nowy trener....

Moderator: Moderatorzy

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

nowy trener....

Postautor: Katka#15 » 25 lipca 2007, 18:47

no więc mamy nowego trenera.jest nim Sławomir Depta...

czy ktooś może coś się wypowiedzieć na jego temat, bo ja osobiście gościa nie kojarzę 8)
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

Gość

Postautor: Gość » 25 lipca 2007, 18:57

nie jest jeszcze trenerem MTK wiec nei wiem po co sie tak wszyscy podniecaja!!a nawet jak nim zostanie to i tak na jakies zdanie trzeba czekac do grudnia a nie teraz sie wypowiadac...trener jak trener....mysle ze i tak ten najgorszy jest za miedza wiec Depta jak juz w ogole bankowo nei bedzie tym najgorszym :lol: :lol:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 lipca 2007, 20:17

drogi gościu - obyś się nie zdziwił... :lol: Depta to dość specyficzny szkoleniowiec... Może ten czas rabatu od koszykówki coś na niego podziałał pozytywnie, ale w cuda nie wierzę...

;)

Postautor: ;) » 06 sierpnia 2007, 15:28

ja mysle ze ten trener sie u nas sprawdzi z podobnej sytuacji wyszedl ze swoja druzyna do extra klasy a mieli podobne problemy od 20 zaczynaja sie treningi wiec mozna sie na pierwszy przejsc i zobaczyc co jest grane;)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 06 sierpnia 2007, 20:30

;) pisze:ja mysle ze ten trener sie u nas sprawdzi z podobnej sytuacji wyszedl ze swoja druzyna do extra klasy a mieli podobne problemy od 20 zaczynaja sie treningi wiec mozna sie na pierwszy przejsc i zobaczyc co jest grane;)
mysle ze lukne :P
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Archiwum”