Spotkanie

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 18 października 2005, 18:09

to pisałem ja... wiecie kto...

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 19 października 2005, 08:51

Gwynbleidd pisze:
Szymon pisze:
Mikey pisze:
Gwynbleidd pisze:i uwazaj bo Ci zyłka peknie :wink:
hahahahaa ale Ci Szymon młodziez po bandzie pojechała :lol: :lol: :lol:

Spokojnie Mikey, pyszczeć w necie każdy może :!: Zresztą Ty chyba o tym najlepiej wiesz i to przerabiasz z "przyjaciółmi ze wschodu kraju" :lol: :wink:
Ciekaw tylko jestem, czy ta młodzież bedzie tak śmiało i luźnie "jechała mi po bandzie" gdy stanie ze mną twarzą w twarz :?:

Kazdy tak moze powiedziec gdy jest o wiele starszy tak jak ty od nas.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

MAGDA

Postautor: MAGDA » 19 października 2005, 14:21

Kiedy jest teraz spotkanie kibiców??

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 19 października 2005, 14:59

Jutro o godzinie 19.45
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

MAGDA

Postautor: MAGDA » 19 października 2005, 16:25

KIEDY JEST W KOŃCU TO SPOTKANIE BO NIEKTÓRZY MÓWIĄ ŻE DZIŚ A NIEKTÓRZY ŻE JUTRO!!!

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 19 października 2005, 16:34

ja tam pojde dzisiaj.jak cos to sie wroce do domu :D
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 19 października 2005, 17:08

Przed chwila dostalem wiadomosc ze prawdopodobnie nie ma spotkania dzisiaj ani jutro.moj kumpel mi powiedzial ze rozmawial pare minut temu z prezesem i powiedzial mu ze spotkanie sie nie odbedzie, poniewaz prezes idzie na jakies badania do szpitala i bedzie przebywal tam pare dni.Prezes dostal od PZU 300 koszulek i beben juz kupil.Prezes dodal jeszcze ze spotkanie ma odbyc sie za tydzien tylko nie wiem czy w srode po meczu czy w czwartek po treningu.A jak z wyjazdem do Polkowic na mecz ligowy?podobno jakiegos busa zalatwil prezes na ten mecz.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 19 października 2005, 17:24

Spotkanie jest przełozone na następny tydzień, odbedzie sie ono w czwaretek o godzinie 19.45.Wiadomosc ta mam od samego prezesa z którym rozmawiałem gdy szedł na trening.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

MAGDA

Postautor: MAGDA » 19 października 2005, 17:28

a co z wyjazdem do polkowic????????????????????

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 października 2005, 19:57

Dzieci przestańcie bawić się, to nie jest piaskownica. PZU daje 300 koszulek, chyba zwykłych podkoszulek a nie klubowych, takich w jakich grają dziewczyny. Pojawia się jak zwykle w takich wypadkach pytanie, co chcą dostać w zamian. Jak macie busa to chyba pojedziecie, prawdziwego kibica poznaje się po tym jak jeździ, a nie jak jest cwaniaczkiem na swojej hali, bądź w internecie. Bus zawiezie pod halę w Polkowicach i przywiezie do Pabianic, nie trzeba jeździć pociągami, bunkrować się w drodze na halę, nie ma obawy w Polkowicach was nikt nie pobije. Tylko uważajcie bo może was wystraszyć pewien gość o pseudonimie BRZYDKI :lol: Jeśli mamusia was nie puści, to mogę pojechać jako opiekun, oczywiście mam na to odpowiednie papiery, tylko weźcie kanapki i herbatę w termosie, bo do Polkowic jest bardzo daleko. No i oczywiście uczcie się jakiś piosenek o PZU i polfie, może jakieś nowe nazwy leków na transparentach itd. A teraz grzecznie umyjcie ząbki, paciorek, siusiu i spać, bo rano do szkółki. DOBRANOC :wink:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 października 2005, 20:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale żeś pojechał, wyje ze śmiechu :lol: :lol: :lol:
Ale tak czytając Twój wpis, przypominają się faktycznie dawne, dobre czasy :!: :!:
Aaa.... i słuchaj. Mam pewien plan!
Mam zamiar spisać nasze dzieje. Wiesz, historie, wyjazdy wszystkie, ciekawe historie które się przytrafiały kibicom Włókniarza. Nie wiem jeszcze czy będzie to forma pamiętnika czy może "książki" :wink: . Mam nadzieję że pomożesz jakby co :?:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 19 października 2005, 21:13

Chyba się starzejemy, pamiętnik... O ile mój Alzheimer mi pozwoli to nie ma problemu... :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 19 października 2005, 21:46

Ano się starzejemy..... niestety czas leci nieubłaganie :( ....
....ehhh.... tak się zastanawiam, czy teraz byśmy znieśli wszystkie trudy wyjazdów.... pobódka wcześnie rano, 6 godzin w pociągu, litr na głowę :lol: , zdzieranie gardła przez cały mecz, powrót do domu przez pól nocy, kolejna połówka na głowe :lol: :wink: ..... ehhh.... teraz to się wydaje nie do przeżycia... a dawniej :?: normalka co dwa tygodnie.... ehhh...

A w kwestii pamiętnika, to jak będe się zabierał za ten projekt, to dam znać :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 października 2005, 10:00

Panu prezesowi życzę zdrowia. A koszulki :?: :!: :?: Jeśli to jest 300 (słownie: trzysta) to jestem pewien ze sa to zwykłe podkoszulki takie jak już kiedys dostaliśmy. Sorry ale nie o takich była mowa (jeżeli się mylę to przyznam sie do tego na forum i zwróce honor). Przeciez te koszulki nawet nie maja wyraźnego loga Polfy więc ciężko byłoby reklamować kogokolwiek w ten sposób. A co do wyjazdu to jeżeli ktoś załatwił busa to dlaczego nie ma nigdzie informacji na ten temat np. na forum. No chyba, że mogą nim jechać tylko wybrani.
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

gostekk
Żak

Postautor: gostekk » 20 października 2005, 10:23

Co do wyjazdu to jedzie bus 10 osobowy, załatwiony całkiem prywatnie bez żadnego pośrednictwa. Myslę, że na spotkaniu, które będzie za tydzień można o tym porozmawiać z prezesem i ewentualnie umówić się na następne wyjazdy.

Wróć do „Archiwum”