Euroleague Women All-Star Game 2010
Moderatorzy: ann, Ałgaja, bart_81
Euroleague Women All-Star Game 2010
http://bit.ly/5fiq7p
5 zawodniczek z Europy i 5 z Reszty Świata.
Moje pierwsze typy:
Europa:
Maltsi
Biba
Jekabsone-Zogota
Hammon
Valdemoro
RŚ:
Lyttle
Fowles
Taurasi
McCoughtry
Pondexter
5 zawodniczek z Europy i 5 z Reszty Świata.
Moje pierwsze typy:
Europa:
Maltsi
Biba
Jekabsone-Zogota
Hammon
Valdemoro
RŚ:
Lyttle
Fowles
Taurasi
McCoughtry
Pondexter
Ostatnio zmieniony 01 lutego 2010, 23:10 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

Re: Euroleague Women All-Star Game 2010 - głosowanie
Przecież nominacja dla Christon to jakiś żart 
Z Polskich drużyn, to ekipy Reszty Świata chyba żadna zawodniczka się nie nadaje. Bo na ich pozycjach jest wiele zawodniczek lepszych. Choć na pozycji numer " 1 " obecnie lepsza od Samanthy Richards jest tylko Pondexter . Więc Samantha jako jedyna według mnie ma jakąkolwiek szansę na udział w tym meczu. Zapewne i tak w nim nie weźmie udziału bo po prostu, to raczej jeszcze nie ten poziom.
Z Polskich drużyn, to ekipy Reszty Świata chyba żadna zawodniczka się nie nadaje. Bo na ich pozycjach jest wiele zawodniczek lepszych. Choć na pozycji numer " 1 " obecnie lepsza od Samanthy Richards jest tylko Pondexter . Więc Samantha jako jedyna według mnie ma jakąkolwiek szansę na udział w tym meczu. Zapewne i tak w nim nie weźmie udziału bo po prostu, to raczej jeszcze nie ten poziom.
p.. pisze:Przecież nominacja dla Christon to jakiś żart
Z Polskich drużyn, to ekipy Reszty Świata chyba żadna zawodniczka się nie nadaje. Bo na ich pozycjach jest wiele zawodniczek lepszych.
Niby tak, ale w polskim zespole gra zawodniczka, która prowadzi w ilości zbiórek i jest na 5tym miejscu pod względem ilości punktów i 2ga w blokach...i jakby tego było mało po tych 8 kolejkach RS wychodzi na to, że tych wyników nie wykręca w słabym zespole.
I pewnie ona ma bardzo duże szanse na udział w tej zabawie.
Jeśli chodzi o europejki to z polskich zespołów najbardziej na dzień dzisiejszy na wycieczkę do Gdyni zasłużyła Marta i to pewnie nawet na występ w s5.
Maltsi to największe rozczarowanie tegorocznej euroligii, choć ma występ w Gdyni (z powodu tego jak grała na ME) ma duże szanse.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
p.. pisze:Przecież nominacja dla Christon to jakiś żart
I tak większość wybrałaby Christon zamiast Richards - zgadnij dlaczego... Ja bym powiedział, że lepsze na jedynce są jeszcze Renee Montgomery i Whalen (chociaż ta druga naprawdę nie zachwyciła w meczu z Gorzowem).
Poza tym każda zawodniczka jest nominowana bo z zakładki 'Other players' możesz sobie wybrać kogo tylko chcesz.
I zgadzam się z Ałgają co do Janel. A nie jestem pewien, czy Maltsi nie miała przypadkiem jakiegoś zabiegu po ME... Trzeba się upewnić bo faktycznie nie gra chociażby tak jak na ME.
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2009, 19:18 przez rzymi, łącznie zmieniany 1 raz.

