Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

..

Postautor: .. » 19 lipca 2008, 18:00

Ewelina nie pojechala na mistrzostwa. z tego co mi wiadomo po meczach w serbii pojechala na usg i lekarz powiedzial e kolana sa popzeciazane i nie ma sensu. wlasnie tak przygotowuja dziewczyny na kadrach.. po ckiezkich sezonach dokldaja na kadrze taki material pracy jak 4miesieczny cykl treningowy,wiec nie ma sie co dziwic ze sa kontuzje. opieka od strony medycznej tez nie jest dobra.

TAKA POLSKA!!

Gość

Postautor: Gość » 19 lipca 2008, 19:41

Anonymous pisze:na razie Polska przegrała nieznacznie oba mecze, ale Skrzecz nie dał szansy gry Ewelinie :(, wiec nie masz co rozpaczać, chyba tylko ze nie widziałeś Eweli na rozgrzewce...

no ja sie nie dziwie że Skrzecz jej nie da je szans....
Zawsze stawia na swoje - to samo Koziorowicz robił...

taki juz jest syndrom Lotosu...

mam nadzieje że zawodniczkom juz minęło to - że Lotos to jest klucz do sukcesu - Lotos spada na psy dla utalentowanych dziewczyn - które tylko tam sie marnuja...

Marcinek

Postautor: Marcinek » 20 lipca 2008, 02:07

Oj to Moje Maleństow jak Ci tu wszyscy słodza ale kurcze w koncu to sama prawda bo jestes i słodziutka i swietnie grasz w kośia

Gość

Postautor: Gość » 20 lipca 2008, 12:06

z całym szacunkiem, ale Ewela juz nie gra w Pabianicach i może warto pomysleć i zakonczyć ten wątek :)

Gość

Postautor: Gość » 20 lipca 2008, 14:22

Anonymous pisze:z całym szacunkiem, ale Ewela juz nie gra w Pabianicach i może warto pomysleć i zakonczyć ten wątek :)

a kto mowi że bedzie grać ???

Zapraszam do Torunia - patrzać na nasze wzmocnienia - to uważam że Ewelina by miała szanse pogrania w Enerdze - no i samo miasto Toruń - jest magiczne... No i nieżle imprezy (coś trzeba robic pomiędzy meczami

:) :) :) )

POZDRO

M :)

Postautor: M :) » 20 lipca 2008, 14:36

i co z tego ze nie gra? moze kiedys tam wroci jak sie pozmienia troche!!
napewno wszyscy czekamy na decyzje gdzie ewelinka bedzie grala..ale jeszcze poczekajmy moze nam wkoncu powie a jak nie to sie dowiemy we wrzesniu

Gość

Postautor: Gość » 21 lipca 2008, 07:17

M \":)\" pisze:i co z tego ze nie gra? moze kiedys tam wroci jak sie pozmienia troche!!
napewno wszyscy czekamy na decyzje gdzie ewelinka bedzie grala..ale jeszcze poczekajmy moze nam wkoncu powie a jak nie to sie dowiemy we wrzesniu

oczywiście że tak !!!

Ze sportowego punktu widzenia w Pabianicach może sporo pograć -- o ile klub nie kupi TANICH i słabych zawodniczek zza wschodniej granicy...które mogą znowu zając miejsce Ewelinie...

Choc jeśli chce się rozwijać to z pewnościa może zmienic klub - nie wiem czy Lotos to dobry pomysł - zwłaszcza że tam w szerokiej kadrze problem ze znalezieniem sie w meczowej ,,12'' będą miały Tomiałowicz i Sosnowska....

a EWELINA GULA lub EMILIA GALA - jak to w TV Gdańsk powiedział jeden z dziennikarzy. - mam nadzieje że będzie sie nadal rozwijać jak do tej pory :D :D :D

miasto Kopernika (i ojca Rydzyka) czeka na ciebie :D :D :D

ziommmm

Postautor: ziommmm » 21 lipca 2008, 11:30

a co ja tak namawiasz na swoje miasto? tak sie domyslam ze Twoje.. zakochales sie??;)

matti

Postautor: matti » 21 lipca 2008, 12:33

ziommmm pisze:a co ja tak namawiasz na swoje miasto? tak sie domyslam ze Twoje.. zakochales sie??;)

nie da sie ukryc że Ewelina to jedna z najpiękniejszych koszykarek obecnie , w dodatku nieźle sie zapowiadająca...
to chyba jej sprawa gdzie pójdzie.

jeśli któs tam z Torunia ja chce - to znaczy że juz jest dostrzegana w innych klubach...

