Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
EJEJEJ z całym szacunkiem,ale moze bez ''flugania''tu na innych taka wersje masz bo Ci Hela ja przedstawiła!!!!A tak nie było!! Hela miała fochy ze jej trener w ogóle uwage zwrócił(a ona jak 5-letnie dziecko sie zachowywała w stosunku do niego) a potem jak sie wkurzył to zaczeła krecic ze zmiane chce...Wiec nie było Cie tam i nie wiesz jak było,a taka wersje ona Ci dała,i tu nie jest jakas grupka która chce na nia naskoczyc,tylko no niestety jak nie umie sie zachowac,to potem kreci ze było inaczej..
-
malkontent
- Żak
Panie Szanowny Gosciu ktore to te 3/4 co sie za gwiazdy maja
Rozgrywajaca jak Ola ma najgorzej
A dwojka czy trojka to nie mam pojecia czy biega wiecej czy mniej od centra
Kto biega do kontry
Jedynka ostro sie musi nabiegac z ta pilka a jak przeciwnik mocno naciska to juz w ogole sajgon
Rozgrywajaca jak Ola ma najgorzej
Jedynka ostro sie musi nabiegac z ta pilka a jak przeciwnik mocno naciska to juz w ogole sajgon
Ostatnio zmieniony 26 maja 2007, 13:48 przez malkontent, łącznie zmieniany 1 raz.
spoko, loko, luz i spontan... 
-
above_the_rim
- Amator
Skoro trener nie potrafi dojsc do porozumienia z zawodniczką i dochodzi do takiej sytuacji, to ON JAKO STARSZY I BARDZIEJ DOSWIADCZONY CZLOWIEK JEST TEMU WINNY!!!!!! On jest panem, wy jestescie siłą wykonawczą. Jesli pan karze - wy to robicie! Tak niestety było, jest i będzie. A jesli pan nie potrafi zawładnąć nad siłą wykonawczą to ... zresztą sami sobie dokończcie 
-
Gość
Fakt że dziewczyny grały praktycznie w sześć osób oraz także niewielki incydent sprawił iż pojawiły się pewne komplikacje, jednak powinny potwierdzic swoją wartość. Niestety nie ma zespołu to nie ma wyniku. Niestety jesli nie ma równości zawodniczek w oczach trenera to nie ma wyniku. Niestety 3/4 zespołu uważa się za gwiazdy to nie ma wyniku. Pozdriawiam
Nawiązując do wpisu szannownego gościa to trener wprowadził zawodniczki równe i równiejsze. W regjonie wszystkie zdobywały punkty i było dobrze a na MP próbował wykreować tylko te które on chciał i nieważny był wynik nie ważne że zawodniczka która siedziała na ławce może zagrała by lepiej niż ta promowana on nie dał szans aby sprawdzić dyspozycyjność innych .Zgadzam się z szanownum gościem - nie ma zespołu nie ma wyniku .
Nawiązując do wpisu szannownego gościa to trener wprowadził zawodniczki równe i równiejsze. W regjonie wszystkie zdobywały punkty i było dobrze a na MP próbował wykreować tylko te które on chciał i nieważny był wynik nie ważne że zawodniczka która siedziała na ławce może zagrała by lepiej niż ta promowana on nie dał szans aby sprawdzić dyspozycyjność innych .Zgadzam się z szanownum gościem - nie ma zespołu nie ma wyniku .
Szanowny gosciu-a co TY mozesz wiedziec??Dobra moze trener czasami robi cos czego nie powinien,ale wydaje mi sie ze nie robi tak,ze graja te które lubi albo ze robi to specjalnie,tylko nie graja bo moze miały dłuzsza przerwe albo ostatnio słabiej graja(nie bronie tutaj trenera)tylko pomysl troche bo gadasz takie rzeczy.. to moze sam zostan trenerem Ale gwarantuje Ci ze napewno w 100% TY tez sie nie sprawdzisz a najłatwiej jest siedziec z boku gadac i krytykowac...
-
malkontent
- Żak
-
.......
zapowiada sie ze musze sie rozpisac no wiec co do naszego wyniq to same jestesmy zawiedzione;/ po meczu z gorzowem mysle ze kazda plakala oprocz heli ktora byla usmiechnieta;/ i to jest kolezanka z zespolu?? pfffff no chyba nie;/ poza tym trener najpierw powiedzial do niej spieprzaj!! a to ona powinna przeprosic !! bo ma za co gdyz zostawila zespol w najwazniejszym, momencie poza tym jak Gala mowi do niej zeby nie zachowywala sie jak 5latka i sie nie obrazala a ta do niej ze ma sie walic;/ wiec troche nie ok;/ co prawda hela przepraszala ale nie wyobrazacie sobie jakie te przeprosiny byly miala usmiech od ucha do cha!!a jak juz zrobilysmy glosowanie z trenerem ze ma nie grac w 2 meczu to usiadla na trybunach i powiedziala do dziewczyn z poznania ze bez niej nie wygramy;/ wiec prosze jej nie bronic bo dziewczyna stracila wszystko. a my przepraszamy ze was zawiodlysmy ale uwierzcie ze tyle lez jak po meczu z gorzowem (niektore zawodniczki) jeszcze nie bylo:(:(
-
malkontent
- Żak
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:ehh niektorzy zawsze maja takie poglady jak Szymon i inni, nie Michał?
