Mała uwaga: CO SIE DZIEJE Z LEO
Mozna, tzn. to sie widzi ze Leo przechodzi jakis okres "załamania w formie".Oby doszla do siebie.
Moderator: Moderatorzy
Gwynbleidd pisze: ...CO SIE DZIEJE Z LEO? Mozna, tzn. to sie widzi ze Leo przechodzi jakis okres "załamania w formie".Oby doszla do siebie.
Ziutek_mrksfan pisze:Ale jest dobra, to trzeba przyznać. Czy ktoś coś może wie o jakiś transferach na sezon 06/07?
Edzia pisze:Ziutek_mrksfan pisze:Ale jest dobra, to trzeba przyznać. Czy ktoś coś może wie o jakiś transferach na sezon 06/07?
No, widziałam jak po meczu nasza pani kapitan z Bibą gadała. Myślę, że przekonywała Ją do gry w naszych barwach (bo w żółtym Adze nie do twarzy)![]()
![]()
.
Edzia pisze:Ziutek_mrksfan pisze:Ale jest dobra, to trzeba przyznać. Czy ktoś coś może wie o jakiś transferach na sezon 06/07?
No, widziałam jak po meczu nasza pani kapitan z Bibą gadała. Myślę, że przekonywała Ją do gry w naszych barwach (bo w żółtym Adze nie do twarzy)![]()
![]()
.
![]()
.
Wojteg pisze:Edzia pisze:Ziutek_mrksfan pisze:Ale jest dobra, to trzeba przyznać. Czy ktoś coś może wie o jakiś transferach na sezon 06/07?
![]()
.
Edzia, przecież my jedną "Bibę" już mamy
Gwynbleidd pisze:Edzia pisze:Ziutek_mrksfan pisze:Ale jest dobra, to trzeba przyznać. Czy ktoś coś może wie o jakiś transferach na sezon 06/07?
![]()
.
Weż bestan Edzia-nielubie BIBY i ja jej niechcę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości