Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 26 września 2006, 18:54

sparing o 16.30 :?: :?: :?:
Hmmm...... może przyjdę :P .
Tylko żeby wejście na trybuny było otwarte :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 27 września 2006, 20:26

więc tak sparing zakończył się niepowodzeniem dla nas.. :? :? PRZEGAŁYŚMY, przyznaję że chłopaki "trochę" urośli od czasu obozu w Brennej...hmmm miałyśmy sporo problemów z zebraniem piłki na tablicy...i często brakowało nam czasu na akcje, i rzuty były z nieprzygotowanych pozycji... za tydzień jedziemy na Łks :)

BUZIAKI :)
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 27 września 2006, 21:25

Jak byście grały cały czas najmocniejszym składem to chłopaki dostali by do 0. Przecież Oni w porównaniu do was to byli nikim, nie obrażając ich. Ale to normalne, że trener chciał sprawdzić umiejętności zawodniczek z „dolnej półki”. Ale ja chyba do końca życia nie zapomnę kolesia, który rzucał osobiste tak jakby rzucał „cegłami” o tą tablice, albo nie dorzucał do obręczy hehe, Śmieszna sprawa, a co do gry dziewczyn to nie mnie to oceniać, ale więcej spokoju i przemyślanych rozwiązań a końcówkę sezonu będzie można świętować z uśmiechem na twarzy. :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Gość

Postautor: Gość » 28 września 2006, 10:33

Ziomek pisze:Jak byście grały cały czas najmocniejszym składem to chłopaki dostali by do 0. Przecież Oni w porównaniu do was to byli nikim, nie obrażając ich. Ale to normalne, że trener chciał sprawdzić umiejętności zawodniczek z „dolnej półki”. Ale ja chyba do końca życia nie zapomnę kolesia, który rzucał osobiste tak jakby rzucał „cegłami” o tą tablice, albo nie dorzucał do obręczy hehe, Śmieszna sprawa, a co do gry dziewczyn to nie mnie to oceniać, ale więcej spokoju i przemyślanych rozwiązań a końcówkę sezonu będzie można świętować z uśmiechem na twarzy. :D

Jeśli nie tobie oceniać gry dziewczyn, to bedzie lepiej jeśli nie bedziesz ich też dzielił na "dolna i górną" półkę w sposób i mało delikatny i mało mobilizujący. Myślę,że trener chciał sprawdzić umiejętności wszystkich zawodniczek,które ma pod opieką.

Gość

Postautor: Gość » 28 września 2006, 17:06

Więc, jeżeli kogokolwiek to uraziło w jakiś sposób to bardzo przepraszam, ale nie miałem na myśli ani na celu, aby obrazić którąś zawodniczkę.
Z tym podziałem to na serio przesadziłem i zgadzam się z Tobą i z tezą, że trener chciał sprawdzić umiejętności, ale zakończmy już ten temat.

A informuje się ktoś, co do rozpoczęcia sezonu, pierwszego punktowego meczu lub jakiegoś sparingu juniorek lub kadetek??
Z góry dzięki, za info

Gość

Postautor: Gość » 29 września 2006, 07:20

Podobnież w przyszłym tygodniu gramy rew z chłopakami z ŁKSu na wyjeździe / Iza #10

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 września 2006, 21:27

Belfer pytał kiedyś o fotki naszych młodych koszykarek. Kilka dni temu Katka przekazała mi zdjęcia do wstawienia na Forum. Na skutek mojego trybu życia wstawiam je dopiero teraz :wink: :P
Opisy do tych zdjęć napisze Katka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 01 października 2006, 20:39

no to teraz mi nie zostaje nic innego jak opisać te fotki :)

1 FOTO :
od lewej (górny rząd) : Kasia Szymańska(Katka), Karolina Przybylska, Julita ( tu przepraszam ale nie pamiętam nazwiska), Karolina Boik (Słoik), Paulina Michałowska(Michał), Ewelina Gala, Gosia Kudłak, Marta Hylewska(Hela), Anita Szemraj, Irmina Mazurek, Iza Lechowska
od lewej (dolny rząd) : Blanka ( tutaj mam też problem z nazwiskiem :oops: ) <ale ta zawodniczka już nie gra>, Ewa Osieja, Marika Sukiennik, Marta Hałęza (Chałka), Angelika Wróbel(Wróbelek), Paulina Wędle <nie gra>, Ola Szałecka(Szałek), Agata Bekier(Bączek), Patrycja Pokorska, Kasia Olejnik<nie gra>

