Przywróćmy dawny blask Naszego sektoru!

Moderator: Moderatorzy

M-R-K-S

Przywróćmy dawny blask Naszego sektoru!

Postautor: M-R-K-S » 28 lipca 2005, 13:53

Same słowa, czy to pisane, czy to rzucone podczas kibicowskich dyskusji, sytuacji nie zmienią. Potrzebny jest czyn i chęć działania. O ile różne inicjatywy organizowane przez kibiców mogą być często wdrażane przy udziale kilkudziesięciu osób, to plan poprawy dopingu wymaga moblizacji i zmiany świadomości wśród fanów NASZEJ drużyny. Nie jest to więc takie proste . Ale chcemy to zmienić z kilkoma chłopakami i to w sposób zdecydowany!!!. W związku z tym, że lepszy skutek odnoszą akcje, które łączą się z jakimś hasłem, więc i my takie wymyśliliśmy: Przywróćmy blask SEKTOROWI'. Ów blask to powrót do dawnych zasad, chcemy aby 'SEKTOR'' znów skupiał wyłącznie fanatyków, nie żałujących swoich gardeł przez CAŁY MECZ mecz, a nie składał się z PARCHÓW, którzy są w tym miejscu wyłącznie dla własnej wygody. Nie potrzebujemy w młynie obserwatorów. Kto nie chce śpiewać, niech WYPIERDALA!!!Takich ludzi bedziemy wywalać z sektoru!!!! . Koniec z 'lansowaniem się' kibiców, którym wydaje się że samą obecnością dodają splendoru temu miejscu. LiczymY, że osób które myślą podobnie jak my, jest na 'SEKTORZE więcej i pomogą wdrożyć nasz pomysł w życie. Ale przede wszystkim liczymy na zaangażowanie się autorytetów, ludzi którzy budowali ruch kibicowski na Włókniarzu, a co za tym idzie, tworzyli fundamenty obecnego młyna. Mamy nadzieję, że po raz kolejny kibice Włókniarza wyznaczą nowe standardy i stworzą nową jakość!! :twisted: co o tym sądzicie?? :wink:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lipca 2005, 14:07

Ciekawe, ciekawe...... tylko jest kilka problemów.
Bedziecie wywalać ludzi którzy nie będą dopingować??? Według mnie nic nie zdziałacie. Niestety, ale póki będą sprzedawane bilety na nasz sektor 'piknikom" to nie ma szans by ich wyeliminować. Oni przecież będą mieć bilet na miejsce 8 w rzędzie 4 i się nie ruszą!!!! A finał będzie taki że wkroczą "czarnuchy z argusa" i wyprowadzą szalikowców!!!!
Kolejna sprawa to te autorytety :lol: . Czy takie osoby kiedykolwiek były ??? No może dawno, dawno temu Gebels, ale on już się nie angażuje. Innych "byłych" kibiców też raczej nie ściągnięcie do sektora.
Reasumując.
Plan ambitny, więc działajcie. Może się uda???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

M-R-K-S

Postautor: M-R-K-S » 28 lipca 2005, 14:47

[quote="Szymon"]
Bedziecie wywalać ludzi którzy nie będą dopingować??? Według mnie nic nie zdziałacie. Niestety, ale póki będą sprzedawane bilety na nasz sektor 'piknikom" to nie ma szans by ich wyeliminować. Oni przecież będą mieć bilet na miejsce 8 w rzędzie 4 i się nie ruszą!!!! A finał będzie taki że wkroczą "czarnuchy z argusa" i wyprowadzą szalikowców!!!!
Kolejna sprawa to te autorytety :lol: . Czy takie osoby kiedykolwiek były ??? No może dawno, dawno temu Gebels, ale on już się nie angażuje. Innych "byłych" kibiców też raczej nie ściągnięcie do sektora.
Reasumując.
Plan ambitny, więc działajcie. Może się uda???

