Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
-
Uzi
-
kumpel
Uzi masz racje ze tak do niej powiedzial w polowie ale w czasie pierwszej kwarty powiedział ,,wypieprzaj"!i to nie chodzi o to ze ona nie chciala grac chciala zmiane ale trener jej nie dal.to jest ta roznice ona chciala pomoc swojej druzynie.jak kazdy kto ja zna to wie ze ma wybuchowy charakterek i czasem nie umie pohamowac sie i gada cos czego potem zaluje taki jest kazdy czlowiek ale nie powiedzie nic dobrego o niej mimo ze rozegrala 2 dobre mecze.
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
BasketFan pisze:Zakończyły się turnieje półfinałowe Pucharu PZKosz Młodziczek. Awans do finału wywalczyły zespoły: MKS Flesz 63 Centrum Bydgoszcz, MKK OSiR Sokołów Podlaski, MTK Pabianice i UKS Jordan Łódź. Finałowa rozgrywka odbędzie się w dniach 1 - 3 czerwca.
Miejsce rozgrywania turnieju jeszcze nie jest znane.
Może Łódź, może Pabianice![]()
Dzisiaj w gazecie 'Życie Pabianic" wyczytałem, że finałowy turniej MP młodziczek zostanie jednak rozegrany w Sokołowie Podlaskim.
Szkoda, że nie w Pabianicach
Nikt nie chciał sie tym tematem zająć w naszym klubie
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, 14:14 przez BasketFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
kumpel pisze:Uzi masz racje ze tak do niej powiedzial w polowie ale w czasie pierwszej kwarty powiedział ,,wypieprzaj"!i to nie chodzi o to ze ona nie chciala grac chciala zmiane ale trener jej nie dal.to jest ta roznice ona chciala pomoc swojej druzynie.jak kazdy kto ja zna to wie ze ma wybuchowy charakterek i czasem nie umie pohamowac sie i gada cos czego potem zaluje taki jest kazdy czlowiek ale nie powiedzie nic dobrego o niej mimo ze rozegrala 2 dobre mecze.
Ja bym się z tym twierdzeniem nie zgodził.
Nie każdy człowiek jest taki.
Trzeba wiedzieć co się mówi i co się chce powiedzieć, żeby potem tego nie żałować.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Hahaha sorki,ale to ze ja znasz 5 lat to nie oznacza,ze wiesz co robi na boisku..i nie zwalaj teraz na trenera..Jestem jej kolezanką z druzyny ale nie mozna usprawioedliwiac takiego zachowania i Hela wcale nie chciała zmiany tylko trener zwrócił jej uwage a jej jak zwykle nie mozna nic mówic..i keidy trener powiedział wchodz na boisko to ona obrazona ze nie.Wiec powiedział 2,3 raz az sie wkurzył bo ona ma fochy w nosie...wiec nie mów mi o zmianach bo kazda z nas musiała tyrac jesli chciała cos osiagnac i nie było zmiłuj sie,a sama zdawała sobie sprawe ze to najwazniejszy mecz...A przedstawianie Ci innej wersji nie bardzo wychodzi bo cała druzyna na czasie słuchała trenera i widziała co sie dzieje 
Aha i jeszce jedno co do testu i ansze zawodniczki swietnie sie zachowały: NIe ma pewnosci ze nawet z Hela bysmy miały piate miejsce ani tez ze go bysmy nie zajęły...Sorki,ale chyba tam nie byłes i nie wiesz jak było...jezeli ktos siada na trybunach potem i cieszy sie ze jego druzyna potem przegrywa,albo przeprasza nas dwoma zdaniami smiejac sie i mówiac ze ''rozumie''swój bład to sorki...To była decyzja druzyny i jak potem okazało(bo myslałysmy ze zrozumiała swój bład)słuszna...I nie było zadnego głosowania,poprostu była rozmowa na ten temat i taka zapadła decyzja...Wiesz co w tym momencie mówiac ze grała dwa mecze po 40 min to robisz z niej gwiazde Anita GAla czy kto inny tez grały po 40 min i jakos dały rade..Jak chce garc w kosza to powinna sie przyzwyczaic,a pozatym to juz sa MP i powinna zdac sobie z tego sprawe a o zmiane moze prosic jak gramy sobie z Widzewem czy kim tutaj innym..i takie usprawiedliwianie jej jest smieszne prosze Cie sam sie zastanów...
Ostatnio zmieniony 23 maja 2007, 16:56 przez Ola#5, łącznie zmieniany 1 raz.
Można mieć charakterek...ale po pierwsze odzywa się ona do osoby starszej gdzie należałoby mieć szacunek a po drugie...jej zachowanie oglądali trenerzy innych drużyn...a w tym kadry Polski...a po trzecie to mistrzostwa Polski...skoro potrafila w poprzednich meczach grać po 40 minut bez przerwy, to czemu w następnym nie mogła zagrać 5 minut? Też miałam okazje grywać po 40 minut mecze...i jakoś mi to nie przeszkadzało. Jestem ciekawa skoro tak szybko się męczy, to jak ona na treningach ligi wytrzymuje?
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....
Wszysycy jak widzew przypieprzaja sie do dziewczyn ale niestety nalo osob widzi fakt, iz dotarly do finalow i, ze 6 miejsce to nie jest powod do wstydu dla dziewczyn !1
Moim zdaniem rozegraly dobry turnij. To ze sa najsilniejsze w wojewodztwie lodzkim nie znaczy ze w całej Polsce nie ma druzyny lepszej od naszej.
Szymon czy to ze jedna z zawodniczek odawala takie maniany to to jest ich wina?? graly bez podstawowej zawodniczki ale mimo to jakos sobioe radzily.
A jak co ponioektorzy sa tacy madrzyu to dlaczego sami nie pojechaliscie i nie graliscie za nie??
Dziekuje za uwage
Moim zdaniem rozegraly dobry turnij. To ze sa najsilniejsze w wojewodztwie lodzkim nie znaczy ze w całej Polsce nie ma druzyny lepszej od naszej.
Szymon czy to ze jedna z zawodniczek odawala takie maniany to to jest ich wina?? graly bez podstawowej zawodniczki ale mimo to jakos sobioe radzily.
A jak co ponioektorzy sa tacy madrzyu to dlaczego sami nie pojechaliscie i nie graliscie za nie??
Dziekuje za uwage
-
Uzi
Qtw z czego tu sie cieszyc jak mozna bylo miec medal i to ten "najladniejszy" a jest szoste miejsce
W tamtym roku mozna bylo tak mowic
Trzeba miec "troche" ambicji a nie zadawalac sie szostym miejscem i mowic ze jest dobrze jak nie jest
Bylem widzialem te druzyny jak graja i naprawde jakby nasz center chcial grac to Anita nie musiala by sie tak nacharowc i mozna bylo ten Gorzow ( SREBRNE MEDALISTKI ) pogonic z 15pkt a nie 1pkt i ta cala reszte tez
Nie mowie, ze z Poznaniem bylo by latwo, ale czy one sa nie do ogrania
( nie ma takich )
Nie mowie ze Patrycja zle grala, ale centymetry w koszykowce sa czasmi potrzebne ( cos o tym wiem
) i calemu zespolowi tez sie chyba lepiej gra w tym samym ustawieniu co przez caly sezon
A sie rozpisalem ostatnio
Pozdrowienia dla sympatycznych zawodniczek.
A sie rozpisalem ostatnio
Pozdrowienia dla sympatycznych zawodniczek.
-
Szanowny pan Gość
Witam wszystkich szanownych użytkowników tego wspaniałego forum.
Spędzając około 30 minut przed komputerem i czytając wasze imponujące wypowiedzi, chcę wyrazić własną opinię na ten kontrowersyjny temat.
Moim skromnym zdaniem kolega SZYMON ma niewątpliwie rację ponieważ krytyka jest potrzebna i nasze szanowne zawodniczki nie powinny w ogóle na ten temat wypowiadać i bezczelnie kłócić. Myślę że gdyby umiały przyjąć krytykę z godnością pozostawiły by to bez komentarza. 6 miejsce w tegorocznym MP jest moim zdaniem osiągnięciem żenującym ponieważ medal był w zasięgu ręki i trzeba było wykorzystać tę szansę ale niestety drugi rok rzędu została ona zmarnowana. Fakt że dziewczyny grały praktycznie w sześć osób oraz także niewielki
incydent sprawił iż pojawiły się pewne komplikacje, jednak powinny potwierdzic swoją wartość. Niestety nie ma zespołu to nie ma wyniku. Niestety jesli nie ma równości zawodniczek w oczach trenera to nie ma wyniku. Niestety 3/4 zespołu uważa się za gwiazdy to nie ma wyniku. Pozdriawiam 
Spędzając około 30 minut przed komputerem i czytając wasze imponujące wypowiedzi, chcę wyrazić własną opinię na ten kontrowersyjny temat.
Moim skromnym zdaniem kolega SZYMON ma niewątpliwie rację ponieważ krytyka jest potrzebna i nasze szanowne zawodniczki nie powinny w ogóle na ten temat wypowiadać i bezczelnie kłócić. Myślę że gdyby umiały przyjąć krytykę z godnością pozostawiły by to bez komentarza. 6 miejsce w tegorocznym MP jest moim zdaniem osiągnięciem żenującym ponieważ medal był w zasięgu ręki i trzeba było wykorzystać tę szansę ale niestety drugi rok rzędu została ona zmarnowana. Fakt że dziewczyny grały praktycznie w sześć osób oraz także niewielki
-
above_the_rim
- Amator
I mamy przykłąd ze trener Raczynski nie da soba pomiatac, i bardzo dobrze przynajmniej jest porządek..
Znam sytuacje z waszej i z JEJ strony. Jesli zawodniczka prosi o zmiane, potem juz na nia nalega to co do jasnej ^&$*# robi trener?! Dlaczego nie dał jej odpocząć tej jednej kwarty (pomijajac fakt, ze sama Hela zdobywała koło 20pkt na mecz)!! Zastanowcie sie troche. Wina lezy po stronie TRENERA! Trener MUSI miec zarabisty kontakt z zawodnikami, a nie mowic do MŁODEJ zawodniczki wypieprzaj czy cos takiego!!!!!!!!!!!
Też miałam okazje grywać po 40 minut mecze...i jakoś mi to nie przeszkadzało.
Ty to ty! Nie wiesz, ze center to najbardziej obijana postać na boisku?? A ty grałaś na jakiejś 2 czy 3. Nie ma porownania!!
GRATULACJE KOBIKI ZA 6 m-ce