Klub zerwał kontrakt z Ruźić !!

Moderator: Moderatorzy

Czy powinna zostać ściągnięta nowa skrzydłowa? Czy sznasę gry powinna otrzymać młoda zawodniczka?

- nowa wartościowa skrzydłowa
4
31%
- szansa dla młodej koszykarki
9
69%

Liczba głosów: 13

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 14 grudnia 2005, 10:13

Szymon pisze:
Edzia pisze:... któraś z młodych (szkoda, że głównie faworyzowana moim zdaniem Kudłak) jest w składzie,
.

No proszę..... a już myślałem, że tylko ja mam takie odczucia :? :?:

Nie tylko Ty :D .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Trenejro
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Trenejro » 14 grudnia 2005, 13:00

Kowalik pisze:
Szymon pisze:
Edzia pisze:... któraś z młodych (szkoda, że głównie faworyzowana moim zdaniem Kudłak) jest w składzie,
.

No proszę..... a już myślałem, że tylko ja mam takie odczucia :? :?:

Nie tylko Ty :D .

Serio? Ja już nie mogę patrzeć jak trener Marzec podniecony wyczynami anemicznej Kudłak prawie wchodzi Trenerowi Herktowi na głowę (siedząc na ławce)...
Kudłak mi się nie podoba jako zawodniczka, jest bez iskry, tylko czasami rzuci coś z dystansu, nie walczy, nie wojuje... Nie takiego "młodzieżowego" wsparcia oczekuję od młodej zawodniczki... Za to Hałęza i Szemraj na prawde dająz siebie o wiele więcej - więcej biegają, próbują indywidualnych akcji...

A na dodatek przez większą częśc sezonu to właśnie FAWORYZOWANĄ Kudłak oglądaliśmy na parkiecie...
Chciałbym , aby to się zmieniło i między tą trójką rozpoczęła się w końcu ZDROWA rywalizacja...

Wracając do tematu, jak już od początku mówiłem - jestem za CENTREM... Marzy mi się taka zawodniczka ok 20-22 lat, bardzo wysoka, np 194-198 cm wzrostu, sprawna, silna, ale i już ograna... Nie sądzę, by kosztowała więcej od skrzydłowej...
A przecież to w Pabianicach taka zawodniczka może dostać szansę i tutaj stać się Gwiazdą...............

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 14 grudnia 2005, 23:16

Trenejro pisze:Wracając do tematu, jak już od początku mówiłem - jestem za CENTREM... Marzy mi się taka zawodniczka ok 20-22 lat, bardzo wysoka, np 194-198 cm wzrostu, sprawna, silna, ale i już ograna... Nie sądzę, by kosztowała więcej od skrzydłowej...
A przecież to w Pabianicach taka zawodniczka może dostać szansę i tutaj stać się Gwiazdą...............

Fajne masz marzenia :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 14 grudnia 2005, 23:46

no, za marzenia nie wsadzają :P :wink:

a tak poważnie, to dziś Herkt przyznał, że Jemu także widzi się (marzy...?) centerka, aniżeli skrzydło... Jednak rozglądają się za ta drugą pozycją i (jak sam powiedział) kogoś upatrzonego ma (mają), ale kurczę, powiedzieć nie chciał :x :wink:

Aha! i co do Gosi Kudłak. Eh..., szkoda że to tak jest... Zresztą, Ona sama chyba zbyt łatwo nie ma... :?
I pamiętam tę rozmowę Wojtku, zastanawiam się tylko czy nadal uzasadnienie jest właściwe :roll: :?:
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Wróć do „Archiwum”