2 FOTO:
dziewczyny te same tylko w innej kolejności :wink: :wink:

3 FOTO:
hehe :lol: :lol:
Agata Bekier (#14), Paulina Michałowska (#16), Anita Szemraj (#17), Gosia Kudłak (#18), Marta Hełęza (#13), Kasia Szymańska (#6)

4 FOTO:
jest to zdjęcie z obozu zimowego w Brennej
Marta Hylewska, Ola Szałecka, Paulina Michałowska, Agata Bekier, Karlina Przybylska, Kasia Olejnik, Irmina Mazurek, Patrycja Pokorska, Iza Lechowska, Marta( tu też mam problem z nazwiskiem :oops: ), Karolina Boik i ja czyli Kasia Szymańska

5 FOTO:
również Brenna
Kasia Olejnik, Patrycja Pokorska, Agata Bekier, Kasia Szymańska, Karoilina Przybylska, Iza Lechowska, Karolina Boik, Irmina Mazurek i Ola Szałecka

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 02 października 2006, 10:17

Julita ma na nazwisko Helbik, natomiast Blanka - Kokosińska.

Ja natomiast mam takie pytanie o zawodniczki, które grały w turnieju w Łodzi. Chodzi o Ewę Dranc, Barbarę Raś. Z jakich zespołów przyszły te zawodniczki, czy spoza MTK czy też z młodszych grup?

I jeszcze jedno. Zawodniczka Linda Mansour grała już w MTK rok temu, bodajże tylko w finałach. Czy teraz przyszła już na stałe do MTK, czy też tak jak poprzednio na zasadzie wypożyczenia?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 02 października 2006, 18:46

Dzięki za fotki, teraz wiem kto jest kim, w moim wieku pamięć nie ta, (ciekawe od czego :lol: , Szymon nie masz też kłopotów z pamiecia?)
Muszę nieskromnie przyznać, że mamy bardzo fajne koszykarki (musiałem napisac oficjalnie, z racji wykonywanego zawodu i kontaku z młodzieżą ...) :twisted:
Nie chwaląc się bawię się ostatnio w robienie sportowych zdjęć, więc jesli bedę w Pabianicach na Waszym meczu to postaram się trochę popstrykać.
(kilka moich fotek jest na stronie luksdobron.glt.pl - ale się zareklamowałem :lol: :lol: :lol: )
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 02 października 2006, 19:18

No więc Basia przeszła z Łodzi z Jordana a Ewa Dranc od początku grała u nas ^^ a Linda przez ten (i mam nadzieje że nie tylko) sezon będzie u nas grała
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 07 października 2006, 23:19

Już dzisiaj rozpoczyna się sezon juniorek młodszych :) . Pierwszy mecz grają na wyjeździe w Tomaszowie Mazowieckim z Tomaszowem :P. Inauguracja sezonu musi być udana dla naszych zawodniczek jak i kibiców :lol: . Powodzenia życzę :) .
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 08 października 2006, 14:51

a więc jesteśmy już po pierwszym meczu 8) powiem tylko że wygrałyśmy sporą ilościa punktów, niestey nie pamiętam ile było bo na tej badziewnej sali nie było tablicy :x :x :x następny mecz ze Zgierzem u nas :twisted: :twisted: :twisted: zapraszam wszystkich na 12.00 w niedzielę (15.10.2006)

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 09 października 2006, 17:20

Katka #6 pisze:a więc jesteśmy już po pierwszym meczu 8) powiem tylko że wygrałyśmy sporą ilościa punktów, niestey nie pamiętam ile było bo na tej badziewnej sali nie było tablicy :x :x :x następny mecz ze Zgierzem u nas :twisted: :twisted: :twisted: zapraszam wszystkich na 12.00 w niedzielę (15.10.2006)

No to siupa. W takim razie start w niedziele o 12.00 hehe,widzimy sie na hali.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 14 października 2006, 16:58

A tymczasem kadetki wygrały dziś na swej hali z Jordanem Łódź 58-53.

Wróć do „Archiwum”