W Lotosie raczej sobie nie pogra - ale nie jest powiedziane że edzie grąc w Toruniu... - tam tez liczą na wynik - zwłaszcza po feralnym sezonie...

Oczywiście pod kątem GRY - to najwiecej oferują Pabianice ale.....

Wybor nalezy do Gali...

Becia

Postautor: Becia » 21 lipca 2008, 12:55

juz denerwujace sa wasze komentarze nt Eweliny, stękacie i stękacie, moze czas poszukać Dziewczyny, albo zony, a kto ma niech sobie przypomni, ewentualnie jedzcie do domu uciech i zaspokujcie swoje potrzeby, bo nic nie piszecie tylko p.......

.,.,.,.

Postautor: .,.,.,. » 21 lipca 2008, 15:06

Przez te kobiete przemawia zazdrość? :) sluchaj..piszemy na temat tego gdzie bedzie grac;] bo kazdy jest ciekaw. co do pabianic to miala tu bardzo dobry sezon ale najwidoczniej cos jest nie tak z atmosfera lub sa inne powody dla jakich ewelina nie zagra w Pabianicach..

rodgers-kibic z torunia
Kadet

Postautor: rodgers-kibic z torunia » 21 lipca 2008, 16:46

ja mysle ze w pabianicach Ewelina by sobie pograla znacznie wiecej niz w innych klubach, choc nie ukrywam, ze chetnie bym ja widzial w toruniu :D :D :D :D Ale ile mozna kontraktowac zawodniczek, my mamy liczna kadre....

Batory

Postautor: Batory » 21 lipca 2008, 17:10

.,.,.,. pisze:Przez te kobiete przemawia zazdrość? :) sluchaj..piszemy na temat tego gdzie bedzie grac;] bo kazdy jest ciekaw. co do pabianic to miala tu bardzo dobry sezon ale najwidoczniej cos jest nie tak z atmosfera lub sa inne powody dla jakich ewelina nie zagra w Pabianicach..

myśle że dziewczyna ma racje gadacie gupoty i nie ma co wracac, Ewela wyjechała i zajmijcie sie pisaniem wierszy do niej, a nie na Forum, co niektózy punktują sobie przez to - mowa o zarejestrowanych
nudy :)

Gość

Postautor: Gość » 21 lipca 2008, 17:38

rodgers-kibic z torunia pisze:ja mysle ze w pabianicach Ewelina by sobie pograla znacznie wiecej niz w innych klubach, choc nie ukrywam, ze chetnie bym ja widzial w toruniu :D :D :D :D Ale ile mozna kontraktowac zawodniczek, my mamy liczna kadre....

a ile mamy młodych koszykarek ???? Jedną - niedoszlą gwiazde toruńskiej ligi podwórkowej...

a co do BECI - faktycznie - chyba lekko zazdrości...

a co w tym dziwnego - że sie dyskutuje nad przyszlościa GALI ???

Gość

Postautor: Gość » 21 lipca 2008, 17:39

Batory pisze:
.,.,.,. pisze:Przez te kobiete przemawia zazdrość? :) sluchaj..piszemy na temat tego gdzie bedzie grac;] bo kazdy jest ciekaw. co do pabianic to miala tu bardzo dobry sezon ale najwidoczniej cos jest nie tak z atmosfera lub sa inne powody dla jakich ewelina nie zagra w Pabianicach..

myśle że dziewczyna ma racje gadacie gupoty i nie ma co wracac, Ewela wyjechała i zajmijcie sie pisaniem wierszy do niej, a nie na Forum, co niektózy punktują sobie przez to - mowa o zarejestrowanych
nudy :)

to nie czytaj tego proste ...

Wróć do „Archiwum”