Za co Ty chcesz je krytykowac? Za to ze doszly do finalow i graly tam na max? Pogadaj z dziewczynami najpierw one tam byly one graly, wylaly pot na parkiecie, a Ty siedziales tutaj , uslyszales cos od kogos i teraz tu krytykujesz... Ja zrozumialbym slowa krytyki tlyko wtedy gdybys tam byl i wszyskto widzial...
Krytykujecie trenera Zająca, fakt moze nei jest to trener 1 kalsa ale bylem na kliku trenignach i on nie oszczedza dziewczyn na treningach.. a tak po za tym chyba nie musiał ich specjalnie motywowac na finaly:/
Jak bys sie czul gdybys dla z siebie wszystko , przyjechal do pabianic i twoi kibice, ktorzy siedzieli w domu zaczeli by Ci jeczec nad nosem ze nei ma medalu to musi byc krytyka? i jescze robia to na forum zamiast spytac najpierw dziewczyn co sie stalo ze jest 6 a nie 1 czy 3 miejsce, pomysl Ty i wszyscy inni co pisza farmazony
Wiesz co...gdzie byłes jak my w tamtym sezonie przeżywałiśmy to samo i gorsze sprawy.
Moge krytykowac chociaż nie widziałem fakt...ale ja troche dłużej chodze na mecze juniorek i wiem jak to wszystko sie prezentuje. Ale spójrz że wszystko fajnie naprawde jest to szóste miejsce ale to tylko powtórka z tamtego sezonu praktycznie. ty masz swoje przekonania i tylko wiesz dlaczego tak jest...ja podchodzę do tego od jakiegoś dłuższego czasu nie jako kolega, kumpel dziewczyn ale jako kibic i nic wiecej.
Michał, nie obchodzi mnie to jak do tego podchodzisz, ani czy dłuzej chodizsz na juniorki, bo chociales w tamtym sezonie, ja za to chodziłem w tym sezonie, bylem na kazdym meczu...Ty za to w polowie sezonu olales sprawe i nie chodziles ani nei jezdziles na juniorki, takze nei porownuj tego sezonu do tamtego... Ja jako kibic jestem zadowolony i dumny z klubu, a jako kumpel, kolega jestem zadowolony i ciesze sie z teog, ze dziewczyny odpieraja Twoje i innych niesłuszne krytyki...
-
Gość
FANATYK89 pisze: ja za to chodziłem w tym sezonie, bylem na kazdym meczu...Ty za to w polowie sezonu olales sprawe i nie chodziles ani nei jezdziles na juniorki, takze nei porownuj tego sezonu do tamtego... Ja jako kibic jestem zadowolony i dumny z klubu,.
Ooo..... wyjazdowicz sie odezwal!!! hahahaha
Moze jeszcze powiesz ze objechales Polske wszerz i wzdłuż za drużyną?? hahaha
I pytanie takie... jakiego klubu?? Włókniarza czy Widzewa??
A odnośnie Gwynblida to w sumie jest czasem dziwny i jego zachowanie takie tez jest ale nie mozna mu odmowic jednego.
JEST KIBICEM JEDNEGO KLUBU - WŁÓKNIARZA i poswiecil temu klubowi serce.
I w przeciwienstwie do ciebie Fanatyku (od siedmiu bolesci) nie jest CHORĄGIEWKĄ która raz jest za Włokniarzem a raz za Widzewem. Do piet mu nie dorastasz i tyle!!!
I z tego co mi wiadomo to jesli bedzie przyszly sezon koszykarski w Pabianicach to moze cie spotkac i wszystkich innych widzewiakow i elkaesiakow (ktorzy przychodza do mlyna Włokniarza) NIESPODZIANKA!!! hahaha
ale o tym to pewnie poinformuja inni
Panie gosciu coz to za straszenie ludzi??Bedziesz bil wszystkich ktorzy oprocz Wlokniarza sa kibicami innych klubow??
Ile ty masz lat?? bo po tym co piszesz to wnioskuje ze nie wiecej jak 15 lat.STOP INTERNETOWYM NAPINACZOM!!!!
w necie to kazdy potrafi sie napinac, a jak jestes twardy to spotkaj sie z nim i powiedz jemu i9 innym kibicom prosto w twarz cwaniaczku
To ze jest kibicem Widzewa i Wlokniarza nie oznacza wcale ze jest choragiewka!!!!!!!1
Jesli nie znasz pojecia tego slowa to nie pisz glupot
Tyle z mojej strony
Ile ty masz lat?? bo po tym co piszesz to wnioskuje ze nie wiecej jak 15 lat.STOP INTERNETOWYM NAPINACZOM!!!!
w necie to kazdy potrafi sie napinac, a jak jestes twardy to spotkaj sie z nim i powiedz jemu i9 innym kibicom prosto w twarz cwaniaczku
To ze jest kibicem Widzewa i Wlokniarza nie oznacza wcale ze jest choragiewka!!!!!!!1
Jesli nie znasz pojecia tego slowa to nie pisz glupot
Tyle z mojej strony