Polki w ligach uniwersyteckich
Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81
Polki w ligach uniwersyteckich
Podobny apel byl na "starym" forum, umiescilem to tez na innym forum i pisze o tym tu - mam nadzieje ze nie zostane spamerem roku
Jak pewnie juz niektorzy wiedza, jestem wspolautorem strony www.CollegeHoops.pl - jedynej i pierwszej w Polsce o NCAA. Polek w USA coraz wiecej, a czasu wolnego u mnie coraz mniej
Dlatego szukam kibica kobiecej koszykowki, ktory by mi pomogl rozwijac strone, by stawala sie lepsza a nie gorsza. Chodzi mi tu szczegolnie o aktualziacje w czasie sezonu, gdzie chcialbym by byly informacje o kazdym wystepie wszystkich koszykarek. Sam tego nie jestem w stanie dokonac i dlatego juz teraz szukam kogos do pomocy.
Jedyna polska strona o NCAA: www.CollegeHoops.pl
Informacje o Polkach, Polakach i przyszlych gwiazdach NBA. Potrzebujemy chetnych do pomocy przy redagowaniu serwisu - zglos sie do nas.
Informacje o Polkach, Polakach i przyszlych gwiazdach NBA. Potrzebujemy chetnych do pomocy przy redagowaniu serwisu - zglos sie do nas.
Z racji tego, ze sezon sie zbliza, ponawiam apel o pomoc przy redagowaniu jedynego takiego miejsca w Polsce. Nawet jesli ktos mialby pisac tylko jednego newsa w tygodniu, to i tak bede zadowolony z pomocy. Wszyscy chetni niech pisza na t.piwowarczyk@probasket.pl
Jedyna polska strona o NCAA: www.CollegeHoops.pl
Strona www.utep.edu trzy Polki byłe uczennice z SMS PZKosz W-wa
-
Tomek Piwowarczyk
Po dlugiej przerwie strona sie reaktywowala, wciaz jednak poszukujemy ludzi do pomocy przy pisaniu newsow. Jesli sa chetni by prowadzic te jedyna polska strone o NCAA to bardzo prosze o kontakt pod adresem t.piwowarczyk@collegehoops.pl
-
T. Piwowarczyk
Po długiej przerwie wraca do życia (ponownie) serwis www.CollegeHoops.pl poswiecony lidze uniwersyteckiej. Sporo miejsca na stronie poswiecalem wystepom koszykarek, niestety w tej chwili nie dysponuje juz tak duzym wolnym czasem jak kiedys. Po raz kolejny zwracam sie wiec do Was - czy ktos z Was bylby zainteresowany informowaniem o Polkach w ligach uniwersyteckich ? Chetnych prosze o kontakt pod adresem t.piwowarczyk@collegehoops.pl. Jesli nie znajde nikogo do pomocy, to w serwisie beda tylko "męskie" informacje (czego chcialbym uniknac).
Wróć do „Rozgrywki w Europie/ME”