kibice

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 04 czerwca 2006, 17:51

Kibic MRKS-U pisze:(...) a prawie cały mecz krzyczeli Olimpia Poznań (jak to wynika z opowiadan ) no to troche dziwne

k.... BYŁEŚ?????????? Już zaczynają mnie wqrzać te BREDNIE!!!!!!!! Trochę dziwne jest to, że gdy gra TWÓJ ZESPÓŁ, Ty siedzisz sobie na d... w chacie, a ludzie, którym się chciało przyjechać na trzy dni jadąc pół Polski i naprawdę fajnie (ocena wszystkich kibiców Olimpii, co stali w piatek przed nimi) dopingować w czterech (przeciwko połowie sali w końcowce) ICH zespół! Za to zostali nazwani "gównem i cwelami", a taki ktoś, jak Ty - mimo tego, że nie chciało mu się jechać - też śmie jeszcze jakieś wpisy podobne do powyższego wymyślać :(

Rozumiesz chyba co znaczy, jak ktos napisze: "KONIEC TEMATU"???

Pozdrawiam Przyjaciół z Włókniarza Pabianice, którzy byli obecni w Poznaniu - Szymona, Gienka, Buliego, Adama, Michała, Darka i Suchego!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 04 czerwca 2006, 19:36

Spokojnie złość piękności szkodzi :wink: :wink: :wink:

Proponuje zamknąć ten temat bo sa wszczynane niepotrzebne kłótnie :x :x

Pozdrówka dla wszystkich

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 04 czerwca 2006, 19:52

Czytam, czytam i się zgubiłem o co tak naprawdę chodziło?
Dzieci odróbcie lekcje, paciorek siusiu i spać bo jutro do szkółki a zbliża się koniec roku i trzeba poprawić oceny.
Dzięki dla całej ekipy z Poznania (nie będę wymieniał, wiecie i tak o kogo chodzi ;-), a szczególnie dla MAMY Trojana, za przyjęcie i cierpliwość do nas. Szkoda że Wasze laski tak przegrały, naprawdę szkoda. Cze.
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 04 czerwca 2006, 20:42

Seba pisze:
Kibic MRKS-U pisze:(...) a prawie cały mecz krzyczeli Olimpia Poznań (jak to wynika z opowiadan ) no to troche dziwne

k.... BYŁEŚ?????????? Już zaczynają mnie wqrzać te BREDNIE!!!!!!!! Trochę dziwne jest to, że gdy gra TWÓJ ZESPÓŁ, Ty siedzisz sobie na d... w chacie, a ludzie, którym się chciało przyjechać na trzy dni jadąc pół Polski i naprawdę fajnie (ocena wszystkich kibiców Olimpii, co stali w piatek przed nimi) dopingować w czterech (przeciwko połowie sali w końcowce) ICH zespół! Za to zostali nazwani "gównem i cwelami", a taki ktoś, jak Ty - mimo tego, że nie chciało mu się jechać - też śmie jeszcze jakieś wpisy podobne do powyższego wymyślać :(
Rozumiesz chyba co znaczy, jak ktos napisze: "KONIEC TEMATU"???

a skąd wiesz ze siedziałem na dupie w chcie?? :lol: przecież napisałem (JAK TO WYNIKA Z OPOWIADAŃ) A nie ze tak bylo :wink: i ja nie nazwalem chłopaków ;
"gównem i cwelami" tylko inna osoba
bo ja o nich tak nie sądze
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 04 czerwca 2006, 22:49

W mecu z Olimpia, prawda moze zawalilismy doping ale przekrzyczec w 3 osoby pół sali to trzeba umieć.Dla juniorek z Pabianic nie liczy sie to ze kibice Wlokniarza wogole przyjechali i sa na meczu, tylko dla nich liczy sie to jaki doping zrobili.W meczu ze Stalowa Wola zrobilismy juz porzadny doping, bo tylko kibice Wlokniarza i Olimpii jako jedyni dopingowali na sali.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 04 czerwca 2006, 22:57

misiek_pabianice pisze:....Dla juniorek z Pabianic nie liczy sie to ze kibice Wlokniarza wogole przyjechali i sa na meczu, tylko dla nich liczy sie to jaki doping zrobili...

