edit: Szymon
Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Gwynbleidd pisze:To ch** by to upalił...powtórka widze że będzie![]()
Gwynbleidd otrzymujesz ostrzeżenie za używanie wulgaryzmów!!
Jeśli zaś chodzi o postwę juniorek w grupie.
Hmm..... a nie mówiłem że będzie cholernie ciężko wyjść z tej grupy??
A nie mówiłem że od samego początku trzeba uważać na małe punkty bo jest wielce prawdopodobne że trzy drużyny będą mieć po 2 zwycięstwa i będzie mała tabelka??
Do tego dochodzą pogłoski, że niektóre zawodniczki stroiły fochy i im się grać nie chciało
Hmm.... JEŚLI to prawda, to .... dziękuje bardzo za "godne"reprezentowanie KLUBU i MIASTA
I pomyślec, że kilku kibiców ostrzyło sobie apetyty na wspaniały weekend w Olsztynie okraszony medalem
Ehhh.....
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon nie bylo zadnego strojenia fochow to jest jednak walka o mistrzostwo wiec watpliwe byloby to ze ktoras z dziewczyn stroila fochy jakies.dziewczynom naprawde zalezalo na dobrej grze.a wyszlo jak wyszlo, dziewczyny nie moga zawsze grac tak jak w lidze ze jada kazdy zespol przewaga 40czy 50 punktow.to nie sa maszyny i wezmy pod uwage ze moga byc zmeczone...
Tyle z mojej strony.5 miejsce zawdsze lepsze niz odpadniecie po cwiercfinalach...
Tyle z mojej strony.5 miejsce zawdsze lepsze niz odpadniecie po cwiercfinalach...
-
Gość
-
Gość
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
byłeś na treninguAnonymous pisze:Może trener z niektórych na siłę robi gwiazdy a inne nie wpuszcza w ogóle na boisko ma je gdzieś może to nie tylko wina zawodniczek a trenera że sobie tak pozwala na fochy ale to tylko pupilki Zająca
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Ja was nie rozumiem ...
Jak seniorki weszły do play off kazdy sie cieszyl i bylo fajnie... nasze juniorki doszły daleko, zajely miejsce jakie zajely i to powinno wszystkich cieszyc. Doszły do finalow? doszly a ze tam nie zdbyly medalu to juz nie powinno miec wielkiego znaczenia.
Szymon wyżywasz sie na dziewczynach tym co piszesz, to nie pomoze im uwierzyc w siebie. Dzieczyny maja po 17-18 lat, czy to jest wiek, gdzie mysli sie wyłacznie o koszykowce?
Szymon wyżywasz sie na dziewczynach tym co piszesz, to nie pomoze im uwierzyc w siebie. Dzieczyny maja po 17-18 lat, czy to jest wiek, gdzie mysli sie wyłacznie o koszykowce?
-
EwElInkA#9
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:Ja was nie rozumiem ...Jak seniorki weszły do play off kazdy sie cieszyl i bylo fajnie... nasze juniorki doszły daleko, zajely miejsce jakie zajely i to powinno wszystkich cieszyc. Doszły do finalow? doszly a ze tam nie zdbyly medalu to juz nie powinno miec wielkiego znaczenia.
Bredzisz!!!!!
Nie widzisz różnicy???
Drużyna seniorek przez cały sezon borykała sie z wielkimi problemami, często brakowało szczęścia więc awans do play off odniesiony rzutem na taśmę był bardzo radosny.
Juniorki zaś jechały na finały jako jeden z głównych kandydatów do medalu (przynajmniej na papierze). Była wielka szansa na krążek w tym roku, juniorki były bogatsze o przykre doświadczenia z zeszłorocznych - nieudanych finałów i ..... wszystko o kant dupy. Znów jest 6 miejsce
I skoro dla ciebie nie ma znaczenia które miejsce zajeły, liczy sie tylko awans, to gratuluje.
FANATYK89 pisze:Szymon wyżywasz sie na dziewczynach tym co piszesz, to nie pomoze im uwierzyc w siebie. Dzieczyny maja po 17-18 lat, czy to jest wiek, gdzie mysli sie wyłacznie o koszykowce?
