Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
Kej
-
Gość
co by tu nie pisac to ta dziewczynka ma mocno pomieszane w glowce a swiadczy o tym chocby fakt ze dwa lata z rzedu wystawila do wiatru, zaslaniajac sie urojona kontuzja kolezanki i trenerow reprezentacji tuz przed mistrzostwami europy. Nie jest to zachowanie profesjonalne wiec moze ona sama nie wie czego chce a najmniej grac w kosza
-
Kej
-
ktosiek
Rece sie skladaja na to co piszecie! po pierwsze rok temu Eweelina pojechala na ME z tr Iwona jablonska! I wy umiecie tylko gadac ,a dziewczyna zrobila wiele! I to ze woli grac gdzies gdzie bedzie miala wieksze szanse to ja za to tepicie? Kolega pisze o Bibie ok, jedna na milion sie wybila!! a uwazasz ze naprawde tak duzo dziewczat w tym wieku sie wybilo w takim klubie jak w lotosie? z takim skladme niewadomo czy Ewelina bylaby w 12!
Mysle ,ze nie ma co wyciuagac brudow z kadry, bo tak jak kolega wczesniej napisal ,ze byla badana orzez pzkosz i ich wlasny lekarz zabronil jej jechac, jezdzicie po niej jakby byla nie wiadomo jaka zla! a dziewczyna chce sie dalej rozwjac ,jesli jest tak ,ze prawnie kontrakt jest nie iwazny to nie wiem po co komentarze w jej kierunku jesli jest inaczej to wtedy mozecie to roztrzasac! a Tymczasem zamknijcie swoje geb* i przestancie obrazac te dziewczyne ,bo chyba zazrosc jakas i zawisc przez was przemawia! O co wam chodzi? jakim prawem mowicie na nia takie rzeczy? moze sami tacy jestescie? zalosne!! Ja jej zycze jak najlepiej bo jest dobrze rokujacym sie mlodym zawodnikiem! i jak bedzie nadal miala taki zapal do kosza to napewno jej sie uda! a wy czekajcie na decyzje plkk a nie jezdzicei po niej.
A poza tym wystawic do wiatru to jest polac cos bez powodu a ona miala kontuzje!I watpie ze ktos by ryzykowal
Mysle ,ze nie ma co wyciuagac brudow z kadry, bo tak jak kolega wczesniej napisal ,ze byla badana orzez pzkosz i ich wlasny lekarz zabronil jej jechac, jezdzicie po niej jakby byla nie wiadomo jaka zla! a dziewczyna chce sie dalej rozwjac ,jesli jest tak ,ze prawnie kontrakt jest nie iwazny to nie wiem po co komentarze w jej kierunku jesli jest inaczej to wtedy mozecie to roztrzasac! a Tymczasem zamknijcie swoje geb* i przestancie obrazac te dziewczyne ,bo chyba zazrosc jakas i zawisc przez was przemawia! O co wam chodzi? jakim prawem mowicie na nia takie rzeczy? moze sami tacy jestescie? zalosne!! Ja jej zycze jak najlepiej bo jest dobrze rokujacym sie mlodym zawodnikiem! i jak bedzie nadal miala taki zapal do kosza to napewno jej sie uda! a wy czekajcie na decyzje plkk a nie jezdzicei po niej.
A poza tym wystawic do wiatru to jest polac cos bez powodu a ona miala kontuzje!I watpie ze ktos by ryzykowal
-
koszykarz
walker pisze:W sumie to troszkę szkoda,że nie ma jej w Gdyni bo jest naprawdę ładna i dobrze by jej było w żółto niebieskim stroju,a jak by z rok jeszcze z rok pograła w Włókniarzu to też by jej sie nic nie stało.A tak będzie afera ...
i nARKA GDYNIA
Skoro zawodniczka będzie grała w Toruniu - to czemu w Gdyni ciagle o tym sie mówi ....
Nie będzie żadnej afery - a z pewnością dla Gali to naprawde żadna strata ze nie będzie grała w Gdyni....
koszykarz pisze:walker pisze:W sumie to troszkę szkoda,że nie ma jej w Gdyni bo jest naprawdę ładna i dobrze by jej było w żółto niebieskim stroju,a jak by z rok jeszcze z rok pograła w Włókniarzu to też by jej sie nic nie stało.A tak będzie afera ...
i nARKA GDYNIA
Skoro zawodniczka będzie grała w Toruniu - to czemu w Gdyni ciagle o tym sie mówi ....
Nie będzie żadnej afery - a z pewnością dla Gali to naprawde żadna strata ze nie będzie grała w Gdyni....
Ale w Gdyni nie wszyscy tak żałują, że u nas jej nie będzie.. naprawdę. Z niewolnika nie ma zawodnika.

-
koszykarz
rzymi pisze:koszykarz pisze:walker pisze:W sumie to troszkę szkoda,że nie ma jej w Gdyni bo jest naprawdę ładna i dobrze by jej było w żółto niebieskim stroju,a jak by z rok jeszcze z rok pograła w Włókniarzu to też by jej sie nic nie stało.A tak będzie afera ...
i nARKA GDYNIA
Ale w Gdyni nie wszyscy tak żałują, że u nas jej nie będzie.. naprawdę. Z niewolnika nie ma zawodnika.
i oby tak było....
zresztą czego mielibyście żalować skoro Gala nie grała w barwach Lotosu...