..........................................?!
Choc jestem jeszcze mlodym kibicem, bo zaraz wybije mi 20 to jednak chodze juz dosc dlugo na mecze i rzeczywiscie ostatnimi czasy nie jest najlepiej!Kiedys bylo inaczej kazdy darl ryja, wiekszosc nosila barwy i na kazdym meczu uwielbialem gdy krzyeczlismy "kto wygra mecz?"t-bo po krzyknieciu Włókniarz slyszalo sie zajebiscie glosne echo, a teraz tego jakos nie ma!Przede wszystkim na galerze zasiada wiele niepotrzebnych ludzi: jakies labadziary ktore sie obściskują sie ze swoimi ch....!, itp. Ja wiem mlodzi ludzie to przyszlosc SEKTORA, ale nie taka!Moje poczatki wygladaly inaczej-dla mnie stac w mlynie to bylo cos niesamowitego, wlasciwie to byl zaszczyt!I do tej pory staram sie pruc z calej sily, a efektem jest zdarte gardlo po kazdym meczu!Jednak gdy 1/4 kibicow w ogole nie spiewa, lub nie machaja barwami to az sie odechciewa!Dlatego rzeczywiscie trzeba cos zmienic!!
Na KAZDYM meczu bedzie grupa kilku osob ktora bedzie sie przemieszczac po sektorze i wypierdalac z niej bezlitosnie mlodych lumpkow, kurewki, najebanych pajacy i opierdalajacych sie/słowo ...niestety, slowa nie docieraja, zostana wprowadzone owe zasady 8) (gadalismy z ochroną i bedzie looz)
Na "B" chodzą ludzie którzy chcą oglądać mecz , także osoby starsze a nawet bardzo wiekowe.Zreszta jak ludzie zobacza że coś ruszyło sie na Sektorze to sami będą sie włączać do dopingu i będzie gitara.
Ale jeszcze jest druga strona medalu. Niech KAŻDY sam zwraca uwagę na swoją najbliższą przestrzeń i zachęca do dopingu małolatów. Niech drą ryje i wiedzą że to powinno napawać ich dumą, że mogą siedzieć w tak zacnym młynie jakim jest Nasz sektor!ps.....aż sie spociłem z tego wszystkiego Szymon
:D

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 28 lipca 2005, 15:07

No zobaczymy, zobaczymy.
Nie liczyłbym jednak na to że reszta hali włączy się do dopingu, nie ma szans na to!!!!
I dalej będe się upierał przy stanowisku że z tym wywalaniem "obiboków" z sektora będzie problem, jeśli oczywiście będą posiadać bilet!!!
Powiedz ile osób liczy Twoja grupa?? Bo skoro kilku ma cały czas się przemieszczać po sektorze, to chyba liczni jesteście :?
Ale dobrze że chcecie wziaść sprawy w swoje ręce. Mam tylko nadzieję, że jest wśród Was osoba która da rade doping poprowadzić :?:

Obrazek

M-R-K-S

Postautor: M-R-K-S » 28 lipca 2005, 15:40

Moja osobista uwaga to taka że "krótkie"piosenki typu "Włókniarz Pabianice" są zapierdalane (śpiewane to złe słowo) tak jakby się wszystkim na pociąg śpieszyło, jeszcze krzyczą Pabianice a już klaszczą - niestety wiele przyspiewek jest tak przyśpieszanych.
Piosenki "długie" typu "w Naszych Pabianicach" po 30 sekundach przestają być śpiewane a zaczynają być mamrotane pod nosem przez kilku nieśmiałych kibiców. Czyżby tak szybko się nudziły?????
Za to "j... sedziego..."(kto chce j... niech idzie do burdelu) drą się wszycy z takim zaangażowaniem że aż ciarki przechodzą.
Tak więc mała propozycja zamiast p... (lub j... jak to większosć woli) zapraszamy na Sektor i dopingować Włókniarz !!!co do naszej grupy to jest nas narazie 38 osób(w tamtym sezonie sie opiedalałem i nie chodziłem na mecze tylko namawiałem ludzi i teraz wszyscy zobaczą tego efekty! 8) a bedzie Nas jeszcze wiecej!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 30 lipca 2005, 14:44