Hmmm...... dziwne :? :? :?
Ja np. przed meczem o 5 miejsce usłyszałem od którejś zawodniczki (nie pamiętam której :? ) coś w stylu: "Super że przyjechaliście"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

EwElInKA#11

Postautor: EwElInKA#11 » 05 czerwca 2006, 10:58

nio bo szymon naprawde fajnie!!doping w m,eczu ze staloewa byl supcio w wqwaszym wykonaniu..:):))) fakt faktemz e na meczu olimpii prawie nie bylo dopingu raz lub dwa wlookniarz...cos tam... ale to nie jest wazne..musimy sie wziasc w garsc bo 6 miejsce to licho:(:(:(3manko

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 05 czerwca 2006, 15:19

Szymon pisze:Hmmm...... dziwne :? :? :?
Ja np. przed meczem o 5 miejsce usłyszałem od którejś zawodniczki (nie pamiętam której :? ) coś w stylu: "Super że przyjechaliście"

No to moze powiedziala to do Ciebie, Gienka i Buliego bo do nas nigdy tak nie mowia.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 17:12

Wasze zachowanie to porażka :!: Oskarzenia ze nie bylo dopingu dla was,ze zostałyscie obrażone itp. sprawy :!:
Jedziemy cztery i półgodziny do was na mecze i krzyczymy Włókniarz Pabianice i Włókniarz i chłopaki z Olimpi pomagaja zaczynajac kilkakrotnie
okrzyki,zapodajemy songi długie i co po to zeby GWIAZDY miały jak to jedna z nich powiedziała masowy zanik słuchu :!:
I mówicie ze my mieliśmy podejsc do was,ze ucieklismy przed wami z hali :!:
ŻE piliśmy z chłopakami i Ania wódke :!:
Szukacie winnych,a to wszystko nieprawda :!:
To wy miałyscie wąty do nas to z jakiej racji my mamy podchodzic do was :?: :!:
I ten wspaniały gest na pozegnanie gwiazdy Gali i gwiazdy Hylewskiej-poprostu cudne.
CO do naszych stosunków to uznalismy ze skoro psujecie je to do widzenia,myslałyscie ze co zapomnimy i bedzie wszystko OK.
W sobote odwdzieczyłem sie gestem pozegnalnym do was.
Oczywiscie na kims trzeba wieszc psy i oczywiscie na kibicach,ale poweim wam jedno ze walki i serca do gry mozecie sie uczyc od juniorek Olimpi,
choc głupia porazka w finale ale bylo czuc w meczu z wami i w sobote walke i serce.Mowicie ze nie jestesmy wierni itd.Gówno prawda,bo wy nie potraficie doceniac.Jedyne co potraficie to wrzuty i pokazywanie środkowego palca :!:
I Szymon napisał ze niezałuje,i zgadzam sie z nim bo ja dopingowałem klub a nie gwiazdy ktore malo rozumieja a jeszcze mniej chca zrozumiec.
I do wszystkich rimwreckerów,zawodniczek itd.-nie byliscie,niewidzieliscie i niesłyszeliscie tego co sie działo na meczu i po meczu wiec po co te osady.Ale rozumiem was.
Gwiazdy sie zawiodły hmmm...zniszczyłyscie wszystko i mozecie miec do siebie pretensje.

Podziękowania dla kibiców Olimpi.
Dla seby który nas ugoscił na noclegi,Trojana i jego mamy ktorzy sa wspaniałymi ludzimi,Czarnego i Ani-mecz reprezentacji Polski hehe i fajka,Mariana-porzadny koles :wink:
Dla Żołnierza za pomoc i za postawe godna kibica,oraz dla wszystkich których poznałem :D Jeszcze raz dzieki za wszystko i wszystkim,za to jak nas przyjeliscie i ugosciliscie.
Mam nadzieje ze Czarnemu i Ani(choc nie moze) smakowała Pałacowa :wink:
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2006, 17:52 przez Gwynbleidd, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Czarny1975
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Czarny1975 » 05 czerwca 2006, 17:41

Gwynbleidd pisze:Mam nadzieje ze Czrnemu i Ani(choc nie moze) smakowała Pałacowa :wink:

:D :D smakowała, smakowała!!! Dzięki. Nie spodziewaliśmy się!!! Pozdrawiam
Starzy ludzie mówią: Tylko ziemia przetrwa.
Nie mylą się. Mówią prawdę!

gosia goofy ;) #18

Postautor: gosia goofy ;) #18 » 05 czerwca 2006, 18:09

Chciałąbym zawauważyc mały fakt, że żadna z drużyny juniorek nie zachowuje się jak gwiazda, żadna...

po drugie: nie wiem dlaczego wciąż wracamy do tego tematu. Najlepiej go zakończmy juz i niech juz zadna osoba do niego nie wraca bo i tak do niczego to nie doprowadzi

Pozdrawiam drużynkę ;*

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 18:19

gosia goofy \";)\" #18 pisze:Chciałąbym zawauważyc mały fakt, że żadna z drużyny juniorek nie zachowuje się jak gwiazda, żadna...

po drugie: nie wiem dlaczego wciąż wracamy do tego tematu. Najlepiej go zakończmy juz i niech juz zadna osoba do niego nie wraca bo i tak do niczego to nie doprowadzi

Pozdrawiam drużynkę ;*

To po co ten temat???Nie doprowadzi i oby tak bylo zawsze.
I fajnie jest wieszac na kims psy i swoje złosci.
Szkoda tylko ze prawda jest taka jaka jest i dziewczyny potrafia sie nie ładnie zachowac.
Ale jak to bylo-Na zawsze w...
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

gosia goofy ;) #18

Postautor: gosia goofy ;) #18 » 05 czerwca 2006, 19:34

my nie zachowałysmy sie nie ładnie, ale to było spowodowane przez ciebie, gdybys ty najpierw się tak nie zachował to my bysmy się równiez tak nie zachowały

szkoda ze tego nie potrafisz zrozumiec

brak mi słów, mógłbys przyznac ze przesadziłes w meczu z olimpią.

nie moja wina że niektórzy ludzie lubie innych obgadywac za plecami

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 05 czerwca 2006, 19:37

gosia goofy \";)\" #18 pisze:my nie zachowałysmy sie nie ładnie, ale to było spowodowane przez ciebie, gdybys ty najpierw się tak nie zachował to my bysmy się równiez tak nie zachowały

szkoda ze tego nie potrafisz zrozumiec

brak mi słów, mógłbys przyznac ze przesadziłes w meczu z olimpią.

nie moja wina że niektórzy ludzie lubie innych obgadywac za plecami

Dobrze ze wy nieprzesadziłyscie :evil:
Skonczyłem temat.

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 05 czerwca 2006, 19:53

tak myslcie sobie teraz co chcecie... wszytskie jestesmy gwiazdami i wogole;/ ale to wcale nie jest tak. nie gralam w meczu z olimpia,siedzialam na lawce i z innymi cieszylysmy sie jak slyszalysmy ze chociaz troche nas dopingujecie.bo my na lawce krzyczalysmy jak moglysmy zeby tylko pomoc dziewczynom!potem kiedy zaczely nas doganiac a w koncu wyprzedzily byly nerwy itd patrzymy na kibicow a wszyscy krzycza OLIMPIA! chyba nie kazdy wie co sie czuje w takim momencie gdzie to jest mecz o wszytsko a nagle jest wyrownana walka...sa ogromne nerwy!! a jeszcze nasi kibice sa za przeciwna druzyna :? :? siedzac na lawce krzyczalysmy jak tylko moglysmy.potem kazda wkurzona zdolowana po meczu i kazda wygarnela to co jej lezalo.byscie chcociaz powiedzieli slowo PRZEPRASZAM NAPRAWDE ZAWIEDLISMY lub cos w tym stylu bylo by lepiej...przynajmniej takie jest moje zdanie..no ale nie kazdy umie sie przyznac do bledu... :? moze i my wszytskie (bo cala druzyna sie zawiodla nie tylko kikla) przesadzilysmy bo byly nerwy po meczu a to przeszlo na was!i padly za mocne slowa i za to naprawde sorry! ale byliscie nam potrzebni w tym meczu i wasze wsparcie.....bardzo! a wy byliscie przeciwko nam :?

Wróć do „Archiwum”