Gala to najbardziej obecnie uzdolniona młoda koszykarka - i trzeba robic wszystko by dać jej możliwość rozwoju..
Także w Toruniu wiemy że nie można jej zmarnować - i na pewno tak się nie stanie...
-
Denis
No dokladnie, zgadzam sie ,ze to ogromny talent! A jesli dziewczyna zrezygnowala z Gdyni to to usznujcie. A czy bedzie afera czy nie to sie dopiero okaze. Wszyscy dobrze wiedza ,ze w Gdyni by nie grala! Teraz jak nawet nie ma smsu to z nimi tez by nie grala! Wiec po co ma tam siedziec na lawce w Toruniu ma dobrego trenera i szanse na rozwiniecie sie!
-
Gosciu
-
koszykarz
Gosciu pisze:Oj jeszcze sie zdziwisz i zobaczysz ze Gala osiagnie o wiele wiecej niz one:] Zalesiakowa Juz jest gwiazda, i za wiele z s9ebie niestety robi i to ja zgubi
Zalesiak ma szanse ....zostać najbardziej ,,przereklamowaną '' gwiazdką - zachcialo jej sie wojaży po USA - ale tam grzała ławę i wróciła do rodzinnego gniazdka....
w jednym się zgodze - jesłi Ewelina bedzie pracować taj jak do tej pory - to osiągnie dużo wiecej niż Skobel i Zalesiak razem (ale życze im też wszystkiego naj) .
Mam nadzieje że klub z Torunia przyczyni sie w jakimś stopniu do rozwoju kariery Eweliny...
-
Lolek
Dokladnie, pieknie to ujoles:) Ta dziewczyna ma wielki potencjał, wiele o niej wiem , bo znam ja osobiscie i poza tym ,ze jest sliczna dziewczyna, kocha to co robi a robi to dobrze. Sami przyznajcie ,ze gra w widowiskowykm stylu, jeszcze wiele przed nia, ale sama pracuje nad tym czego jeszcze nie potrafi, ma jedna bardzo dobra ceche, potrafi sluchac i wykonywac to co sie do niej mowi. Grajac jeszcze w Pabianicach trenowala indywidualnie z trenerem Przemysławem Bajerem,umawiała sie z nim przed szkołą poświęcała swój wolny czas,po to aby być lepszą, I czy ktos uwaza ze przez ten rok jej gra sie nie poprawila? mysle ze nikt, eksploduje talentem i checia gry w koszykowke! Jest mloda dziewczyna ktora wie czego chce i spelnia swoje marzenia. Mysle ,ze mozna ten talent porownywac do talentu Agnieszki Bibrzyckiej,nie musiscie w to wierzyc ,ale jesli ja omina kontuzje i inne nieszczescia to wspomnicie moje slowa;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich tutaj i uwierzcie ze ja wiem co mowi;)
-
koszykarz
Lolek pisze:Dokladnie, pieknie to ujoles:) Ta dziewczyna ma wielki potencjał, wiele o niej wiem , bo znam ja osobiscie i poza tym ,ze jest sliczna dziewczyna, kocha to co robi a robi to dobrze. Sami przyznajcie ,ze gra w widowiskowykm stylu, jeszcze wiele przed nia, ale sama pracuje nad tym czego jeszcze nie potrafi, ma jedna bardzo dobra ceche, potrafi sluchac i wykonywac to co sie do niej mowi. Grajac jeszcze w Pabianicach trenowala indywidualnie z trenerem Przemysławem Bajerem,umawiała sie z nim przed szkołą poświęcała swój wolny czas,po to aby być lepszą, I czy ktos uwaza ze przez ten rok jej gra sie nie poprawila? mysle ze nikt, eksploduje talentem i checia gry w koszykowke! Jest mloda dziewczyna ktora wie czego chce i spelnia swoje marzenia. Mysle ,ze mozna ten talent porownywac do talentu Agnieszki Bibrzyckiej,nie musiscie w to wierzyc ,ale jesli ja omina kontuzje i inne nieszczescia to wspomnicie moje slowa;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich tutaj i uwierzcie ze ja wiem co mowi;)
mi sie wydaje że Ewelina ,,eksplodowała '' z talentem PRZEDE WSZYSTKIM w ostatnim sezonie w I lidze w Pabianicach , którym praktycznie wywalczyła awans... U Eweliny nietrudno zauważyć świetną MOTORYKĘ - mimo 185 cm , nie ma problemów z kozłowaniem jak na ,,4 '' - mówiąc wprost kozłuje piłke lepiej niż niejedna rozgrywająca... W dodatku ma świetne parcie na kosz , dobrze wie gdzie sie ustawić...
I obecnie potrzeba jej tylko jednego - GRY , GRY , GRY.
Sprawdziła sie w I lidze , czas by spróbowac w FGE. Oczywiscie poziom jest zdecydowanie wiekszy...
Ale licze że bedzie dobrze