06.01.2007 - WSZYSCY NA SEKTOR A !!!!

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 10 stycznia 2007, 23:24

Kowalik pisze:
jelo pisze:
napisałem tylko opinię osoby, która była na meczu od poczatku a nie swoją :wink: ja w Pabianicach byłem na ost 5 min meczu i słyszałem już tylko "dziwne" rzeczy... czy też na Hardy i Traore będą Pabianice buczeć jak małpy?...ok, ich sprawa... mnie nic do tego

Chyba troszeczkę przesadzasz :evil: . Nikt nie buczał jak małpy ani na Hardy ani na Traore. A jesli chodzi Ci o buczenie na zawodniczki z Gdyni to dostało sie wszystkim po równo jak rzucały osobiste, bez względu na kolor skóry :twisted: :twisted: .

Marcin, ja myślę sobie, że trzeba sprawę nazwać po imieniu: To jest poprostu kolejne KŁAMSTWO :!: :!: :!:
No bo jak inaczej nazwać ten kawałek: " ja w Pabianicach byłem na ost 5 min meczu i słyszałem już tylko "dziwne" rzeczy".

Czyli co rozumiem że przez ostatnie pięć minut (według autora tych słów) z naszego sektoru było słychać TYLKO dziwne rzeczy (czyt.buczenie) i nie było słychać "normalnego" dopingu z naszej strony :?: :twisted:
Otóż, zarówno Ty Marcin, jak i ja, jak i reszta osób dopingujących wie jak było i wie że autor tych słów pisząc je najzwyczajniej w życiu ŁŻE :!: :!: :!: :twisted:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 11 stycznia 2007, 00:05

Szczerze mówiąc, łże czy nie, to ja mam to w d.... Wiemy jak było i wiemy jak będzi 8) . Dziwi mnie tylko fakt, że najwięcej do powiedzenia ma osoba, która była ostatnie pięć minut na sali a resztę wyraża z opini osób trzecich. Adwokat jakiś się znalazł czy jak :?: Inni mówić nie potrafią :?:

Ale co ja się przejmuję. Pozdro dla normalnych :D
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 11 stycznia 2007, 07:25

jelo pisze:
Kowalik pisze:
jelo pisze:
napisałem tylko opinię osoby, która była na meczu od poczatku a nie swoją :wink: ja w Pabianicach byłem na ost 5 min meczu i słyszałem już tylko "dziwne" rzeczy... czy też na Hardy i Traore będą Pabianice buczeć jak małpy?...ok, ich sprawa... mnie nic do tego

Chyba troszeczkę przesadzasz :evil: . Nikt nie buczał jak małpy ani na Hardy ani na Traore. A jesli chodzi Ci o buczenie na zawodniczki z Gdyni to dostało sie wszystkim po równo jak rzucały osobiste, bez względu na kolor skóry :twisted: :twisted: .

jeszcze na nie nie buczeliście, ale jestem ciekaw czy i kiedy zaczniecie...

miałem na myśli "małpie pkrzyki" na koniec meczu na Lennox :?

takie "małpie krzyki" to jak bys nie zauwazyl, zawsze sa, gdy osobiste ma przyjezdna druzyna ktora nieznacznie prowadzi...

Z reszta po co sie gosciem przejmowac, chrzanic jego teorie.
P.S. jesl itak Ci sie u nas nie podoba to na jaki h** przyjechałeś na mecz :roll:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 11 stycznia 2007, 12:09

Hej Szymon wiem ze lekko przegięcie.ale czasem trzeba :?

Choc raczej nie powtarzajmy tego.

ALe widziałem twoje podskoki pod Żabką :lol:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 11 stycznia 2007, 16:29

simon pisze:Ale do czarnych być może buczeliście bardziej "buczliwie" - tak wiesz... złowrogo, nietolerancyjnie - wyraźnie modulacja "buczu" wskazywała na bucz rasistowski. Ja tam wiem co mówię - treści rasistowskich można się doszukać naprawdę wszędzie..

Simon nie pisz więcej takich tekstów bo jak leciałem ze śmiechu z krzesła to uderzyłem łbem o biurko :lol: :lol: :lol:

Proponuję te naukowe wywodu umieścić w Wikipedii w haśle "buczu rasistowskie", jak ktoś ma nagranie tego "buczu" to koniecznie niech umieście na forum.
B.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 stycznia 2007, 16:39

Nie do końca wiem jak traktujesz mój wpis... A tu niestety buczenie w naszym społeczeństwie zaczyna przybierać skrajne formy. Słowem - jak chcesz buczeć - bucz pozytywnie! :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 stycznia 2007, 16:49

A chciałbym przypomniec ze jest jeszcze chelmskie "Bu!" takie nagłe, zdecydowane, jest to także forma buczu...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 11 stycznia 2007, 22:57

Simon Twój tekst rzucił mną o podłogę - dosłownie.
Od jutra, przepraszam od zaraz będę buczał pozytywnie. :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Wróć do „Archiwum”