Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)
Moderator: Moderatorzy
-
SzymonSuchy
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
możemy się ustawić ale to jush po wystawieniu ocen żebyśmy sobie najpierw na przykład zagrali z dziewczynami a później na przykład jakiś grill albo coś żeby uczcić szczęsliwie zakończony sezon którego byliśmy świadkami a co do gościa który mi napisał żebym się odezwał na gadu :
1. nie mam stałego łącza
2. jak wiesz kim jestem to sobie do mnie numer skołuj
i dopiero możemy wtedy się wszyscy razem ustawić
1. nie mam stałego łącza
2. jak wiesz kim jestem to sobie do mnie numer skołuj
i dopiero możemy wtedy się wszyscy razem ustawić
Nie Zwyciężone Niebiesko- Biało- Zielone!!!!!!!!!!
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani
Na zawsze wierni, na zawsze oddani, Włókniarza Pabianice, Fani pojebani
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Detektyw na R !!!!!
Czytam se uważnie te wpisy i rozpracowałem pewne zjawisko!!!! Powiem więcej, może to być zjawisko roku a nawet wszechczasów!!!!!!!!!!!
Chodzi mi o to ze czytam wpisy Szymona do Katki#6 i co widzę?? Pozdrowionka, zachwycanie sie fryzura Katki#6, wstawianie zdjęc na zawołanie i w dodatku ze specjalna dedykacja!!!!
Czytam wpisy Katki#6 do Szymona i co widzę??
Oczywiście pozdrowienia, meldunki od fryzjera, wreszcie pieszczotliwe "Szymonku"!!!
Jaki wniosek??
Szymon i Katka#6 maja najwidoczniej romans!!!!!!!
I jest to wydarzenie bez precedensu!!! Wielki romans na Włokniarzu!!! Kto by się tego spodziewał?
Muszę też napisać że jestem zawiedziony postawą drużyny juniorek. Myśle se że ta drużyne stać było na wiecej, nawet na medal! Pytanie teraz tylko czy zawiodły zawodniczki i zagrał ponizej mozliwosci, czy moze trenerzy nie byli w formie i nie reagowali na wydarzenia boiskowe. A moze to dzialacze nie stworzyli odpowiednich warunkow na osiagniecie wyniku dobrego?? Pytan wiele jak zwykle a odpowiedzi pewnie nie poznamy?
Chodzi mi o to ze czytam wpisy Szymona do Katki#6 i co widzę?? Pozdrowionka, zachwycanie sie fryzura Katki#6, wstawianie zdjęc na zawołanie i w dodatku ze specjalna dedykacja!!!!
Czytam wpisy Katki#6 do Szymona i co widzę??
Oczywiście pozdrowienia, meldunki od fryzjera, wreszcie pieszczotliwe "Szymonku"!!!
Jaki wniosek??
Szymon i Katka#6 maja najwidoczniej romans!!!!!!!
I jest to wydarzenie bez precedensu!!! Wielki romans na Włokniarzu!!! Kto by się tego spodziewał?
Muszę też napisać że jestem zawiedziony postawą drużyny juniorek. Myśle se że ta drużyne stać było na wiecej, nawet na medal! Pytanie teraz tylko czy zawiodły zawodniczki i zagrał ponizej mozliwosci, czy moze trenerzy nie byli w formie i nie reagowali na wydarzenia boiskowe. A moze to dzialacze nie stworzyli odpowiednich warunkow na osiagniecie wyniku dobrego?? Pytan wiele jak zwykle a odpowiedzi pewnie nie poznamy?
-
zawodniczka
- Żak
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
SzymonSuchy
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich po długiej nuuuudnej ciszy na tym forum
przygotowania do nowego sezonu 2006/2007 wychodzą bardzo dobrze... mam nadzieje że w tym sezonie zajmiemy naparwdę wysokie miejsce w POlsce... na tą chwile przydałby się jakiś sparing lub jakiś turniej żeby wypróbować nasze umiejętności ale jak na razie jedna wielka CISZA
pozdrawiam
pozdrawiam
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
-
zawodniczka
- Żak
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
no w ten weekend rozegrałyśmy sparingi bo tego nie można było nazwać turniejem...
pierwszy mecz grałyśmy z Widzewem i wygrłyśmy ok. 20pkt, chodź do przerwy był to mecz wyrównany. nastepnie grałyśmy z drużyną ze Zgierza i wygrałyśmy ok. 50pkt-ami.W niedzielę czyli dzisija o pierwsze miejsce garłyśmy z Łks-em ,mecz rownież wygrany przewagą ok. 40pkt.
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."