hmmmm.... swoją drogą ciekawe jak potoczą sie igrzyska........jak pamietam w Sydney wygraliśmy z Kubankami po nudnym meczu chyba 7 pkt , wygraismy rowniez z Koreą Pd 10 pkt i wlasnie nie wiem czy ona takze jjedzie na Igrzyska.... po zastanowieniu typowalbym taki rozklad miejsc :
1. USA(mimo wszystko mysle ze Leslie i jej kumpele trudno bedzie zdetronizowac)
2.Australia(duzo doswiadczonych zawodniczek grajacych na bardzo wysokim poziomie)
3. Sborna(Rosjanki powinny uzyskać optimum formy i są w stanie osiagnać optymalny wynik)
4. i dalej -hmm i tu zaczynaja się schody gra o to miejsce to co prawda gra o pietruszkę ale zająć 4 miejsce na olimpiadzie to świetny wynik , nie do pogardzenia..no i tu moze byc roznie : chcialbym aby to miejsce przypadlo jakiemus zespolowi z Ameryki PD miloby bylo gsyby to byly Brazilijki bo wiekszosc z nich powoli konczy kariere i o sukces moze byc potem juz trudno ..no ale sprawa jest ciekawa w mojej opinii nie ma szans na t miejsce Hiszpania( hehe przemawia przeze mnie po czesci gorycz z wiadomych powodow ale nie tylko) mimo wszystko Hiszopnaki nie są tym klasy zespolem aby tka daleko się dopchać , większe szanse ma juz Francja ale wydaje mi sie ze sa teraz w fazie recesji...
tym niemniej rywalizacja zapowiada sie pasjonujaco - bo sport lubi niespodzianki -to sa tylko moje typowania , nie zdziwie sie gdy dojdzie do przetasowań w walce o 3 miejsce...a moze i o 2 i...........1 bylaby jakas odmiana