A w którym momencie się wyżywam na dziewczynach??? Pokaż mi gdzie coś takiego napisałem!!!
I jeśli chodzi o myślenie o koszykówce. Jeśli dziewczyny chcą coś osiągnąć (nie 6 miejsca tylko medale, reprezentacje itp) to właśnie powinny myśleć głównie o koszykówce.
No chyba że traktują kosza jako zabawe i urozmaicenie
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Ja tego nie rozumiem,to moze nie typujcie nas do zadnego krazka i potem nie bedziecie mieli rozczarowan i głupich gadek typu ze mogły a nie zdobyły medalu.Bo tak łatwo sie wszystko mówi a jeszcze łatwiej jest miec o wszystko pretensje...Druzyna seniorek(to druzyna seniorek)...ale co tam moga byc wszelkie problemy i moze byc pech a w zespole juniorskim nie????To chyba nie nasza wina ze klub ma problemy finansowe jakie ma i tak sie dzieje bo jedna z przyczyn to napewno równiez jest(ale nie mówie ze jest to najwazniejsza przyczyna bo napewno nie).....Bo wychodzi na to ,ze uwazasz ze pojechałysmy tam na wycieczke i nic nie chciałysmy zdobyc!!...To grubo sie mylisz bo wydaje mi sie ze zaden zespół nie jedzie tam zeby sie przejechac tylko zeby zdobyc jak najwyzsze miejsce...Nam sie nie udało ale napewno to 6 miejce jak powiedział trener jest jak najbardziej zasłuzone niz to w zeszłym roku..A jeszce co do tego co napisała Ewelina która ma racje...To ze jedna zawodniczka zachowała sie tak jak sie zachowała to chyba nie oznacza ze cały zespół jest be...bo raczej nie odpowiadamy za zachowanie innych,bo jezeli kogos o cos sie prosi i rozmawia dla dobra zespołu a ktos tego nie rozumie,no to chyba sie nic nie poradzi...
- szymon#11
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
zastanawiam się czasami drogi Szymonie za kogo Ty się uważasz? jesteś kibicem? czy kolesiem który na wszystko narzeka i całyczas kogoś krytykuje?
ja bym się zastanowił nad sobą, bo to że jest się kibicem klubu od kilku czy kilkunasty lat nic nie znaczy a Ty chyba uważasz że możesz wszystko... żenada!! i przestań się tak nosić bo naprawde nikim tutaj ważnym nie jesteś ( choć zachowujesz się jak byś chciał być )
Ostatnio zmieniony 20 maja 2007, 14:43 przez szymon#11, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
6 miejsce....no tak. Jeśli ktoś uważa że my (zawodniczki) nie przejmowałyśmy się i nam było wszystko jedno to się grubo myli !!!! fakt mecz z koroną strasznie nam nie poszedł, ale w meczu z gorzowem dałyśmy z siebie wszystko, mimo iż nie było z nami zawodniczki z pierwszej piątki walczyłyśmy jak nigdy... myślę że nie możecie mówić źle o trenerze Zającu, gdyż przeżywał z nami każdy mecz, cieszę się że był także trener Raczyński.
Jakieś pytanie jeszcze ????
Jakieś pytanie jeszcze ????
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
Szymon nie bierzesz pod wage najważniejszej rzeczy....mimo że już nie trenuje długi czas, to napewno nie zmienił się ten fakt, że 3 zawodniczki z pierwszej piątki trenują z zespołem ekstraklasy....może to powinno być + ale tutaj liczy się zgranie...a jak dziewczyny mają się zgrać, kiedy wspólne treningi odbywają się...może tydzień przed finałami?
Ps. Szymon...mówisz że seniorkom brakowało szczęścia...czy przegrana z Lesznem jest brakiem szczęścia?? A nieeee przecież nic się nie stało...to są seniorki i one moogą mieć problemy, a jak juniorki przegrywają z silnym przeciwnikiem to już jest coś nie tak.
Ps. Szymon...mówisz że seniorkom brakowało szczęścia...czy przegrana z Lesznem jest brakiem szczęścia?? A nieeee przecież nic się nie stało...to są seniorki i one moogą mieć problemy, a jak juniorki przegrywają z silnym przeciwnikiem to już jest coś nie tak.
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....