Grały: Gala 21 pkt.(1x3), Szałecka A. 18 (2x3), Hylewska i Szemraj po 16, Pokorska, Szymańska (1x3) i Mansour po 8, Raś (1x3) i Michałowska po 3, Wróbel 2 oraz Szałecka, Boik.
(źródło: trener Zając
Moderator: Moderatorzy
Gwynbleidd pisze:Tak tylko ze prowadzacy załapywał chwile gdzie bylo głucho jak....
I chłopaki nie bawcie sie juz w przyspiweki typu o Widzewie,bo nie jestesmy na meczu Widzewa.
A najpierw spiewajac ze Włókniarz to wash klub,zycie i duma pozniej spiewacie to o WidzewieAle jakos poshło,zimne ognie i siupa do przodu.
Shczególne i gorące gratki za mecz dla Misiaka
boczek pisze:Gwynbleidd pisze:Tak tylko ze prowadzacy załapywał chwile gdzie bylo głucho jak....
I chłopaki nie bawcie sie juz w przyspiweki typu o Widzewie,bo nie jestesmy na meczu Widzewa.
A najpierw spiewajac ze Włókniarz to wash klub,zycie i duma pozniej spiewacie to o WidzewieAle jakos poshło,zimne ognie i siupa do przodu.
Shczególne i gorące gratki za mecz dla Misiaka
Po co roztrzasasz ten watek, skoro wszystko bylo wyjasnione na meczu i wiesz sam ze to byla zabawa.Wiadomo, ze na meczu seniorek sie tego nie zaspiewa takze wiesz co jestI mam nadzieje, ze wiesz iz ppelniles blad mowiac o jedno slowo za duzo
Ja ci nie powiedzialem j.bac Wlokniarz wiec nie wiem dlaczego doczepiles sie do Widzewa
Mam nadzieje, ze przemyslałes wszystko
![]()
ziutek_pabianice pisze:22-108

Szymon pisze:ziutek_pabianice pisze:22-108
A przypadkiem nie 22-106![]()
![]()
Mecz lajtowy, wygrana bez najmniejszych problemów. Kilka ciekawych akcji zarówno w obronie jak i w ataku. Biorąc pod uwagę klasę rywala (a w zasadzie jej brak) to mozna powiedziec o tym spotkaniu, że był to dobry trening.
więcej szczegółów nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość