Podsumowanie sezonu i spekulacje transferowe

Moderator: Moderatorzy

Seozn na:

plus
19
86%
minus
3
14%

Liczba głosów: 22

pepe1

Postautor: pepe1 » 12 maja 2008, 15:28

BasketFan pisze:
pepe1 pisze:
to powiedz mi z kim bycie WYGRALI ??? nie licząc SMS ??? z NIKIM !!!

nawet z Cukierkami , JELENIĄ Góra czy MUKSEM przeciez byscie nie wygrali ... może pogromu by nie było ale gdzieś tak w granicach 10-15 punktów byście przegrywali...

ale źyczę wam powodzenia... choc nie wiem kto mogłby was ewentualnie wzmocnić...

A ty widziałeś choć jeden mecz w tym sezonie w wykonaniu pabianickich koszykarek :?: :?:
Wiesz jak grają i w czym tkwi ich siła :?: :?:
Jesteś widzę bardzo pewny, że nie zdołalibyśmy nic wygrać.
No trudno, niech tak zostanie.
Wszystkie nasze wpisy zweryfikuje za kilka miesięcy boisko.
Wtedy się okaże , kto miał rację.
Narazie-pozdrawiam.

mówie że OBECNYM składem nic byscie nie wygrali !!!! KTOŚ napisał że HARTMAN ze składem TYM z I LIGi pewnie by sie utrzymal . RACZEJ malo prawdopodobne by SALSKA czy SZEMRAJ podbiły FORD GERMAZ Ekstraklase :lol: :lol: :lol:

Salska to powinna rzucać OSZCZEPEM :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 12 maja 2008, 15:35

sorki, ale Anita i jej "3" hmmm :D ty pepe ty to z Gdyni :?:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 12 maja 2008, 16:13

Co ten buraczek cukrowy chce od Anity :?: :?:
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 12 maja 2008, 16:16

malkontent pisze:Co ten buraczek cukrowy chce od Anity :?: :?:
bo ja wiem :?: :lol:

pepe1

Postautor: pepe1 » 12 maja 2008, 16:31

sienot pisze:

nie jestem ani z Gdyni ani z krakowa - na razie to słodka tajemnica. Jak dam się WAM bardziej we znaki to się ujawnie !!! :lol:

Ja naprawde wam życze wszystkiego dobrego - ale nie możecie pisać BREDNI że byście sie utrzymali...
aLE jak sie wzmocnicie DWIEMA - TRZEMA solidnymi zawodniczkami to na pewno będziecie MIELI DUŻĄ SZANSE....

PS. a co z Sylwią Wlaźlak ??? będzie u WAS czy nie ??

POZDRAWIAM !!!

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 12 maja 2008, 16:52

chyba tak :P

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 12 maja 2008, 16:52

To skad Ty jestes to wiesz, malo wazne akurat. Sezon nie byl zly, a jesli Pabianice by graly w Ekstraklasie mialy szanse sie utrzymac. Zapomniales, ze przed super decyzja wladz ligi bylo jeszcze kilka zawodniczek. Nikt nie mogl przewidziec kontuzji Marty Błaszczyk bo wtedy w tej pierwszej lidze nie byloby cienia emocji :) I nie jest powiedziane, ze klub jeszcze by kogos nie zatrudnil. Wiec skonczmy gdybac i zobaczymy co bedzie w nadchodzacym sezonie lepiej :wink:
Pozdrawiam.
spoko, loko, luz i spontan... :-)

pepe1

Postautor: pepe1 » 12 maja 2008, 17:44

malkontent pisze:To skad Ty jestes to wiesz, malo wazne akurat. Sezon nie byl zly, a jesli Pabianice by graly w Ekstraklasie mialy szanse sie utrzymac. Zapomniales, ze przed super decyzja wladz ligi bylo jeszcze kilka zawodniczek. Nikt nie mogl przewidziec kontuzji Marty Błaszczyk bo wtedy w tej pierwszej lidze nie byloby cienia emocji :) I nie jest powiedziane, ze klub jeszcze by kogos nie zatrudnil. Wiec skonczmy gdybac i zobaczymy co bedzie w nadchodzacym sezonie lepiej :wink:
Pozdrawiam.

masz racje - bo była jeszcze Lyubarska przed sezonem , Błaszczyk cienka -sami przyznacie - szkoda że GALA od was odeszła - bo trzeba przyznać że dziewczyna Eksplodowala z talentem - i oby tylko LOTOS jej dawal gry.

FAJNIE że SYLWIA Wlaźlak nie kończy kariery - bo cos czuje że KTO JAK KTo ale ona wam może jeszcze wygrac pare spotkan...
choćby LOKALNE derby z ŁKS - NIe Będziecie na straconej pozycji

Gość

Postautor: Gość » 12 maja 2008, 18:25

pepe1 pisze:
BasketFan pisze:
pepe1 pisze:
to powiedz mi z kim bycie WYGRALI ??? nie licząc SMS ??? z NIKIM !!!

nawet z Cukierkami , JELENIĄ Góra czy MUKSEM przeciez byscie nie wygrali ... może pogromu by nie było ale gdzieś tak w granicach 10-15 punktów byście przegrywali...

ale źyczę wam powodzenia... choc nie wiem kto mogłby was ewentualnie wzmocnić...

A ty widziałeś choć jeden mecz w tym sezonie w wykonaniu pabianickich koszykarek :?: :?:
Wiesz jak grają i w czym tkwi ich siła :?: :?:
Jesteś widzę bardzo pewny, że nie zdołalibyśmy nic wygrać.
No trudno, niech tak zostanie.
Wszystkie nasze wpisy zweryfikuje za kilka miesięcy boisko.
Wtedy się okaże , kto miał rację.
Narazie-pozdrawiam.

mówie że OBECNYM składem nic byscie nie wygrali !!!! KTOŚ napisał że HARTMAN ze składem TYM z I LIGi pewnie by sie utrzymal . RACZEJ malo prawdopodobne by SALSKA czy SZEMRAJ podbiły FORD GERMAZ Ekstraklase :lol: :lol: :lol:

Salska to powinna rzucać OSZCZEPEM :lol: :lol: :lol:

co do rzutu oszczepem to nie taka prosta sprawa, oprócz robienia długości trzeba odpowiednio pracować nadgarskiem, zupełnie innaczej niż w koszykówce :))

Gość

Postautor: Gość » 12 maja 2008, 18:27

pepe1 pisze:
sienot pisze:

nie jestem ani z Gdyni ani z krakowa - na razie to słodka tajemnica. Jak dam się WAM bardziej we znaki to się ujawnie !!! :lol:

Ja naprawde wam życze wszystkiego dobrego - ale nie możecie pisać BREDNI że byście sie utrzymali...
aLE jak sie wzmocnicie DWIEMA - TRZEMA solidnymi zawodniczkami to na pewno będziecie MIELI DUŻĄ SZANSE....

POZDRAWIAM !!!

Sylwi to już dziękujemy, stara spryciara, co fochy strzela i lubi jak sie pod nią gra....[url][/url]

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 12 maja 2008, 19:13

Anonymous pisze:
pepe1 pisze:
sienot pisze:

POZDRAWIAM !!!

Sylwi to już dziękujemy, stara spryciara, co fochy strzela i lubi jak sie pod nią gra....[url][/url]
ja tam Sylwie widze u nas, po tylu latach tak wysoki poziom :!:

pepe1

Postautor: pepe1 » 12 maja 2008, 22:39

sienot pisze:
Anonymous pisze:
pepe1 pisze:
sienot pisze:

POZDRAWIAM !!!

ja tam Sylwie widze u nas, po tylu latach tak wysoki poziom :!:

ja tam bym chcial jeszcze ujrzeć SYLWIE - moim zdaniem jest lepsza NIŻ Głaszcz z Renatą RAZEM wziete...

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 03 czerwca 2008, 16:41

miasto jak nie chce dac kasy na ekstraklase, to niech chociaz nowa hale postawi :lol: :!: :lol: albo niech juniorkami sie zajmie i odciazy zarzad

Q88
Żak

Postautor: Q88 » 04 czerwca 2008, 16:12

pietrek pisze:miasto jak nie chce dac kasy na ekstraklase, to niech chociaz nowa hale postawi :lol: :!: :lol: albo niech juniorkami sie zajmie i odciazy zarzad

OJJJ PIERTEK :)
Może Ty lepiej bajki zacznij pisać, albo do Urzędu Miasta czy do Sejmu startuj, bo takie propozycje to można wyborcą serwować...

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 06 czerwca 2008, 22:12

...albo takim co się nie znają na żartach (i są naiwni przy tym jak psy). Gratuluję poczucia :)

Dzięki, ale nie skorzystam z Twoich sugestii. Dyplomacja to dla złodzieji, więc co mi tu w ogóle proponujesz za nieczyste propozycje?!

P.S. moja ksywka to 'pietrek', i niech tak pozostanie.
a nowa hala na pewno by się przydała, od czegoś trzeba zacząć start w profesjonalny sport w XXI w. kto inny ma się tego podjąć jak nie miasto?

Wróć do „Archiwum”