Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 17 września 2006, 18:13

Hejka. Dawno Mnie Tu Nie Było Jako Zalogowanego Ale Z Tego Co Widzę, To Zgadzam Się, Ze Stwierdzeniem Kasi, Że Był To Okres (pozwole sobie zacytować) "długiej nuuuudnej ciszy na tym forum :) ". Mam Nadzieje, Ze Wraz Z Rozpoczęciem Roku Szkolnego I Już Niebawem Sezonu Wszystko To Jakoś Się Odrodzi. A Narazie Z Tego Co Widzę, To Wakacje, Które Już Niestety Minęły Były Okresem Ciężkiej Pracy Dziewczyn I Jak Narazie, Przynajmniej Zespoły Młodzieżowe Spisują Się Na Medal. Serdeczne Gratki
PoZdRo :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 18 września 2006, 22:59

Hmmm...... tak sobie czaszkuję że ten temat należy już zamknąć :!:
Według mnie.... nowy sezon - nowy temat :wink:
Dlatego też zaraz zamykam ten temat i otwieram nowy.
Miałbym w związku z tym prośbę do którejś z naszych młodych koszykarek o skołowanie i zamieszczenie w nowym temacie składów drużyn młodzieżowych, terminów sparingów, zdjęć czy wreszcie terminów meczy "o punkty". No i mam nadzieję że będziecie aktywnie uczestniczyć i zasypywać resztę Forumowiczów masą informacji :wink:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Wróć do „Archiwum”