#11 pisze:ok ja nie mowie byly lepsze wygraly.kibibce ...bnez komentarza.pa
Widzisz. Mecz trwał 40 minut a ty masz możesz napisac o nim jedno
Moderator: Moderatorzy
#11 pisze:ok ja nie mowie byly lepsze wygraly.kibibce ...bnez komentarza.pa
moze ty potrzebujesz lustra bo ja na boisq nie !! co ztego ze jest w kadzre??hehe nic nowego nie tylko ohna w niej jest!! zamknijmy ten temat wygraly i luz narazkaAnonymous pisze:Śmieszna jest ta 11. Tak jest. Graj dla samej siebie najlepiej. Ustaw sobie lustro na sali i graj. I dla trenera. Póki co może nam tu wytłumaczysz wraz z trenerem jak można 13 minut stracić 24pkt!!!!!!!! Gdy nie gra skrzydłowa. Gdy rozgrywająca spada za 5. No może teraz będziesz miała tyle do powiedzenia. Może idż do trenera i spytaj się-trenerze co odpowiedzieć? Nie mieszaj wśród kibiców. Tylko graj. I masz szczęście. dlaczego? To spytaj się dziewczyn z Olimpii co je by czekało po tak frajerskiej porażce i ciesz się że masz takich kibiców jak kibice Włókniarza.
EwElInKA#11 pisze:co moge powiedziec??szkoda meczu ale zostalysmy pokonane i szacunek dla olimpii..tyle powiem!! ogladalysmy kasete z meczu i ok naasi niby kibice z wami krzykneli raz wlokniarz pabiance ale cale kolesjne 20min bylo olimpia poznan itp...!! nie zmien nimy naszego zdania ze nas zawiedli.nie szukamy winny w nich ze przegralysmy ale nas samych i amy tego swiadomosc.
Anonymous pisze:EwElInKA#11 pisze:co moge powiedziec??szkoda meczu ale zostalysmy pokonane i szacunek dla olimpii..tyle powiem!! ogladalysmy kasete z meczu i ok naasi niby kibice z wami krzykneli raz wlokniarz pabiance ale cale kolesjne 20min bylo olimpia poznan itp...!! nie zmien nimy naszego zdania ze nas zawiedli.nie szukamy winny w nich ze przegralysmy ale nas samych i amy tego swiadomosc.
Mozesz mi uwierzyc Ewelinko ze bardzo się mylisz. widzisz to co możesz widzieć. Sam jako kibic Olimpii 3-4 razy wydarłem się ,,Włókniarz........ ale na boisku to inaczej się odbiera. dochodzi stres. A jak się się przegrywa i to w taki sposób wydaje się że wszystko jest przeciwko. To normalne. A doping rósł. wiesz gdzie przegrałyście? Nie w umiejetnościach. Nie dlatego,że fizycznie byłyscie słabsze (deska powinna być wasza pod każdym względem). Zabrakło serca. Wiary. To po części wina trenera. Widzi ,że gubicie przewagę a robi..... za mało robi. Powinnen stanąć na głowie aby was uspokoić. Opanować. Motywować. Zabrakło w waszych szeregach gracza który by pokierował w takich chwilach zespołem. Ale chwała za piekny mecz. Chyba najlepszy ze wszystkich na tych mistrzostwach.
Soku pisze:A mowilem, ze wszyscy krzyczeli Wlokniarz tylko raz? Teraz jest na to dowod.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości