Strona Włókniarza/PTK Pabianice
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ale problem i co z tego klub to klub - jedność eh...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Krispel_1946
- Żak
No i co z tegolilcia pisze:a ja byłam na tej stronie i nie podoba mi się, że nie ma polskich czcionek w statucie i na innych podstronach (trzeba nie lada wyczynu, żeby odczytać tekst ) i zauważyłam, że zdjęcie juniorek jest żywcem zerżnięte ze strony www.koszpce.prv.pl![]()
Czy tak się robi w uczciwym świecie??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
lilcia pisze:a ja byłam na tej stronie i nie podoba mi się, że nie ma polskich czcionek w statucie i na innych podstronach (trzeba nie lada wyczynu, żeby odczytać tekst ) i zauważyłam, że zdjęcie juniorek jest żywcem zerżnięte ze strony www.koszpce.prv.pl![]()
Czy tak się robi w uczciwym świecie??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
lekkka przesada, 2 lata nic nie było i gdyby nie mama jednej z naszych młodych koszykarek, która włozyła troche pracy i wysiłku żeby coś ruszyło to by dalej nic nie było. Dziękujemy mamie Asi Bogackiej
a krytykom życze żeby wzieli sie do roboty, bo to nie jest proste,
TO MY POLACY...
-
lilcia
Pani tworząca stronę seniorek nie jest jedynym rodzicem angażującym się w sprawy młodzieży - takich rodziców jest już więcej (ale co Ty o tym możesz wiedzieć... dawno Cię nie było...)
-
lilcia
ale na pewno bardzo chętnie je przygarną.
A tak poza tym, to firma Hartmann, jako sponsor, nie musi mieć nic wspólnego z młodziczkami. Hartmann odejdzie, a nowy sponsor X i tak nie dołoży się do nich. To jest sprawa klubu PTK jak będą dysponowali pieniędzmi, a że na dwie swoje drużyny znaleźli sobie różnych sponsorów, to raczej dobrze.
A tak poza tym, to firma Hartmann, jako sponsor, nie musi mieć nic wspólnego z młodziczkami. Hartmann odejdzie, a nowy sponsor X i tak nie dołoży się do nich. To jest sprawa klubu PTK jak będą dysponowali pieniędzmi, a że na dwie swoje drużyny znaleźli sobie różnych sponsorów, to raczej dobrze.
-
lilcia