friel pisze:czy ktoś raczył zaobserwować że pisałem w środku nocy? czy człowiek nie ma prawa do błędu ortograficznego ?
Prawdopodobnie nocy polarnej, po jakichś trzech miesiącach bez snu. Tłumaczenie bałwana, za przeproszeniem. Jak ja się obudzę w środku nocy, to nie popełnię pięciu ortów w jednym zdaniu. A jeżeli ktoś popełnia i tłumaczy to środkiem nocy, świadczy to o jego poziomie.
friel pisze:1 mam wrażenie że zaczyna wam brakować argumentów do obrony swojego klubu bo chyba zaczyna przeżerać wam się do świadomości że po prostu liczyliście na to że wszyscy będą siedzieć cicho
Jakich argumentów? Argumenty masz zaznaczone mniej więcej od strony drugiej. Nie rób z siebie hominida, skoro jesteś ponoć Homo sapiens sapiens
friel pisze:Opanujcie się gdyby nie było kombinatorstwa to nic by się nie stało i wszyscy razem w zdrowej atmosferze kibicowali byśmy naszym zespołom
Nie mówię że wykluczenie jest uczciwe ,jakaś decyzja musiała paść pan prezes który podpisał papier zezwalający na grę tych zawodniczek powinien polecieć ze stołka to oczywiste .
No ale Poznań grający wcześniej z tymi zawodniczkami ehh no to nie było uczciwe wobec innych klubów ,zapadła decyzja możemy czuć się zniesmaczeni i domagać się dymisji tego nieudolnego pana .
ale skończmy tu rzucać błotem między klubami
Nie mówisz, że wykluczenie jest uczciwe? Hmmm, ciekawe, przeczysz sam sobie. Nie mówiąc o tym, że w twoim klubiku wszem i wobec trąbią, że wykluczenie było uczciwe. Jeżeli klub, któremu kibicujesz - a do tego dwa inne, równie strachliwe - rzucają błotem, to dziwisz się, że lawina błota rusza w drugą stronę? Nie bądź śmieszny...