Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
fan ŁKS
walker pisze:nie, ale 30 minut Oliwki tak(może się jednak nie "zmarnuje")
gdyby były Beard i reszta to Tomiałowicz nie powąchalaby nawet ,minuty...
a brak Eweliny w 1 meczu - no cóż - KRAWCZYK już w tej chwili wbija nóż w plecy utalentowanej zawodniczce...
Ciekaw jestem dlaczego Magda Bibrzycka odeszła z Lotosu...
fan ŁKS pisze:walker pisze:nie, ale 30 minut Oliwki tak(może się jednak nie "zmarnuje")
a brak Eweliny w 1 meczu - no cóż - KRAWCZYK już w tej chwili wbija nóż w plecy utalentowanej zawodniczce...
Brawo!!!! To samo chciałem napisać entuzjastom Lotosu i nikogo więcej...
Jestem pewny,że tak czy siak Ewelina do Lotosu nie pójdzie!!!! a zacietrzewienie KRAWCZYKA jest dla mnie niezrozumiałe,bo ponoć kibicuje także reprezentacji....
Z PRAWNEGO PUNKTU WIDZENIA EWELINA MOŻE BYĆ TYLKO ZAWODNICZKĄ ENERGI!!!!!
ale czego sie nie robi,aby "utrudnić" utalentowanej!!!! zawodniczce,a tym samym ligowemu rywalowi życia.... Ot taka Nasza polska specjalność
PS.PANOWIE Z PLKK DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE GRAĆ!!!! INACZEJ ZMARNUJECIE KOLEJNY TALENT....
Dokładnie mogła zostać w Pabianicach
A jak się podpisuje dwa kontrakty to póżniej afera pewna.Nie róbcie z prezesa Krawczyka mordercy polskiej koszykówki bo to Ewelina sama sobie tego piwa naważyła.Tak jak nie gra się w kosza dwoma piłkami tak nie podpisuje się dwóch kontraktów i tyle(trochę obiektywizmu koledzy z Torunia-ciekawe jak byś cie się zachowywali w sytuacji odwrotnej)
AG
fan ŁKS pisze:walker pisze:nie, ale 30 minut Oliwki tak(może się jednak nie "zmarnuje")
gdyby były, ale ich nie było i Oli grała i zagrała bardzo dobrze. A Ewelina co? miała grać i jakoś nie doszło do tego.. więc zanim zaczniecie znowu mędrkować na temat Oli to lepiej pomartwcie się najpierw o swój talent, który ponoć zabija nasz Prezes...

coś mi się wydaje że gdyby zawodniczka Gala wystąpiła w meczu w Toruniu - to zapewne też by sporo grała - bo przecież w Enerdze nie zagrała Merideth a za faul spadaly inne wysokie...
Więc ona na pewno by sporo zagrala w tym meczu...
na miejscu prezesa Lotosu bym zwyczajnie odpuścił...
To nie pierwszy przypadek że prezes Lotosu próbuje ściagać do swojego klubu zawodniczki z innych klubów - zapominając przecież że mozna chyba samemu wyszkolić zawodniczki !!!
Zwłaszcza ze pieniadze w Gdyni na to są...
No w tej chwili widać jak na dloni - gdzie sięga władza pana Krawczyka ale to tylko moje prywatne zdanie
Więc ona na pewno by sporo zagrala w tym meczu...
na miejscu prezesa Lotosu bym zwyczajnie odpuścił...
To nie pierwszy przypadek że prezes Lotosu próbuje ściagać do swojego klubu zawodniczki z innych klubów - zapominając przecież że mozna chyba samemu wyszkolić zawodniczki !!!
Zwłaszcza ze pieniadze w Gdyni na to są...
No w tej chwili widać jak na dloni - gdzie sięga władza pana Krawczyka ale to tylko moje prywatne zdanie
walker pisze:Dokładnie mogła zostać w PabianicachA jak się podpisuje dwa kontrakty to póżniej afera pewna.Nie róbcie z prezesa Krawczyka mordercy polskiej koszykówki bo to Ewelina sama sobie tego piwa naważyła.Tak jak nie gra się w kosza dwoma piłkami tak nie podpisuje się dwóch kontraktów i tyle(trochę obiektywizmu koledzy z Torunia-ciekawe jak byś cie się zachowywali w sytuacji odwrotnej)
w sytuacji odwrotnej każdy by chciał,aby Ewelina mogła grać tam gdzie chce....a na dzień dzisiejszy Ewelina chce kontynuować karierę w Toruniu!!! Mam nadzieję,że wszechmocny pan Krawczyk wspaniałomyślnie odpuści...
W przypadku zatwierdzenia Eweliny do Energi po panu Mietku to spłynie,bo ma pełno taaakich zawodniczek,a inaczej to wyrzadzi się Ewelinie wielką krzywdę!!!(reprezentantka Polski)
PS.PANOWIE Z PLKK DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE GRAĆ!!!! INACZEJ ZMARNUJECIE KOLEJNY TALENT....
Ostatnio zmieniony 22 września 2008, 15:52 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
"coś mi się wydaje że gdyby zawodniczka Gala wystąpiła w meczu w Toruniu - to zapewne też by sporo grała - bo przecież w Enerdze nie zagrała Merideth a za faul spadaly inne wysokie... "
EDO DAŁ TO PRZECIEŻ DO ZROZUMIENIA NA KONFERENCJI POMECZOWEJ!!!! Sprawa jest pewna. Ewelina zawieszona-nie gra, Ewelina w wielkim Lotosie-nie gra lub gra sporadycznie....Ewelina w Toruniu gra i walczy o wyjsciową piątkę tak jak na turnieju w Toruniu. Co jest dla tej dziewczyny lepsze? Tak trudno to zrozumieć?
[b]Za tą koszykarką wstawiłbym się nawet,jeśli by chodziło o inny niż toruński klub!!!!
PS.PANOWIE Z PLKK DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE GRAĆ!!!! INACZEJ ZMARNUJECIE KOLEJNY TALENT....[/b]
EDO DAŁ TO PRZECIEŻ DO ZROZUMIENIA NA KONFERENCJI POMECZOWEJ!!!! Sprawa jest pewna. Ewelina zawieszona-nie gra, Ewelina w wielkim Lotosie-nie gra lub gra sporadycznie....Ewelina w Toruniu gra i walczy o wyjsciową piątkę tak jak na turnieju w Toruniu. Co jest dla tej dziewczyny lepsze? Tak trudno to zrozumieć?
[b]Za tą koszykarką wstawiłbym się nawet,jeśli by chodziło o inny niż toruński klub!!!!
PS.PANOWIE Z PLKK DAJCIE TEJ DZIEWCZYNIE GRAĆ!!!! INACZEJ ZMARNUJECIE KOLEJNY TALENT....[/b]
matrix pisze:Mozarthio pisze:dobra zawiesic Lotos i Energe za te machlojkikoniec korupcji haha
NIE BĘDĘ tego postu komentował....![]()
![]()
![]()
![]()
to go nei komentuj
ps. matrix posty sie edytuje i nie radze pisac jeden pod drugim ...zapoznaj sie z regulaminem ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:matrix pisze:Mozarthio pisze:dobra zawiesic Lotos i Energe za te machlojkikoniec korupcji haha
NIE BĘDĘ tego postu komentował....![]()
![]()
![]()
![]()
to go nei komentujpoczucie humoru tez trzeba miec missiu kolorowy idz spac
zima nadchodzi
ps. matrix posty sie edytuje i nie radze pisac jeden pod drugim ...zapoznaj sie z regulaminem ...
NIE BĘDĘ tego postu komentował....
-
fan ŁKS