KTO JEST W STANIE ODPOWIEDZIEC???

Moderator: Moderatorzy

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 09 sierpnia 2004, 21:04

To ile lat ma Szymon? Że uważasz go Gościu za niedającego się do dopingu! Póki ma siły i chęci niech se kibicuje, nikt mu tego nie może zabronić!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 09 sierpnia 2004, 21:17

Anonymous pisze:DZIWNE. SPRAWA POWAŻNA A WY ZASTANAWIACIE SIĘ KIM JEST TEN TRZECI. WIEM ŻE TO RÓŻNE OSOBY: JAKIŚ GIENEK JAKIŚ KLASKACZ JAKIŚ MAREK I WIELU WIELU INNYCH, ALE NIE WTYM RZECZ. CAŁY CZAS OBSTAJE ŻE POWINNY ZMIENIC SIE POKOLENIA, NAWET GDYBY NIE BYŁOWOGÓLE DOPINGU PRZEZ KILKA SEZONÓW :twisted: :twisted: :twisted:

Wybacz ale tego dopingu i tak juz było niewiele. No i ile z tego obstawania wynika? Ja nie rozumiem co Ci przeszkadzają Szymon i Kowalik? Co ma dać taka sztuczna zmiana pokoleń?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 sierpnia 2004, 12:40

Mikey pisze:
Anonymous pisze:DZIWNE. SPRAWA POWAŻNA A WY ZASTANAWIACIE SIĘ KIM JEST TEN TRZECI. WIEM ŻE TO RÓŻNE OSOBY: JAKIŚ GIENEK JAKIŚ KLASKACZ JAKIŚ MAREK I WIELU WIELU INNYCH, ALE NIE WTYM RZECZ. CAŁY CZAS OBSTAJE ŻE POWINNY ZMIENIC SIE POKOLENIA, NAWET GDYBY NIE BYŁOWOGÓLE DOPINGU PRZEZ KILKA SEZONÓW :twisted: :twisted: :twisted:

Wybacz ale tego dopingu i tak juz było niewiele. No i ile z tego obstawania wynika? Ja nie rozumiem co Ci przeszkadzają Szymon i Kowalik? Co ma dać taka sztuczna zmiana pokoleń?

Co przeszkadzamy??? Hmmm.... Po prostu ludziom przeszkadza to że np. ja chodzę na mecze w sumie już 17lat, że zawsze kiedy ktoś wchodzi na halę to ja już na niej jestem, że cały czas prowadzę doping(czyt. dre się i wydzieram), że chodzę(chodziłem) załatwiać z działaczami różne sprawy, że wydawałem program na mecze, że jestem kibicem WŁÓKNIARZA a nie jakiś tam zakładów, że mam własne zdanie i zawsze je głośno wyrażam, że piję alkohol, że....itd.itp. Po prostu zwykła nagonka, ale już się przyzwyczaiłem i wychodzę z założenia że to wszystko jedno co się o mnie mówi, ważne że się mówi!
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 sierpnia 2004, 18:33

Skor oSzymon 17 lat chodzisz na Włókniarza, to musisz mieć pod trzydziestke? Mam racje jeśli nie to mnie popraw!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 sierpnia 2004, 00:17

MARAS pisze:Skor oSzymon 17 lat chodzisz na Włókniarza, to musisz mieć pod trzydziestke? Mam racje jeśli nie to mnie popraw!
Patrz - ja chodzę od 86 gdzieś - czyli z 18 lat a wcale nie mam "pod trzydziestkę" - to ci dopiero zagadka... :wink: :lol:

Ps.A swoją drogą, to strasznie się cieszę, że nikt od nas nie wysyła mnie "na emeryturę", zwłaszcza że ten życiorys Szymona to jakbym tak jakoś doskonale znał...

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 11 sierpnia 2004, 12:36

MARAS pisze:Skor oSzymon 17 lat chodzisz na Włókniarza, to musisz mieć pod trzydziestke? Mam racje jeśli nie to mnie popraw!

Nie no, Maras, taki stary to jeszcze nie jestem :P . Ja po prostu bardzo szybko zacząłem.

Obrazek

Abigailx

Postautor: Abigailx » 27 sierpnia 2004, 18:14

SZYMON: MOŻE I STARY NIE JESTEŚ ALE PRZEZ TO ROZUMU CI NIE PRZYBYWA A WRĘCZ PRZECIWNIE :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 sierpnia 2004, 20:40

Abigailx pisze:SZYMON: MOŻE I STARY NIE JESTEŚ ALE PRZEZ TO ROZUMU CI NIE PRZYBYWA A WRĘCZ PRZECIWNIE :twisted: :twisted: :twisted:

Hahahahahahahaha bardzo śmieszne :D :D :D :D :D Sądząc po twoich wpisach to tobie nie ma czego przybywać :P

Obrazek

ABIGAILX

Postautor: ABIGAILX » 29 sierpnia 2004, 22:08

JAK MODERATORZY? NIE WIADOMO CO ZROBIC TO NAJLEPIEJ USUNĄĆ CAŁY TEMAT.... BOICIE SIE PRAWDY :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 30 sierpnia 2004, 06:38

ABIGAILX pisze:JAK MODERATORZY? NIE WIADOMO CO ZROBIC TO NAJLEPIEJ USUNĄĆ CAŁY TEMAT.... BOICIE SIE PRAWDY :twisted: :twisted: :twisted:

Jesli chodzi ci o usunięty temat - "Olimpiada" to juz wyjaśniam. Otóż w dziale Hyde Park jest już podobny wątek. Poza tym olimpiada w żaden sposób nie ma związku z naszym zespołem koszykarek.

Pozdro

leo

Postautor: leo » 08 września 2004, 20:01

[ahojki chce cos poviedet tutaj jest baaaaardzo slabe kibicovanie a to me juz vkura.sorac za polsky jenzyk ale jeste nepotrafie pisat po polski

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 września 2004, 16:28

leo pisze:[ahojki chce cos poviedet tutaj jest baaaaardzo slabe kibicovanie a to me juz vkura.sorac za polsky jenzyk ale jeste nepotrafie pisat po polski

No to się wkurzaj, nie interesuje mnie Twoje zdanie. A tak wogóle to komu mamy kibicować??? Tobie???? :lol: Szczerze mówiąc to wolimy kibicować naszym piłkarzom, oni przynajmniej potrafią docenić nasze starania!

Obrazek

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 09 września 2004, 19:55

Szymon pisze:
leo pisze:[ahojki chce cos poviedet tutaj jest baaaaardzo slabe kibicovanie a to me juz vkura.sorac za polsky jenzyk ale jeste nepotrafie pisat po polski

No to się wkurzaj, nie interesuje mnie Twoje zdanie. A tak wogóle to komu mamy kibicować??? Tobie???? :lol: Szczerze mówiąc to wolimy kibicować naszym piłkarzom, oni przynajmniej potrafią docenić nasze starania!

No to kibicuj im - ja tam wolę nasze piękne panie. 8)

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 09 września 2004, 21:10

Viallos pisze:
Szymon pisze:

Nie macie sie o co spierać???? Chyba mozna kibicowac i koszykarkom i piłkarzom. Ja przynajmniej bede tak robił.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 września 2004, 17:13

Kowalik pisze:
Viallos pisze:
Szymon pisze:

Nie macie sie o co spierać???? Chyba mozna kibicowac i koszykarkom i piłkarzom. Ja przynajmniej bede tak robił.

Tralalala... Ty będziesz robił ale chyba kurczaki :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Wróć do „Archiwum”