No i brawo!!!! Mam nadzieję że wam się uda :D :!: :!:
Pamiętam, że jak pierwszy raz przyjechałem do Pabainic z Olimpią (baaaardzo dawno temu :lol: ) wasz sektor prezentował się j...! Bęben (może nawet niejeden), kupa luda, wszyscy morde darli, że pogłos szedł aż miło :!: Nasze 30 osób dośc mikrowato się tam prezentowało i mogliśmy powrzeszczeć najwyżej jak mieliście przerwę... :wink:
Historyczny wyjazd, bo o ile mnie pamięć nie myli, to wtedy właśnie powstała trwająca do teraz i oby jak najdłużej przyjaźń pomiędzy nami. :D

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 02 sierpnia 2005, 13:47

Drax pisze:No i brawo!!!! Mam nadzieję że wam się uda :D :!: :!:
Pamiętam, że jak pierwszy raz przyjechałem do Pabainic z Olimpią (baaaardzo dawno temu :lol: ) wasz sektor prezentował się j...! Bęben (może nawet niejeden), kupa luda, wszyscy morde darli, że pogłos szedł aż miło :!: Nasze 30 osób dośc mikrowato się tam prezentowało i mogliśmy powrzeszczeć najwyżej jak mieliście przerwę... :wink:
Historyczny wyjazd, bo o ile mnie pamięć nie myli, to wtedy właśnie powstała trwająca do teraz i oby jak najdłużej przyjaźń pomiędzy nami. :D

Oj drax jak to dawno było????!!!!! Pamiętasz miałeś wtedy loki na głowie!! A ile piłeś???!!! A dziś??? :lol:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 02 sierpnia 2005, 21:38

Gdynia, Mistrzostwa Polski juniorek, spotkanie kibiców Włókniarza Pabianice, Olimpii Poznań i Ostrovii Ostrów Wlkp.

Obrazek

Obrazek

Drax
Żak

Postautor: Drax » 04 sierpnia 2005, 11:47

Żołnierz1 pisze:
Drax pisze:No i brawo!!!! Mam nadzieję że wam się uda :D :!: :!:

Oj drax jak to dawno było????!!!!! Pamiętasz miałeś wtedy loki na głowie!! A ile piłeś???!!! A dziś??? :lol:

Loki mam do dzisiaj (tylko przycinam)!! I nigdy dużo nie piłem!! Mylisz mnie z kims innym!! :lol:

KAROLINA

Postautor: KAROLINA » 06 października 2005, 09:08

Ktoś tu napisał że zebrał grupę 40 osób do dopingu. Ciekawe bo na memoriale ich nie widziałam i nie słyszałam!!

Awatar użytkownika
Kowalik
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Kowalik » 15 października 2005, 11:44

KAROLINA pisze:Ktoś tu napisał że zebrał grupę 40 osób do dopingu. Ciekawe bo na memoriale ich nie widziałam i nie słyszałam!!

Ja tak z czystej ciekawości. Czy Ty siedzisz w sektorze A i tez dopingujesz :?: :?: :?:
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!

Gość

Postautor: Gość » 25 października 2005, 19:09

Jestem ciekawa ile osób będzie dopingować na meczu z Jelenią Górą??

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 25 października 2005, 19:21

Już jutro się wszystko rozstrzygnie.
Ciekaw tylko jestem czy Ty będziesz dopingować :?:

Obrazek

Awatar użytkownika
Jose
Nowy na forum

Postautor: Jose » 15 listopada 2005, 07:50

PRZYWRÓĆMY DAWNY BLASK NASZEGO SEKTORU !!!!
Walczyć-Włókniarz-Walczyć !!!

Awatar użytkownika
Jose
Nowy na forum

Postautor: Jose » 15 listopada 2005, 18:52

Na meczu z Lotosem musimy dać z siebie wszystko!!!! cały sektor ma śpiewać i zdzierać gardło!!!!
Walczyć-Włókniarz-Walczyć !!!

Wróć do „Archiwum”