Strona Włókniarza/PTK Pabianice

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 16 marca 2008, 20:45

ale problem i co z tego klub to klub - jedność eh...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Krispel_1946
Żak

Postautor: Krispel_1946 » 17 marca 2008, 17:56

lilcia pisze:a ja byłam na tej stronie i nie podoba mi się, że nie ma polskich czcionek w statucie i na innych podstronach (trzeba nie lada wyczynu, żeby odczytać tekst ) i zauważyłam, że zdjęcie juniorek jest żywcem zerżnięte ze strony www.koszpce.prv.pl :evil:
Czy tak się robi w uczciwym świecie??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
No i co z tego :?: Taki problem ze takie samo zdjecie jest :?: Juniorki mialy sie ustawiac do nowego zdjecia :?:

QBAss
Amator

Postautor: QBAss » 17 marca 2008, 18:56

lilcia pisze:a ja byłam na tej stronie i nie podoba mi się, że nie ma polskich czcionek w statucie i na innych podstronach (trzeba nie lada wyczynu, żeby odczytać tekst ) i zauważyłam, że zdjęcie juniorek jest żywcem zerżnięte ze strony www.koszpce.prv.pl :evil:
Czy tak się robi w uczciwym świecie??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

lekkka przesada, 2 lata nic nie było i gdyby nie mama jednej z naszych młodych koszykarek, która włozyła troche pracy i wysiłku żeby coś ruszyło to by dalej nic nie było. Dziękujemy mamie Asi Bogackiej :))
a krytykom życze żeby wzieli sie do roboty, bo to nie jest proste,
TO MY POLACY...

lilcia

Postautor: lilcia » 17 marca 2008, 21:34

:arrow: QBass jesteś jak chorągiewka na wietrze. Jak na ten wiek to masz krótką pamięć, bo zapomniałeś o stronie internetowej młodzieży, która działa - o ile dobrze pamiętam - od listopada 2007 r.
Pani tworząca stronę seniorek nie jest jedynym rodzicem angażującym się w sprawy młodzieży - takich rodziców jest już więcej (ale co Ty o tym możesz wiedzieć... dawno Cię nie było...) :D . Jeśli chodzi o zdjęcie, to po pierwsze: ukazało się na stronie pod szyldem Hartmanna, podczas gdy juniorki sponsorowane są przez Polfę. Jeśli to ten sam klub – jak to wypowiadają się inni, to dlaczego we wrześniu klub powiedział młodzieży „Do widzenia”? Dlaczego rodzice na własną rękę szukali sponsora? Dlaczego wnoszą comiesięczne opłaty (wcale niemałe), żeby to wszystko mogło funkcjonować? Czy to się nazywa jednym klubem? Dobrze by było gdyby na tym forum nie wypowiadali się na ten temat ludzie nie mający pojęcia JAK TO WYGLĄDA OD ŚRODKA!! Dlatego uważam że zdjęcie juniorek nie powinno ukazać się na stronie seniorek bo to są dwa inne kluby!!! A Ty nie zarzucaj innym, że nic nie robią. Walnij się w pierś i powiedz z czystym sumieniem co Ty zrobiłeś dla klubu - poza wypocinami na tym forum? Informuję wszystkich, że juniorki tak jak i kadetki i młodziczki występują pod nazwą PTK POLFA PABIANICE i ich zdjęcia nie powinny ukazywać się pod darmowym szyldem Hartmanna.
:arrow:

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 23 marca 2008, 09:12

kadetki i młodziczki występują pod nazwą PTK POLFA PABIANICE i ich zdjęcia nie powinny ukazywać się pod darmowym szyldem Hartmanna.

Ale one sa przyszloscia "Hartmanna" :lol: :wink:

lilcia

Postautor: lilcia » 23 marca 2008, 12:08

pietrek pisze:
kadetki i młodziczki występują pod nazwą PTK POLFA PABIANICE i ich zdjęcia nie powinny ukazywać się pod darmowym szyldem Hartmanna.

Ale one sa przyszloscia "Hartmanna" :lol: :wink:

Ale Hartmann nie dał jeszcze na nie ani grosza...

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 24 marca 2008, 22:11

ale na pewno bardzo chętnie je przygarną.
A tak poza tym, to firma Hartmann, jako sponsor, nie musi mieć nic wspólnego z młodziczkami. Hartmann odejdzie, a nowy sponsor X i tak nie dołoży się do nich. To jest sprawa klubu PTK jak będą dysponowali pieniędzmi, a że na dwie swoje drużyny znaleźli sobie różnych sponsorów, to raczej dobrze.

lilcia

Postautor: lilcia » 24 marca 2008, 22:39

To nie PTK znalazło sponsora na młodzież!!!! To jeden z rodziców zadał sobie trud, żeby poszukać pieniędzy. I jako młodzież PTK Polfa nie życzymy sobie, żeby nas przygarniał Hartmann!!!!!

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 24 marca 2008, 23:05

ale to i tak ten sam pabianicki klub-PTK! Nie chciałybyscie grać później w Pabianicach? Bo nazwa sponsora nie ma tu nic do rzeczy. przeminie, a pabianicki basket jaki jest taki pozostanie.

zresztą co tu dużo rozprawiać i w dodatku nie do tematu.

Wróć do „Archiwum”