Wasze zachowanie to porażka

Oskarzenia ze nie bylo dopingu dla was,ze zostałyscie obrażone itp. sprawy
Jedziemy cztery i półgodziny do was na mecze i krzyczymy Włókniarz Pabianice i Włókniarz i chłopaki z Olimpi pomagaja zaczynajac kilkakrotnie
okrzyki,zapodajemy songi długie i co po to zeby GWIAZDY miały jak to jedna z nich powiedziała masowy zanik słuchu
I mówicie ze my mieliśmy podejsc do was,ze ucieklismy przed wami z hali
ŻE piliśmy z chłopakami i Ania wódke
Szukacie winnych,a to wszystko nieprawda
To wy miałyscie wąty do nas to z jakiej racji my mamy podchodzic do was
I ten wspaniały gest na pozegnanie gwiazdy Gali i gwiazdy Hylewskiej-poprostu cudne.
CO do naszych stosunków to uznalismy ze skoro psujecie je to do widzenia,myslałyscie ze co zapomnimy i bedzie wszystko OK.
W sobote odwdzieczyłem sie gestem pozegnalnym do was.
Oczywiscie na kims trzeba wieszc psy i oczywiscie na kibicach,ale poweim wam jedno ze walki i serca do gry mozecie sie uczyc od juniorek Olimpi,
choc głupia porazka w finale ale bylo czuc w meczu z wami i w sobote walke i serce.Mowicie ze nie jestesmy wierni itd.Gówno prawda,bo wy nie potraficie doceniac.Jedyne co potraficie to wrzuty i pokazywanie środkowego palca
I Szymon napisał ze niezałuje,i zgadzam sie z nim bo ja dopingowałem klub a nie gwiazdy ktore malo rozumieja a jeszcze mniej chca zrozumiec.
I do wszystkich rimwreckerów,zawodniczek itd.-nie byliscie,niewidzieliscie i niesłyszeliscie tego co sie działo na meczu i po meczu wiec po co te osady.Ale rozumiem was.
Gwiazdy sie zawiodły hmmm...zniszczyłyscie wszystko i mozecie miec do siebie pretensje.
Podziękowania dla kibiców Olimpi.
Dla seby który nas ugoscił na noclegi,Trojana i jego mamy ktorzy sa wspaniałymi ludzimi,Czarnego i Ani-mecz reprezentacji Polski hehe i fajka,Mariana-porzadny koles
Dla Żołnierza za pomoc i za postawe godna kibica,oraz dla wszystkich których poznałem

Jeszcze raz dzieki za wszystko i wszystkim,za to jak nas przyjeliscie i ugosciliscie.
Mam nadzieje ze Czarnemu i Ani(choc nie moze) smakowała Pałacowa