Spotkanie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 października 2005, 11:59

Kowalik pisze:Panu prezesowi życzę zdrowia. A koszulki :?: :!: :?: Jeśli to jest 300 (słownie: trzysta) to jestem pewien ze sa to zwykłe podkoszulki takie jak już kiedys dostaliśmy. Sorry ale nie o takich była mowa (jeżeli się mylę to przyznam sie do tego na forum i zwróce honor). Przeciez te koszulki nawet nie maja wyraźnego loga Polfy więc ciężko byłoby reklamować kogokolwiek w ten sposób. A co do wyjazdu to jeżeli ktoś załatwił busa to dlaczego nie ma nigdzie informacji na ten temat np. na forum. No chyba, że mogą nim jechać tylko wybrani.

Eeee..... ja sądzę, że nie ma co narzekać na koszulki. Grunt, że coś załatwili. A skoro nie będzie na nich wyraźnego loga sponsora, to przecież to nie nasz problem. Przecież to nie nam zależy na reklamie.
Jeśli chodzi o bus, to hmm.... sądzę, że nie ma sensu wnikać, czy bus jest dla wybranych, czy jest załatwiany prywatnie. To nie ma najmniejszego sensu :!:
Kowalik, przecież my, nie musimy nikomu nic udowadniać :!: I tak jesteśmy najlepsi :!: :!: :!:
A zawsze można się zmówić i pojechać na jakiś wyjazd w czterech i znów zagłuszyć całą halę :lol: :lol: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 października 2005, 12:17

Szymon pisze:Kowalik, przecież my, nie musimy nikomu nic udowadniać :!: I tak jesteśmy najlepsi :!: :!: :!:
A zawsze można się zmówić i pojechać na jakiś wyjazd w czterech i znów zagłuszyć całą halę :lol: :lol: :!:

Wiem o tym bardzo dobrze :lol: :lol: :lol: .
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 20 października 2005, 13:55

Jeśli chodzi o te koszulki to są one takie w jakich dziewczyny grają. Ta wiadomość nie jest jeszcze do końca sprawdzona ale Prezes powiedział, że to są koszulki dla koszykarek a te które zostaną są dla nas. Czyli z 300 sztuk sporo zostanie. Pozdro

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 października 2005, 15:12

Ziomek pisze:Jeśli chodzi o te koszulki to są one takie w jakich dziewczyny grają. Ta wiadomość nie jest jeszcze do końca sprawdzona ale Prezes powiedział, że to są koszulki dla koszykarek a te które zostaną są dla nas. Czyli z 300 sztuk sporo zostanie. Pozdro

Naiwny :!: :lol: :!: Człowieku tak na zdrowy rozum: po co 300 koszulek takich jak maja koszykarki podczas meczu :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 20 października 2005, 15:28

Jak to po co tyle koszulek, klub jest perspektywiczny, rozwija się... :lol:
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

Gość

Postautor: Gość » 20 października 2005, 16:07

hala ma pojemnosc 500 miejsc.czyli jeszcze brakuje 200 koszulek :lol:

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 października 2005, 16:08

Mówisz o klubie kibica ... :?: :lol: :?:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 października 2005, 16:10

Kowalik pisze:
Ziomek pisze:Jeśli chodzi o te koszulki to są one takie w jakich dziewczyny grają. Ta wiadomość nie jest jeszcze do końca sprawdzona ale Prezes powiedział, że to są koszulki dla koszykarek a te które zostaną są dla nas. Czyli z 300 sztuk sporo zostanie. Pozdro

Naiwny :!: :lol: :!: Człowieku tak na zdrowy rozum: po co 300 koszulek takich jak maja koszykarki podczas meczu :?: :?: :?:

Stary.... spokojnie.
Nie to żebym bronił władze klubowe, ale zachowajmy spokój. Przecież dotychczas nic dla nas nie robili, więc teraz kiedy (podobno) są jakies koszulki to już jest wielki postep :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 20 października 2005, 17:51

Co Ty mnie tu gościu uciszasz :?: :?: :?: Jak co do czego to pierwszy na wszystkich krzyczysz :lol: :lol: :lol: . ja tez raz chciałem pokrytykowac pierwszy :lol: :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 20 października 2005, 17:57

Wiesz.... to trzeba miec wyczucie kidy krytykować :wink: :lol: ..... ale dobra, jak chcesz raz pierwszy pokrytykować, to ja Ci dam znac kiedy :lol: :lol: :wink: . Ty zrobisz to pierwszy, a ja zaraz za Tobą :lol: Może być :?: :?:

Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 20 października 2005, 21:26

Co z tym wyjazdem do Polkowic?Bus ile pomiesci osob?Są jakieś zapisy kto jedzie czy jak?
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

gostekk nzlg

Postautor: gostekk nzlg » 21 października 2005, 07:13

Jeżeli chodzi o koszulki to myslę, że napewno nie są to koszulki w jakich grają dziewczyny. Raczej takie w których się rozgrzewają czyli niebieskie lub białe z logo PZU I POLFY. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 21 października 2005, 10:40

Szymon pisze:Wiesz.... to trzeba miec wyczucie kidy krytykować :wink: :lol: ..... ale dobra, jak chcesz raz pierwszy pokrytykować, to ja Ci dam znac kiedy :lol: :lol: :wink: . Ty zrobisz to pierwszy, a ja zaraz za Tobą :lol: Może być :?: :?:

No dobra... jako, że jednak jesteś pierwszym głosem Pabianic to zdam sie na Twoje wyczucie i od tej pory krytykuje zaraz po Tobie :lol: :lol: :lol: .

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 października 2005, 16:30

Co do koszulek to Prezes mi powiedział ze dostali 300 koszulek od PZU,z tego co mowił domyslam sie ze sa one czyste do zrobienia,lecz sa to koszulki dla druzyny,a przeciez az tyle niezuzyją i zostanie.Te co zostana sa dla nas.
A koszulki beda takie zrobione jak maja dziewczyny na meczach.
Pozdrawiam wszystkich :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 21 października 2005, 22:58

to moze cos tak wiecej o wyjezdzie do polkowic.slyszalem ze podobno odwolano.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Wróć do „Archiwum”