Alicja Perlińska

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 lipca 2005, 10:40

Mikey pisze:No i wyszło że jestem całym złem tej sesji :lol: Fakt ze nie zafundowałem Ali taxi, owszem mozna było, choc wolę te skromne oszczędnosci :wink: przeznaczyć na opłatę powstającej strony internetowej. Poza tym szczerze mowiąc sesja leśna była w zimie, gór ani morza nie mamy w Łodzi...jeszcze, więc gdzie? :D

Już się nie tłumacz!
Nie macie gór i morza??? To trzeba było zorganizować transport i tam pojechać :lol: :!:
Parków żadnych też w Łodzi nie macie :?: Albo np ZOO :?: Jest tyle możliwości.....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 09 lipca 2005, 10:52

Mikey ja już pisałem mógłbyś przywieśc Alę do mnie nad morze na sesje letnią :wink: :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 lipca 2005, 11:12

Szymon pisze:
Mikey pisze:No i wyszło że jestem całym złem tej sesji :lol: Fakt ze nie zafundowałem Ali taxi, owszem mozna było, choc wolę te skromne oszczędnosci :wink: przeznaczyć na opłatę powstającej strony internetowej. Poza tym szczerze mowiąc sesja leśna była w zimie, gór ani morza nie mamy w Łodzi...jeszcze, więc gdzie? :D

Już się nie tłumacz!
Nie macie gór i morza??? To trzeba było zorganizować transport i tam pojechać :lol: :!:
Parków żadnych też w Łodzi nie macie :?: Albo np ZOO :?: Jest tyle możliwości.....
Wiesz ja akurat z niczego i nikomu tłumaczyc się nie muszę... :D :wink: Wystarczy mi ze Alicja była zadowolona,a co do parku juz mówiłem ze była tam robiona sesja zimowa. Zresztą tak jak wspomniałem sesja nie jest powodem żeby ganiac Alicję z kulami po zoo czy innym obiekcie. Przyjdzie czas to i scenerię się zmieni. Na razie jest to co jest, a jeśli ktos ma lepsze pomysły, droga otwarta, Ala ma zawsze prawo zmienić fotografa :D Nie jestem monopolistą :wink:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

No pewnie

Postautor: Gwynbleidd » 09 lipca 2005, 11:43

No jasne KIBIC od razu do Ciebie do Gdanska.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

KIBIC
Junior

Re: No pewnie

Postautor: KIBIC » 09 lipca 2005, 11:48

Gwynbleidd pisze:No jasne KIBIC od razu do Ciebie do Gdanska.

może być Sopot i Gdynia obojętne mi to jest i nawet Mikey może przyjechać
przezyje i to ;)

ale skończmy bo nie na temat piszemy :roll:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

no

Postautor: Gwynbleidd » 09 lipca 2005, 11:53

To fakt troche odbiegamy od tematu ale watek jest ten sam Alicja Perlinska.KIBIC nie zapominaj ze duzo zalezy tez od tego czy Ala bedzie chciala jechac :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 13:14

Dla ALI:Gdy bedzie Ci smutno i słonko przestanie świecic na niebie, to spojrz do góry, bo jedna gwiazdka jest od nas (Fun-Clubu) dla Ciebie!! Usmiech na twej twarzy to jest to co czlonkom Fun-Clubu jest drozsze niz złoto, Fun-Club zawsze z toba jest i wspirec zawsze Cie bedzie.Temat na osiedlu jeden: jak tam Ala?? czy juz z noga lepiej??Nasze rozmowy dlugo ciagna sie i o Perełce kazdy juz wie.Innego tematu prawie niema z nami, zawsze Perelka zawsze jej zdrowie, ale nie zapominamy takze o Polfie.Polfa mistrzem dla nas jest, chodzic na jej mecze to jest o czym marzy kazdy z nas.Kibicowac Ali i Polfie to jest zadanie stworzone dla nas.Pozdrowienia dla wszystkich fanow Polfy i dla Ali Perlinskiej. :D :D :D :D

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 10 lipca 2005, 13:47

wow :!: Tylko na osiedlu nie mowimy tylko o Alicji. Paweł lubi o jej wygladzie cos powiedziec. :lol: :lol: :lol: Niedlugo to ty cale osiedle namowisz na to forum :D
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Bestan

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 13:58

misiek_pabianice pisze:wow :!: Tylko na osiedlu nie mowimy tylko o Alicji. Paweł lubi o jej wygladzie cos powiedziec. :lol: :lol: :lol: Niedlugo to ty cale osiedle namowisz na to forum :D
Wez bestan Ci co wiedza o co chodzi to nawijaja bez konca, czas leci a tu gadka jedna jest, a zwlaszcza z toba i z Ziomem no Paweł tez tam dorzuca swoje 2 grosze.

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 10 lipca 2005, 14:56

Moze ty z ziomkiem nawijasz ale napewno nie ja.
www.managerzone.com

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

No

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 15:06

misiek_pabianice pisze:Moze ty z ziomkiem nawijasz ale napewno nie ja.
No wez nie wymiekaj.Trzeba nawijac, zawsze cos wpadnie.A Polfa i Ala to wspaniale tematy.

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 10 lipca 2005, 15:10

Alicja jest na tym forum najważniejsza i tylko o Niej powinniśmy tutaj rozmawiać.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Tak tak

Postautor: Gwynbleidd » 10 lipca 2005, 15:24

Z Ziomem to sie rozumiemy bez słów . Ziomu dobrze mowisz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 lipca 2005, 15:25

Ziomek pisze:Alicja jest na tym forum najważniejsza i tylko o Niej powinniśmy tutaj rozmawiać.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chciałem zaznaczyć, że jest to Forum Koszykówki Kobiet a nie Forum Alicji Perlińskiej.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 10 lipca 2005, 15:27

No to jest forum koszykowki kobiet ale temat jest o Alicji.
www.managerzone.com

Wróć do „Archiwum”