2006, 10:16

co moge powiedziec??szkoda meczu ale zostalysmy pokonane i szacunek dla olimpii..tyle powiem!! ogladalysmy kasete z meczu i ok naasi niby kibice z wami krzykneli raz wlokniarz pabiance ale cale kolesjne 20min bylo olimpia poznan itp...!! nie zmien nimy naszego zdania ze nas zawiedli.nie szukamy winny w nich ze przegralysmy ale nas samych i amy tego swiadomosc.

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 10:19

Anonymous pisze:Śmieszna jest ta 11. Tak jest. Graj dla samej siebie najlepiej. Ustaw sobie lustro na sali i graj. I dla trenera. Póki co może nam tu wytłumaczysz wraz z trenerem jak można 13 minut stracić 24pkt!!!!!!!! Gdy nie gra skrzydłowa. Gdy rozgrywająca spada za 5. No może teraz będziesz miała tyle do powiedzenia. Może idż do trenera i spytaj się-trenerze co odpowiedzieć? Nie mieszaj wśród kibiców. Tylko graj. I masz szczęście. dlaczego? To spytaj się dziewczyn z Olimpii co je by czekało po tak frajerskiej porażce i ciesz się że masz takich kibiców jak kibice Włókniarza.
moze ty potrzebujesz lustra bo ja na boisq nie !! co ztego ze jest w kadzre??hehe nic nowego nie tylko ohna w niej jest!! zamknijmy ten temat wygraly i luz narazka

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 10:19

A mowilem, ze wszyscy krzyczeli Wlokniarz tylko raz? Teraz jest na to dowod :).

Postautor: #11 » 03 czerwca 2006, 10:28

no wlasnie mamy to na kasecie wiec moze chcecie ja obejrzec jak sie tak bronicie?? bez powodu bysmy nie zaczynaly takich tematow!! bez jakichkolwiek podstaw ale sorry mamy je!!

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 10:42

EwElInKA#11 pisze:co moge powiedziec??szkoda meczu ale zostalysmy pokonane i szacunek dla olimpii..tyle powiem!! ogladalysmy kasete z meczu i ok naasi niby kibice z wami krzykneli raz wlokniarz pabiance ale cale kolesjne 20min bylo olimpia poznan itp...!! nie zmien nimy naszego zdania ze nas zawiedli.nie szukamy winny w nich ze przegralysmy ale nas samych i amy tego swiadomosc.

Mozesz mi uwierzyc Ewelinko ze bardzo się mylisz. widzisz to co możesz widzieć. Sam jako kibic Olimpii 3-4 razy wydarłem się ,,Włókniarz........ ale na boisku to inaczej się odbiera. dochodzi stres. A jak się się przegrywa i to w taki sposób wydaje się że wszystko jest przeciwko. To normalne. A doping rósł. wiesz gdzie przegrałyście? Nie w umiejetnościach. Nie dlatego,że fizycznie byłyscie słabsze (deska powinna być wasza pod każdym względem). Zabrakło serca. Wiary. To po części wina trenera. Widzi ,że gubicie przewagę a robi..... za mało robi. Powinnen stanąć na głowie aby was uspokoić. Opanować. Motywować. Zabrakło w waszych szeregach gracza który by pokierował w takich chwilach zespołem. Ale chwała za piekny mecz. Chyba najlepszy ze wszystkich na tych mistrzostwach.

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 10:44

Anonymous pisze:
EwElInKA#11 pisze:co moge powiedziec??szkoda meczu ale zostalysmy pokonane i szacunek dla olimpii..tyle powiem!! ogladalysmy kasete z meczu i ok naasi niby kibice z wami krzykneli raz wlokniarz pabiance ale cale kolesjne 20min bylo olimpia poznan itp...!! nie zmien nimy naszego zdania ze nas zawiedli.nie szukamy winny w nich ze przegralysmy ale nas samych i amy tego swiadomosc.

Mozesz mi uwierzyc Ewelinko ze bardzo się mylisz. widzisz to co możesz widzieć. Sam jako kibic Olimpii 3-4 razy wydarłem się ,,Włókniarz........ ale na boisku to inaczej się odbiera. dochodzi stres. A jak się się przegrywa i to w taki sposób wydaje się że wszystko jest przeciwko. To normalne. A doping rósł. wiesz gdzie przegrałyście? Nie w umiejetnościach. Nie dlatego,że fizycznie byłyscie słabsze (deska powinna być wasza pod każdym względem). Zabrakło serca. Wiary. To po części wina trenera. Widzi ,że gubicie przewagę a robi..... za mało robi. Powinnen stanąć na głowie aby was uspokoić. Opanować. Motywować. Zabrakło w waszych szeregach gracza który by pokierował w takich chwilach zespołem. Ale chwała za piekny mecz. Chyba najlepszy ze wszystkich na tych mistrzostwach.