Ojj przepraszam, przeoczyłem Janell Burse, dlaczego Christon a nie Richards?
Może dlatego, że Christon po prostu jest zawodniczką z WNBA i jest bardziej rozpoznawalnym graczem w światku koszykarskim ? Fakt jest taki, że Christon nie pokazuje zbyt wiele.
Może dlatego, że Christon po prostu jest zawodniczką z WNBA i jest bardziej rozpoznawalnym graczem w światku koszykarskim ? Fakt jest taki, że Christon nie pokazuje zbyt wiele.
No widzisz - sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Oczywiście, zgadzam się, że nie pokazuje u nas zbyt wiele w Euro.
WNBA, All-Star Game w tym sezonie no i przede wszystkim jest w gronie zawodniczek, które mają szansę wyjechać z kadrą USA na MŚ 2010. Czyli jak widzisz czymś sobie na taką markę i rozpoznawalność zasłużyła.
WNBA, All-Star Game w tym sezonie no i przede wszystkim jest w gronie zawodniczek, które mają szansę wyjechać z kadrą USA na MŚ 2010. Czyli jak widzisz czymś sobie na taką markę i rozpoznawalność zasłużyła.

Europa:
Marta Fernandez
Agnieszka Bibrzycka
Andja Jelavić
Ewelina Kobryn
Ivana Matović
Świat (hehe):
Diana Taurasi (hehe)
Angel McCoughtry
Sancho Lyttle
Janell Burse
Sylvia Fowles (no ktoś musi zapakować w tym meczu, nie?)
Typy są krzywe, ale jak sieroty dali głosowanie bez podziału na pozycje to wyniki będą pewnie mocno zabawne.
Marta Fernandez
Agnieszka Bibrzycka
Andja Jelavić
Ewelina Kobryn
Ivana Matović
Świat (hehe):
Diana Taurasi (hehe)
Angel McCoughtry
Sancho Lyttle
Janell Burse
Typy są krzywe, ale jak sieroty dali głosowanie bez podziału na pozycje to wyniki będą pewnie mocno zabawne.
Przemoe, Europejski skład można skompletować troszeczkę lepszy niż ty to podałeś:)
przemoe pisze:Europa:
Marta Fernandez
Agnieszka Bibrzycka
Andja Jelavić
Ewelina Kobryn
Ivana Matović
Świat (hehe):
Diana Taurasi (hehe)
Angel McCoughtry
Sancho Lyttle
Janell Burse
Jeśli chodzi o Europę to zagłosowałem identycznie jak przemoe. Różnica jest w składzie Reszty świata. Przeoczyłem zupełnie Taurasi
p.. pisze:Przemoe, Europejski skład można skompletować troszeczkę lepszy niż ty to podałeś:)
Można, ale po co?
Starczy Biba i jakieśtam grajki z którymi się będzie można sfraternizować
szkoda, że Catch i CP dołączą dopiero w styczniu do swoich zespołów i przez to nie będą miały szans na udział w Meczu Gwiazd Euroligi. A ich występ w Gdyni w tym spotkaniu z pewnością uświetniłby widowisko 
Catch akurat na meczu zapewne będzie
chociaż niestety pewnie tylko na trybunach.
-
daniel_balinski
- Nowy na forum
Europa:
Marta Fernandez
Agnieszka Bibrzycka
Ewelina Kobryn
Anna Montanana
Becky Hammon
Świat:
Diana Taurasi
Cappie Pondexter
Janell Burse
Sylwia Foules
Penny Taylor
a czy jest gwarancja, ze ktoras z zawodniczek Lotosu wezmie udzial w Meczu Gwiazd ze wzgledu na organizacje go w Gdyni?
Marta Fernandez
Agnieszka Bibrzycka
Ewelina Kobryn
Anna Montanana
Becky Hammon
Świat:
Diana Taurasi
Cappie Pondexter
Janell Burse
Sylwia Foules
Penny Taylor
a czy jest gwarancja, ze ktoras z zawodniczek Lotosu wezmie udzial w Meczu Gwiazd ze wzgledu na organizacje go w Gdyni?
Moje typy wyglądały tak:
Europa:
Marta Fernandez
Anete Jekabsone-Zogota
Agnieszka Bibrzycka
Sandrina Gruda
Ewelina Kobryn
Świat:
Cappie Pondexter
Diana Taurasi
Deeana Nolan