Strona oficjalna Włókniarza

Moderator: Moderatorzy

Kibic MRKS-U
Amator

Strona oficjalna Włókniarza

Postautor: Kibic MRKS-U » 27 kwietnia 2006, 18:43

Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Re: Strona oficjalna Włókniarza

Postautor: Wojteg » 27 kwietnia 2006, 20:50

Kibic MRKS-U pisze:Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??

Zdjecia - mysle ze w tym sezonie juz sie nie pojawia na stronie
Czat dla kibicow - byl czat w starej wersji strony, w ciagu jego rocznego dzialania pojawilo sie na nim, byc moze, kilka osob

historia - pierwsza część była pisana przez Pana Langierowicza, tak naprawdę nie wiem czy powstała dalsza część. Postaram się cos dopisac do niej juz pod swoim imieniem

archiwum zawodniczek - szczerze mowiac nie wiem o co chodzi :roll:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 27 kwietnia 2006, 21:02

Wojteg, jeśli chodzi o zdjęcia. Przecież Trenejro i Kowalik pstrykali fotki na meczach. Chyba Ci je udostępnią na stronę :? :?: Pozatym, przecież klub ma jakiegoś fotografa, więc uważam że powinieneś się skontaktować z Prezesem czy z kimś innym z klubu. Też chyba nie będą robic problemu, w końcu to oficjalna strona klubu :? :? :?
Czat.... hmm.... a może warto by jednak spróbowac cos uruchomić :? :?: Może tym razem taki projekt by wypalił :?: No i sądzę że można też spróbować (wzorem innych stron) zorganizowac jakiś czat z zawodniczkami czy trenerami :?
Jeśli zaś chodzi o historię, to gdybyś potrzebował pomocy czy coś w tym stylu to śmiało możesz się do mnie zgłosić.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 28 kwietnia 2006, 21:11

a jak jest ten temat to chcialam sie spytac dlaczego nie ma zdjec kadetek i juniorek z tego sezonu

Kibic MRKS-U
Amator

Re: Strona oficjalna Włókniarza

Postautor: Kibic MRKS-U » 01 maja 2006, 18:23

Wojteg pisze:
Kibic MRKS-U pisze:Mam takie pytanie czy bedą jakies zdjecia z tego sezonu,jakieś czaty dla kibiców,historia, archiwum zawodniczek itp na stronce??

Zdjecia - mysle ze w tym sezonie juz sie nie pojawia na stronie
Czat dla kibicow - byl czat w starej wersji strony, w ciagu jego rocznego dzialania pojawilo sie na nim, byc moze, kilka osob

historia - pierwsza część była pisana przez Pana Langierowicza, tak naprawdę nie wiem czy powstała dalsza część. Postaram się cos dopisac do niej juz pod swoim imieniem

archiwum zawodniczek - szczerze mowiac nie wiem o co chodzi :roll:
Archiwum zawodniczek to chodziło mi o to żeby byly zdjecia zawodniczek z poprezdnich sezonow nie tylko z tego ale to nie koniecznosc tylko propozycja :wink:
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 01 maja 2006, 18:58

Zwracam sie z prośbą do wszystkich którzy byli w Polkowicach i robili zdjęcia po zdobyciu brązu o udostepnienie i zgodę na zamieszczenie zdjęć Alicji obcibnajacej siatkę (lub w innym momencie :) oczywiście na potrzeby strony internetowej Ali.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 października 2006, 14:01

Hmmm.... nowy sezon za moment startuje a na stronie klubowej nic sie nie dzieje :? :? :?
Wojteg, czy Ty jeszcze się tą stroną opiekujesz czy może Twoje "obowiązki" przejął kto inny :?: :?
Tak sobie czaszkuję, że jeśli nadal zajmujesz się stroną to warto by było zacząć coś działać :?
Żeby nie było że tylko gadam, to jeśli mógłbym Ci w czymś pomóc, to jestem do dyspozycji :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 09 października 2006, 16:50

Rzeczywiście,byłoby miło znów poczytac o aktualnych poczynaniach koszykarek i tych "ekstra" i tych młodszych na stronie oficjalnej.Kilka różnych meczy się już odbyło i "młodzieżowych" i w "Polfie",ale niestety o wynikach meczy wyjazdowych najczęściej dowiadujemy się z "forum".O tych, które odbyły się w Pabianicach, ci co chcą dowiadują się naocznie.

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 11 października 2006, 07:43

Wielkie dziekuję ( w imieniu swoim i nie tylko), za wkład w uaktualnienie strony oficjalnej. Tego właśnie brakowało.Super.

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 11 października 2006, 10:31

Oczywiście każda pomoc jest potrzebna. Ja niestety w ostatnim okresie miałem sporo zajęć wskutek czego strona stała odłogiem. Planem Viallosa było zmienić stronę przed sezonem. Niestety przeze mnie nowa strona nie zadebiutowała przed rozpoczęciem sezonu. Wczoraj znalazłem chwilkę aby ją troszeczkę odświerzyć, uzupełnić newsy. Z powodu braku czasu nie udało się uzupełnić na czas składu i zdjęć zawodniczek.

A jakie plany na przyszłość? Ja niestety coraz rzadziej będę gościł na meczach drużyny i dlatego mam utrudniony kontakt z klubem. Fajnie by było aby ktoś bardziej związany w tym czasie z drużyną zajął się stroną. Ja będę się starał jak najwięcej pomóc.

A może stworzyłaby się grupa osób, która opiekowałaby się stroną. Więcej osób to więcej możliwości.

Czekam na Wasze opinie co chcielibyście zmienić w funkcjonowaniu strony. Co dodać a co jest niepotrzebne. Opinie pomogą w tworzeniu nowej wersji strony.

Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 11 października 2006, 20:38

No niestety ja praktycznie wcale nie mam dostępu do newsów z klubu i o wszyskim dowiaduję się raczej z ... forum. Natomiast stronkę chciałem zmienić - nawet coś tam zrobiłem -

http://www.kosz.webd.pl/mtkpabianice/

- gdyby ktoś chciał kontynuować służę pomocą.

Aragorn

Postautor: Aragorn » 18 października 2006, 12:37

ta strona nadal nie jest taka jak powina

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 października 2006, 22:28

Aragorn pisze:ta strona nadal nie jest taka jak powina

Ale o co ci chodzi?

Awatar użytkownika
Szymon