Tutaj masz racje. Dziewczyny rzeczywiscie slabo rozgrywaja koncowki spotkan.

Ale spojrz na to, ze gdy grala Ewelina z Gorzowem udalo sie odjechac w koncowce. Gdy w nastepnym meczu nie mogla grac slabo bylo, a z Olimpia klopoty Pabianic zaczely sie gdy Gala spadla za piec fauli.

Gość

Postautor: Gość » 03 czerwca 2006, 12:05

Już wiem czemu one przegrały... one oglądały co się dzieje na trybunach... ponieważ jak zrozumiałem kibiców z Pabianic było 4, to miały kłopot w czasie rozgrywania piłki zobaczyć co który robi i krzyczy. Jak już zobaczyły to się okazało, że Olimpia właśnie zdobywa punkty. :lol:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 03 czerwca 2006, 12:59

Soku pisze:A mowilem, ze wszyscy krzyczeli Wlokniarz tylko raz? Teraz jest na to dowod :).

Soku... mówiłeś nieprawdę niestety :( W drugiej połowie krzyczeliśmy cztery razy w czasie meczu i raz po nim: "Włókniarz" i "Włókniarz Pabianice"... do tego cały czas dwa razy od nas młodsi kibice Włókniarza krzyczeli jak mogli najgłośniej swoje dopingi - w trzeciej kwarcie każda osoba siedząc przed nimi w szaliku Olimpii miała wrażenie, że nas przegłuszają :( Śpiewali między innymi trzy długie piosenki, a po meczu "nic się nie stało" i "nie warto ronić łez.." ... Zarzuty, że w czwartej kwarcie umilkli są śmieszne - wtedy włączyła się do dopingu połowa sali i tylko ktoś nienormalny może mieć pretensje, że w cztery osoby nie udało im sie nas przekrzyczeć :( Szkoda, że jechali tak daleko, wiem, że dali z siebie wiele, bo sporo nas kosztowało głośniejsze niż oni dopingowanie... Fakt - krzykneli z nami trzy razy "Olimpia" ... zbrodnia... my ją tez popełniliśmy, bo krzyknęliśmy tyle samo razy "Włókniarz" - wiem, bo sam zaczynałem. Do tego cały mecz Trojan stal w szaliku Włókniarza. Jakoś nasze koszykarki o to pretensji nie mają...

Zarzuty koszykarek, że "były obrażane" itp przez kibiców Olimpii są ŻENUJĄCE!!! Nic takiego nie miało miejsca... jedyny tekst, który został skierowany w stronę jednej z nich, to "byś się chociaż przyznała", a reakcją było popukanie się w głowę w stronę kibica. Dzis się dowiedziałem, że w czasie meczu ponoć także Zołnierz od jednej z gwiazd zobaczył środkowy palec. Zarzuty, które potem wypisały tu na forum to już szczyt bezczelności! Dziś jesli będziemy kibicować razem z kibicami Włókniarza, to KLUBOWI, a nie koszykarkom-juniorkom!!! Pokazały, że nie zasługuja na kibiców- chcą mieć lepszych, a nie potrafią docenić wysiłku (o czym powie każdy, kto siedział blisko nich) w dopingu nawet tych, ktorym sie chciało oglądać ich "popisy" :evil:

Pozdrawiam wszystkich kibiców Włókniarza! Współczuję chłopakom, którym sie chciało jechać...
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

EwElinkA#11

Postautor: EwElinkA#11 » 03 czerwca 2006, 14:58

DZieqjemy za doping bardzo kibicom olimpii i pabianiczaninom!! chlopaki z olimpi napprawde dzieki wam:*:**:*:

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 19:16

Dobrze ze ta dzwina sytuacja w koncu znalazla szczesliwy final :). Pozdro!

EwElINka#11

Postautor: EwElINka#11 » 03 czerwca 2006, 19:19

nio wiesh bardzo fajnie dzis wygladal doping kibice z olimpii nam dopingowali tez i bylo milo...a co do naszych ...kibicow to nassze kontakty juz inne nie beda oni tesh to stwierdzili...

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 03 czerwca 2006, 19:22

W sumie dzwinym by bylo, gdyby kazdy udawal, ze wszystko w porzadku. Chocby po slowach, ktore juz padly.

Ale ja wam zycze, zeby sie jakos ulozylo.

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 03 czerwca 2006, 22:22

Misiek i Gwynbleidd lepiej nie wracajcie :!: Juniorki was zlinczują :D :!:

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 04 czerwca 2006, 11:52

JA też jestem za tym by ten temat już zakończyć.Co sie stało to sie nieodstanie ale dziwi mnie postawa kibiców :? skoro pojechali tam dopingować Włókniarz a prawie cały mecz krzyczeli Olimpia Poznań (jak to wynika z opowiadan ) no to troche dziwne
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Wróć do „Archiwum”